Міжнародний аеропорт «Навої» | Національна авіакомпанія "Узбекистон хаво йуллари"

Міжнародний аеропорт «Навої» - один з швидко розвиваються аеропортів в Центральній Азії. Постійно вдосконалює нові стандарти виробничої ефективності.

Міжнародний аеропорт «Навої»

інфраструктура

  • ГУП міжнародний аеропорт «Навої», був відкритий в 1962 році як аеродром «Навої». Сьогодні він забезпечує прийом і випуск всіх типів повітряних суден, що експлуатуються Національної авіакомпанією Узбекистану.
  • Перехрестя залізничних, автомобільних і повітряних ліній транспортування.

Промисловість і ресурси

  • Близькість до стабільно зростаючою вільній економічній зоні (ВЕЗ);
  • Кваліфікована і конкурентоспроможна робоча сила.

значні можливості

  • Відповідність міжнародним стандартам перону, а також вантажно-розвантажувального обслуговування;
  • Управління та підтримка з боку Національної авіакомпанії «Узбекистон хаво йуллари».

Міжнародний аеропорт «Навої» є центром перетину транспортних шляхів - повітряного, залізничного, автомобільного, що дозволяє запропонувати клієнтам широку географію перевезень.

Активна реалізація проекту створення Навоїйській вільної економічної зони (ВЕЗ) підкреслює великий потенціал повітряних перевезень через міжнародний аеропорт «Навої» на довгострокову перспективу. Міжнародний інтермодальний центр логістики (МІЦЛ) «Навої» є найбільшим і поки єдиним в Центральній Азії високотехнологічним Авіавантажна комплексом.

В даний час регулярне вантажне повітряне сполучення з'єднує Навоїйського повітряну гавань з основними вузлами і логістичними центрами Євразії, включаючи Сеул, Мілан, Відень, Сарагосу, Франкфурт, Делі, Дубай, Стамбул, Дакки і Бішкек. Надалі вантажна маршрутна мережа, безсумнівно, буде розширюватися, так як це є одним з основних факторів розвитку МІЦЛ «Навої».

Відкрився тут в 2010 році вантажний термінал, як транспортно-експедиторська одиниця в логістичному ланцюжку з розвиненою інфраструктурою, здатний покрити весь спектр транспортних послуг з прийому вантажів, їх тимчасового зберігання і відправки з використанням різних видів транспорту. Вигідне розташування терміналу для здійснення змішаних перевезень - розташування безпосередньо перед вантажним пероном аеропорту, наявність зручних під'їзних шляхів та стоянок для великовантажних автомобілів, з'єднання з залізничним транспортом - значно скорочує роботу по проміжної доставці вантажів.

Обробка, митне оформлення експортних та імпортних вантажів здійснюється на території вантажного терміналу в цілодобовому режимі і відповідно до чинного митного законодавства, що дозволяє працювати в системі міжнародної кооперації вантажоперевезень.

Завдяки використанню технологій світового рівня, термінал здатний зберігати і обробити на добу до 300 тонн вантажів.

Завдяки використанню технологій світового рівня, термінал здатний зберігати і обробити на добу до 300 тонн вантажів

Він оснащений спеціальними камерами зберігання - холодильної, морозильної камерами, з температурним режимом від 2 до 8 градусів ° C і від -15 до -25 градусів ° C і кімнатній для зберігання цінних товарів, карантинної кімнатою для тварин і камерою для підтримки теплої температури.

Він оснащений спеціальними камерами зберігання - холодильної, морозильної камерами, з температурним режимом від 2 до 8 градусів ° C і від -15 до -25 градусів ° C і кімнатній для зберігання цінних товарів, карантинної кімнатою для тварин і камерою для підтримки теплої температури

Термінал має широкі можливості для обробки і зберігання сільськогосподарської продукції, а також большемерних, великовагових, небезпечних та інших нестандартних типів вантажів, що прямують як на експорт, так і на імпорт.

Через міжнародний аеропорт «Навої», як один з швидко розвиваються аеропортів Центральної Азії, в 2016 році було перевезено і оброблено 37 099 тонн вантажів, в 2017р. - 33 628 тонн, а до серпня 2018 року перевезено 228 тонн сільськогосподарської продукції республіки на експорт.

В даний час, повітряний вантажний флот НАК «Узбекистон хаво йуллари» складається з двох сучасних і ефективних вантажних літаків Боїнг-767-300BCF вантажопідйомністю до 52 тонн. Їх регулярна експлуатація дозволила розширити мережу вантажних маршрутів і збільшити обсяг перевезень через МІЦЛ «Навої».

Їх регулярна експлуатація дозволила розширити мережу вантажних маршрутів і збільшити обсяг перевезень через МІЦЛ «Навої»

Сьогодні з аеропорту виконуються регулярні місцевий і міжнародні пасажирські рейси в міста - Ташкент і Москва (аеропорт «Домодєдово»). На підставі загальноприйнятих авіаційних стандартів пасажирам надається весь комплекс послуг, супутніх авіаперевезень: бронювання і продаж квитків, реєстрація на рейс.

На підставі загальноприйнятих авіаційних стандартів пасажирам надається весь комплекс послуг, супутніх авіаперевезень: бронювання і продаж квитків, реєстрація на рейс

Розклад прийому громадян:

В.о. Директора міжнародного аеропорту "Навої" - Babayev Timur Igorevich.

Дні прийому: з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 11:00.

Контактна інформація:

Адреса: м Навої -210609, селище Малик-Робіт

Контактні телефони: (+99879) 539 3540.

Телефон довіри аеропорту Навої: +998 79 770 31 54

E-mail: [email protected]

Новости