Mobile-review.com Огляд рюкзака 3Q BPS15400010 з сонячною батареєю

  1. Комплектація
  2. Зовнішній вигляд і матеріали
  3. Робота сонячної панелі
  4. Зовнішній акумулятор
  5. висновок

Нечасто мені доводиться оглядати рюкзаки. Якщо вже зовсім чесно, то це і зовсім вперше. Тема, звичайно, не зовсім профільна, проте у моделі від 3Q є дещо, що робить її цікавим варіантом для нашого сайту. Мова, звичайно ж, про сонячній батареї і «вбудованому» зовнішньому акумуляторі.

Комплектація

  • рюкзак
  • Сонячна батарея
  • Зовнішній акумулятор ємністю 2000/3000 мАч
  • Зарядний пристрій
  • Кабель-рулетка і набір перехідників
Нечасто мені доводиться оглядати рюкзаки

Цікавим чином реалізований USB-кабель: на одному кінці знаходиться стандартний USB-порт, а на другому - спеціальний роз'єм, в який вставляються перехідники. У комплекті йдуть перехідники на microUSB, miniUSB, зарядка для ноутбуків і старий роз'єм для iPhone. Відсутність перехідника Lighting - це, звичайно ж, мінус, але тут важливо пам'ятати, що і рюкзак вже відносно давно продається.

Відсутність перехідника Lighting - це, звичайно ж, мінус, але тут важливо пам'ятати, що і рюкзак вже відносно давно продається

Зовнішній вигляд і матеріали

Чесно кажучи, сказати щось особливе про дизайн цього рюкзака я не можу. Він стандартний і практично нічим не виділяється.

Він стандартний і практично нічим не виділяється

На передній частині видніється сонячна батарея з індикатором, який горить червоним під час зарядки. Сама батарея захована в спеціальну кишеню, при бажанні туди можна покласти щось ще.

Сама батарея захована в спеціальну кишеню, при бажанні туди можна покласти щось ще

Наступне відділення включає в себе дві кишеньки: один для вбудованого зовнішнього акумулятора, другий для вашого телефону. Правда, розміри другого кишені навряд чи підійдуть для сучасних великих смартфонів з діагоналлю п'ять дюймів і вище.

Правда, розміри другого кишені навряд чи підійдуть для сучасних великих смартфонів з діагоналлю п'ять дюймів і вище

Основне відділення поділено на дві частини. Дальня призначена для зберігання ноутбука (виробник відзначає, що підійдуть моделі з діагоналлю до 15,6 дюймів) або будь-якої документації на аркушах А4. Це відділення закривається спеціальним ремінцем.

Це відділення закривається спеціальним ремінцем

Ближня частина підійде для всього іншого, що ви зазвичай зберігайте в рюкзаку. Також на ній є спеціальні відділення для зберігання ручок і блокнота.

Також на ній є спеціальні відділення для зберігання ручок і блокнота

З точки зору зручності до рюкзака немає ніяких претензій, розмір лямок регулюється, носити рюкзак комфортно. Основний використовуваний матеріал - поліестер. Розміри рюкзака - 49х38х10 см (ВхШхТ), вага - близько 800 грам.

Розміри рюкзака - 49х38х10 см (ВхШхТ), вага - близько 800 грам

Робота сонячної панелі

Робота цієї зв'язки організована таким чином: при знаходженні на сонці або в освітленому приміщенні сонячна панель починає заряджати йде в комплекті зовнішній акумулятор, а вже потім від нього ви заряджаєте ваші пристрої. В принципі, такий варіант виглядає логічним, адже сонячне світло непостійний і кінцевий смартфон або планшет в результаті не отримували б постійний струм. З іншого боку, нам не завжди потрібно заряджати апарати, а зовнішній акумулятор допоможе не втратити енергію, отриману від сонячного світла.

Тепер про час зарядки. У кімнатному освітленні за вісім годин акумулятор ємністю 3000 мАг зарядиться ні на одну поділку. При знаходженні під прямими сонячними променями протягом чотирьох годин (сонце виглянуло, і я виставив рюкзак на підвіконня), акумулятор зарядився на 50%.

Зовнішній акумулятор

І хоча сам рюкзак зроблений добротно і якісно, ​​я не можу сказати того ж про що йде в комплекті акумуляторі. Він виглядає досить хистко і злегка похрускує при стисненні. Я вже мовчу про те, що використання глянцевого пластика - це в принципі величезний мінус для подібного пристрою. Ємність акумулятора залежить від моделі, це може бути 2000 або 3000 мАг.

Ємність акумулятора залежить від моделі, це може бути 2000 або 3000 мАг

висновок

У роздробі даний рюкзак можна знайти за 2 000-2 500 рублів. Як до рюкзака у мене до цієї моделі немає ніяких претензій. Зручні відділення, велика кількість кишень, окреме місце для ноутбука або документів, та й носити його в цілому зручно.

А от реалізація сонячної батареї викликає у мене ряд питань. Дивіться самі, щоб зарядити акумулятор на 50%, вам буде потрібно проводити на сонці близько 4 годин, і мова йде про прямих сонячних променях, а не кімнатному світлі. Я не думаю, що цей варіант зручний для звичайних користувачів, але давайте подумаємо, кому він може підійти. Я з ходу можу назвати дві категорії таких людей - це кур'єри і любителі подорожувати по дикій природі. Перші проводять багато часу в дорозі, і їм такий варіант зарядки відмінно підійде, а у других не буде можливості як-небудь ще заряджати свої гаджети. Ось, правда, тут ще велике питання, чи візьмуть вони їх в принципі з собою?

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Ось, правда, тут ще велике питання, чи візьмуть вони їх в принципі з собою?

Новости