Mobile-review.com Огляд планшета Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100)

  1. Фотографії Galaxy Tab 2 10.1 в інтер'єрі зміст:
  2. Комплект поставки:
  3. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  4. дисплей
  5. акумулятор
  6. комунікаційні можливості
  7. Пам'ять і карта пам'яті
  8. Камера
  9. продуктивність
  10. програмна платформа
  11. Навігація
  12. Повідомлення і дзвінки
  13. додатки
  14. Веб-браузер
  15. Мультимедіа
  16. висновок
  17. Характеристики:

Фотографії Galaxy Tab 2 10.1 в інтер'єрі

зміст:

  1. Комплект поставки
  2. Вступ
  3. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  4. дисплей
  5. акумулятор
  6. комунікаційні можливості
  7. Пам'ять і карта пам'яті
  8. Камера
  9. продуктивність
  10. програмна платформа
  11. Навігація
  12. Повідомлення і дзвінки
  13. додатки
  14. Веб-браузер
  15. Мультимедіа
  16. висновок

Комплект поставки:

  • планшет
  • Мережевий адаптер
  • USB-кабель
  • Гарантійний талон

Вступ

У минулому році південнокорейська компанія представила на ринок дві моделі планшетів на операційній системі Android з лінійки Galaxy - Tab 8.9 і Tab 10.1. У цьому році були показані Tab 2 7.0 і Tab 2 10.1. на презентації планшетів практично всіх журналістів цікавили основні відмінності «старих» пристроїв від «нових». Думаю, таке ж питання виникне і у потенційних покупців продукції Samsung. Тому я постараюся коротко пояснити різницю між Tab 10.1 і Tab 2 10.1.

По-перше, щоб зайвий раз не конфліктувати з Apple, компанія Samsung трохи змінила дизайн: на цей раз на лицьовій панелі, праворуч і ліворуч, з'явилися динаміки. По-друге, «другий» Tab обзавівся слотом під карту пам'яті, якого явно не вистачало в попередній моделі. По-третє, замість чіпсета від NVIDIA поставили чіпсет від Texas Instruments - з моєї точки зору, рішення вірне. По-четверте, і Tab 2 7.0, і Tab 2 10.1 вміють здійснювати дзвінки з «коробки». Що не сподобалося, так це відсутність автофокусу у камери. «Перший Таб» з Wi-Fi коштує від 16 000 рублів, з 3G - від 20 000 рублів. «Другий Таб» з Wi-Fi - 15 000 рублів, з 3G - 20 000 рублів.

Я вважаю, що як не крути, а нові моделі виглядають трохи виїгришней, хоча б через трохи меншою ціни і наявності роз'єму під microSD.

До змісту >>>

Дизайн, розміри, керуючі елементи

На відміну від попередньої версії, яка сильно схожа на «яблучний» гаджет, зовнішній вигляд лицьової сторони «Таба» 2 трохи переробили: тепер по канту проходить тонка напівглянцева смужка темно-сірого кольору, а з боків розташовуються динаміки, прикриті металевою сіточкою. Тильна сторона виконана з матового пластика світло-сірого кольору.

Габарити Tab - 256x175x8.6 мм, а вага 565 грамів; Tab 2 - 256x175x9.7 мм, а вага - 588. Як ви бачите, новинка стала трохи товщі і важче. Можливо, що це пов'язано з установкою двох спікерів на фронтальній частині. Для прикладу, розміри iPad3 - 241x185x9.4 мм, вага - 662 грами.

Якість збірки, як завжди, на висоті: нічого не люфтить, не скрипить, задня кришка не прогинається. Оскільки в цілому матеріали немаркі, відбитки пальців та інші сліди залишаються тільки на екрані, і стираються вони відносно легко. На жаль, поки не помітив серед аксесуарів для P5100 будь-яких чохлів, так як від P7500, швидше за все, не підійде - немає вирізів для динаміків.

На жаль, поки не помітив серед аксесуарів для P5100 будь-яких чохлів, так як від P7500, швидше за все, не підійде - немає вирізів для динаміків

На лицьовій панелі розташовані фронтальна камера і датчик освітлення. Останній реагує швидко і плавно регулює рівень яскравості підсвічування екрану. Кнопка включення, клавіша-гойдалка регулювання гучності, роз'єм під microSD, стандартний 3.5 мм аудіовихід і слот для звичайної SIM-карти знаходяться на верхньому торці. На нижньому - мікрофон і фірмовий роз'єм Samsung. C зворотного боку апарату - камера.

C зворотного боку апарату - камера

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 і iPad2

1 і iPad2

Samsung Galaxy Tab 2 10.1, Samsung Galaxy S 3 і LG 3D Max

До змісту >>>

дисплей

Діагональ екрану складає 10.1 дюйма (фізичний розмір 217х127 мм), дозвіл таке ж, як і на Tab 10.1 - 1280х800 пікселів (150 пікселів на дюйм), відображає 16 мільйонів відтінків кольору, тип матриці - PLS-LCD (один з різновидів IPS-матриць - Plane to Line Switching), тип сенсора - ємнісний з підтримкою до 10 одночасних дотиків. Чутливість сенсорного шару відмінна. Екран практично не можна подряпати гострими предметами завдяки покриттю, виконаного з загартованого скла (НЕ Gorilla Glass).

Екран практично не можна подряпати гострими предметами завдяки покриттю, виконаного з загартованого скла (НЕ Gorilla Glass)

Кути огляду максимальні, але під нахилами дисплея P5100 зображення набуває легкий фіолетовий відтінок, і трохи падає яскравість. Її можна регулювати або вручну, або переключити в автоматичний режим, так як на лицьовій частині планшета розташований датчик освітлення. Вона висока, але трохи програє планшету від Apple. Діапазон регулювання яскравості великий: можна виставити дуже низьку, при якій комфортно дивитися фільм або читати книгу вночі.

На відміну від попередніх моделей, в настройках Tab 2 10.1 відсутній пункт «Режим екрану». Зате є вибір стилю і розміру шрифту (дрібний, невеликий, звичайний, великий, величезний).

На сонці дисплей вицвітає приблизно на 50%.

На сонці дисплей вицвітає приблизно на 50%

Дисплеї на максимальній яскравості Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (зверху), teXet TM-9720 і Ritmix RMD-1030 (знизу):

На мінімальній яскравості:

До змісту >>>

акумулятор

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 оснастили літій-полімерною батареєю ємністю 7000 мАг. Виробник заявляє, що повного заряду повинно вистачити до 10 годин в режимі розмови і до 2000 годин в режимі очікування. Ці цифри близькі до тих, що я отримав на практиці. Наприклад, при відтворенні фільмів на максимальній яскравості і виведення звуку на навушники акумулятора вистачило на 7 годин. Загалом, непогані дані автономної роботи планшета: в режимі «звичайного» використання (автоматична яскравість підсвічування, 3G-інтернет близько 3-х годин і стільки ж Wi-Fi, перегляд півторагодинного фільму і двох годин прослуховування музики на динаміках, а також фотографування близько однієї години) P5100 пропрацював майже 8 годин. Навіть при максимальному навантаженні (висока яскравість підсвічування, ігри, тести продуктивності і т.п.) розрядився акумулятор через 6.5 години.

Від USB планшет не заряджається (на піктограмі індикатора акумулятора намальований червоний хрестик), і логічно це зрозуміло: велику ємність акумулятора «заповнювати» невеликим струмом можна цілий день, а від мережі потрібно близько 3.5 години.

У розділі енергозбереження присутні кілька пунктів:

  • Процесор. Обмежувати максимальну продуктивність
  • Екран. Використовувати низький рівень харчування для екрану
  • Колір фону. Змінювати колір фону в електронній пошті

Трохи нижче знаходиться короткий опис кожного пункту. За пару тижнів використання планшета в цьому режимі з'ясував, що великої різниці немає між включеною і вимкненою функцією енергозбереження.

До змісту >>>

комунікаційні можливості

Планшет працює в 2G- (GSM 850/900/1800/1900) і 3G-мережах (HSDPA 850/900/1900/2100). Швидкість HSDPA + досягає 21 Мбіт / с, HSUPA до 5.76 Мбіт / с. З «коробки» з'явилася можливість здійснювати дзвінки. Звук можна перевести на бездротову гарнітуру.

В наявності повний «джентльменський» набір: Bluetooth версії 3.0 з підтримкою стереопрофіля A2DP, Wi-Fi стандартів a / b / g / n (Dual-band) з можливістю «роздачі» інтернету (точка доступу «Wi-Fi Hotspot») і USB 2.0 (фірмовий роз'єм).

Для додаткових аксесуарів, наприклад, USB-хаба, клавіатури або мишки, продаються спеціальні перехідники. Так, не дуже зручно, але Samsung, на жаль, пішов по стопах Apple.

За весь час тестування проблем з мережами не виникало.

До змісту >>>

Пам'ять і карта пам'яті

В апараті 1 ГБ оперативної пам'яті, є близько 700 МБ, з них вільно близько 400 МБ. Внутрішньої Flash-пам'яті - 16 ГБ (в настройках відображається тільки 4.6 ГБ). Швидкість запису на неї досягає 15 МБ / с. Є слот під карту пам'яті microSD (до 32 ГБ).

До змісту >>>

Камера

У планшеті Galaxy Tab 2 10.1 встановлені два модуля камер: фронтальна - 0.3 МП c великою глибиною різкості, основна - 3.2 МП без автофокуса й спалаху. Нагадаю, що в попередній моделі фронтальна камера була на 2 МП, основна мала автофокус, а також була присутня LED-підсвітка.

Основна камера непогана. Максимальна роздільна здатність до 2048х1536 пікселів. Передача кольору природна, баланс білого практично ідеальний, чіткість картинки задовільна. Сфотографований текст з аркуша А4 можна розібрати.

Відеоролики записуються в дозволі 720р (1280х720 пікселів) при 30 кадрах в секунду.

Інтерфейс фоторежиму: справа - перемикання фото / відео, активація затвора, вхід в галерею; зліва - перемикання на фронтальну камеру, режим зйомки (один знімок, знімок посмішки, панорама), таймер (вимкнений, 2 - 10 секунд), яскравість (від -2 до +2), настройки. З'явилася можливість змінювати місце розташування іконок.

Налаштування фоторежиму:

  • Автопортрет
  • Сюжет (немає, пейзаж, ніч, спорт, приміщення, захід, світанок, осінні кольори, феєрверк, сутінки, підсвічування)
  • значення експозиції
  • таймер
  • Ефекти (ні, відтінки сірого, сепія, негатив)
  • Дозвіл (640х480, 1280х720, 1024х768 ... 2048х1536)
  • Баланс білого (авто, денне світло, лампа розжарювання, флуоресцентне світло, хмарно)
  • Сітка
  • пам'ять
  • Тег GPS (включений або виключений)

Інтерфейс відео: справа - перемикання фото / відео, активація затвора, вхід в галерею; перемикання на фронтальну камеру, режим запису (звичайний, відео для MMS), таймер (вимкнений, 2 - 10 секунд), яскравість (від -2 до +2), ефекти, настройки.

Установки відео:

  • Запис з фронтальної камери
  • режим запису
  • значення експозиції
  • таймер
  • ефекти
  • Дозвіл (640х480, 720х480, 1280х720)
  • Баланс білого
  • Сітка
  • пам'ять
  • Скидання налаштувань

З фотофайлів можна отримати повну EXIF-інформацію:

З фотофайлів можна отримати повну EXIF-інформацію:

Характеристика відеофайлу:

  • Формат: MP4
  • Відеокодек: AVC, 12 000 Кбіт / сек
  • Дозвіл: 1280 x 720, 30 к / с
  • Аудіокодек: AAC, 128 Кбіт / сек
  • Канали: 1 канал, 48,0 КГц

альбом:

Приклади фотографій на основну камеру:

Приклади фотографій на фронтальну камеру:

До змісту >>>

продуктивність

Якраз тут відбулися основні зміни. Фірма Samsung відмовилася від чіпсета NVIDIA Tegra 2 і встановила чіпсет американської компанії Texas Instruments - OMAP 4430. Технічний процес - 45 нм, набір команд CPU - ARMv7, графічний прискорювач - PowerVR SGX540. Процесор - двоядерний Cortex-A9 з тактовою частотою 1 ГГц. Чіпсет належить до четвертого покоління OMAP, яке містить апаратний мультимедійний прискорювач IVA3 з програмованим DSP, що дозволяє кодувати / декодувати 1080p Full HD відео.

«TI OMAP 4 використовує ARM- Cortex A9 ядра з блоком обробки SIMD-команд (також відомий як NEON), який дозволяє значно збільшити продуктивність, в ряді випадків перевершуючи Nvidia Tegra 2 Cortex-A9 з не-векторних блоком обробки дійсних чисел. Також використовується двоканальний контролер пам'яті LPDDR2, який можна порівняти з одноканальним контролером Nvidia Tegra 2 ».

Я без проблем запускав на Tab 2 10.1 практично всі сучасні потужні іграшки, включаючи Shadow Gun, Real Racing 2, NFS Shift HD і Modern Combat 3. Втім, остання злегка пригальмовує.

Коротка технічна інформація:

Тести продуктивності:

NenaMark 2

Antutu

SmartBench 2012

Quadrant Standart

CFBenchmark

Porshe Benchmark

KFSBenchmark

PowerBoard

До змісту >>>

програмна платформа

Планшет працює на одній з останніх версій Android ICS - 4.0.4. Версія прошивки - P5100XXLE3, версія ядра - 3.0.8-583334-user, номер збірки - IMM76D.P5100XXBLE3. Більш детально з Google Android Ice Cream Sandwich ви можете ознайомитися тут . В якості оформлення оболонки використовується фірмовий «самсунговскій» TouchWIZ. Необхідно сказати, що UI досі не «вилікували» від невеликих подтормаживаний під час перегортання віртуальних екранів. Відверто кажучи, вже не смішно - триває це ще з перших версій «ТачВіза» на планшетах, і все ніяк не можуть виправити явний баг. Цікаво, що будь-яка інша оболонка поводиться відмінно, будь то Яндекс.Shell або Go launcher.

До змісту >>>

Навігація

Планшет обладнаний GPS-навігатором. Його характеристики такі ж, як і у більшості «таблеток». За весь час роботи з ним проблем не виникало. В якості додатків для спільного функціонування з GPS встановлені «Адреси», «Карти», «Локатор» і «Навігатор».

До змісту >>>

Повідомлення і дзвінки

З пристрою можна відправляти повідомлення і здійснювати дзвінки точно так же, як і зі звичайного смартфона. Для введення тексту використовується стандартна клавіатура від Samsung. Мова перемикається натисканням іконки глобуса. Доступні голосовий і рукописний вводи. На клавіатурі присутня окрема кнопка запуску буфера обміну.

Номеронабирач величезний, з'являється знизу при вертикальному положенні планшета і праворуч при ландшафтному. Телефонна частина містить кілька вкладок: «Клавіатура», «Журнал», «Вибране» і «Контакти». Практично всі пункти містять ті ж функції, що і в «старих таблетках». До речі, слот під SIM-карту звичайний, тобто НЕ нині модний microSIM. Присутній вибросигнал.

До змісту >>>

додатки

Як і в будь-якому Android-планшеті, є «магазин додатків» Android Market. Перерахую тільки ті, що вже встановлені в даній моделі:

AllShare. Служить для передачі мультимедійних файлів на сертифіковані DLNA-пристрої.

ChatOn.

GameHub.

E-Mail. Поштовий клієнт.

G-Mail. Поштовий клієнт для роботи з поштою Google Mail. Після додавання відповідної облікового запису налаштовується автоматично на прийом / відправлення повідомлень.

Google Talk. Чат від Google.

Google+.

Polaris Office. Мобільний офісне рішення, що дозволяє кінцевим користувачам легко читати і редагувати різні формати документів в мобільному середовищі.

S Planner. Щоденник.

Ubank.

Yota Play. Відеосервіс.

Youtube.

Адреси.

Відео.

Галерея.

Голосовий пошук.

Нотатки. Створення записів у вигляді стікерів.

Записки. Рукописні нотатки.

Календар.

Калькулятор.

Світовий час.

Мої файли. Дозволяє створювати папки, видаляти, копіювати й вирізати файли. Дуже зручний файловий менеджер.

Будильник. Встановлюється час, гучність сигналу, мелодія.

Фоторедактор. Простий редактор картинок і фотографій. Вміє змінювати нахил, вирізати, виділяти. Також в арсеналі кілька оригінальних фільтрів.

Редагування відео.

До змісту >>>

Веб-браузер

Відмінний браузер, що підтримує закладки (до 16 штук), їх синхронізацію з Google Chrome і перегляд Flash. У моделі Tab 2 10.1 не зміг знайти настройки спеціального датчика масштабування сторінок (торкаючись екрану в двох точках і нахиляючи планшет, можна збільшувати або зменшувати масштаб інтернет-сторінки).

До змісту >>>

Мультимедіа

Музичний плеєр

Зліва знаходяться параметри, за якими можна впорядкувати музику: альбоми, виконавці, жанри, папки, композитори, роки. У центрі буде відкриватися безпосередньо список альбомів, пісень і т.п. Справа - система управління плеєром і перелік музичних файлів. Якщо натиснути на обкладинку справа вгорі, вона розгорнеться на пів-екрану, а праворуч і ліворуч від неї з'являться інші обкладинки.

Налаштування розташовані в випадаючому меню вгорі праворуч. У них можна виставити один з пресетів: авто, звичайний, джаз ... посилення низьких і високих частот, віртуальна 7.1-канальна система, кафе. Присутній настроюється семиканальний еквалайзер (від 60 Гц до 14 кГц). Є вкладка «Extended»: 3D, Bass, Rever level, Room size, Clarity.

Гучність двох стереодинамиков висока: комфортно як слухати музику, так і дивитися фільми на відстані до двох метрів. Спікери розташовані далеко один від одного, тому стереоефект виражений добре. Гучність в навушниках також висока, а якість - одне з кращих серед портативних мультимедійних пристроїв.

Підтримувані музичні файли: 3GP, AAC, AMR, ASF, MPEG4, MP3, WAV, WMA, 3GA, AWB, FLAC, MID і XMF.

Відео

Основна перевага чіпсета TI OPAM щодо NVIDIA Tegra 2 - це підтримка більшості форматів і кодеків відео з роздільною здатністю до 1080р. Для перевірки Samsung Tab 2 10.1 на предмет відтворення відео звідси були завантажені семпли. результат:

  • MKV (1080p, h264, High profile 4.1, 40 Мбіт / с). Стандартний плеєр не грає, MX Video player грає, але відео сильно гальмує
  • MKV (1080p, vc1, ap13, 18 Мбіт / с, AC3). Стандартний плеєр не показує відео, звук є. MX Video Player показує відео, але гальмує, звук є
  • MKV (1080p, h264, High profile 4.1, 10 Мбіт / с, DTS). Стандартний плеєр показує відео, але немає звуку. MXVP показує відео, є звук, але в «програмному» режимі
  • MKV (720p, h264, High profile 5.1, 3 Мбіт / с, Vorbis). Немає проблем
  • MKV (480p, XViD, as15, 1 Мбіт / с, AAC). Стандартний плеєр не грає, в MXVP все нормально ( «програмний» режим)
  • MPEG (480p, 5 Мбіт / с). Стандартний плеєр не грає, в MXVP все відмінно
  • TS (720p, MPEG, AC3). Стандартний плеєр не грає, в MXVP звук випереджає відео
  • AVI, MP4, FLV і 3GP стандартний плеєр грає без проблем.

До змісту >>>

висновок

Коментувати особливо нічого: у Samsung в черговий раз вийшов непоганий планшет. Звичайно, він не має якихось цікавих особливостей в ПО або «залізі», але і не відстає від конкурентів. Єдине, що змусить Tab 2 10.1 «нервувати» - Apple iPad2, так як з появою The New iPad ціна на нього впала. Крім того, трохи менше ніж за 20 000 рублів можна купити ASUS Eee Pad Transformer TF101G на «ТЕГРА 2» з 5 МП автофокусної камерою. Зрештою, є попереднє покоління «табів».

Характеристики:

  • Клас: планшет
  • Матеріали корпусу: пластик
  • Операційна система: Google Android 4.0.4
  • Процесор: двоядерний, 1 ГГц, TI OMAP 4430
  • Оперативна пам'ять: 1 ГБ
  • Пам'ять для зберігання даних: 16 ГБ
  • Інтерфейси: Wi-Fi (b / g / n /), Bluetooth 3.0 (A2DP), 3.5 мм для гарнітури
  • Екран: ємнісний, PLS-LCD 10.1 "з роздільною здатністю 1280x800 точок
  • Камера: 3.15 (основна), 0.3 МП (фронтальна)
  • Додатково: акселерометр, сенсор освітлення
  • Батарея: незнімна, літій-полімерна (Li-Pol) ємністю 7000 мАг
  • Габарити: 256x175x9.7 мм
  • Вага: 588 грамів

Обговорення на форумі >>>

До змісту >>>

Роман Білих ( [email protected] )
Роман Білих (   romeowhite@yandex Twitter
Опубліковано - 28 червень 2012 р

Samsung Galaxy TabPRO 10.1

Для будинку, діагональ екрану - 10,1 дюйма, вбудована пам'ять - 16 ГБ, час роботи в Інтернеті - до 9 годин, час роботи відтворення відео - до 11 годин, 3G - так, 4G - так, спеціальний дитячий режим - немає, стилус - немає, потужність процесора - чотирьохядерний 2,3 ГГц, об'єм оперативної пам'яті - 2 ГБ, дозвіл екрана - 2560 x 1600 (WQXGA), вага - 477 грам

Samsung Galaxy TabPRO 8.4

Для дороги, діагональ екрану - 8,4 дюйма, вбудована пам'ять - 16 ГБ, час роботи в Інтернеті - до 10 годин, час роботи відтворення відео - до 12 годин, 3G - так, 4G - так, спеціальний дитячий режим - немає, стилус - немає, потужність процесора - Чотирьохядерний 2,3 ГГц, об'єм оперативної пам'яті - 2 ГБ, дозвіл екрана - 2560 x 1600 (WQXGA), вага - 325 грам

Samsung Galaxy Tab 3 10.1

Для будинку, діагональ екрану - 10,1 дюйма, вбудована пам'ять - 16 ГБ або 32 ГБ, час роботи в Інтернеті - До 9 годин, час роботи відтворення відео - До 9 годин, 3G - так, 4G - немає, спеціальний дитячий режим - немає, стилус - немає, потужність процесора - Двоядерний 1,6 ГГц, об'єм оперативної пам'яті - 1 ГБ, дозвіл екрана - 1280 x 800, вага - 512 грам

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0

Для дороги, діагональ екрану - 7 дюймів дюйма, вбудована пам'ять - 8 ГБ, час роботи в Інтернеті - До 9 годин, час роботи відтворення відео - До 8 годин, 3G - так, 4G - немає, спеціальний дитячий режим - немає, стилус - немає, потужність процесора - Двоядерний 1,2 ГГц, об'єм оперативної пам'яті - 1 ГБ, дозвіл екрана - 1024 x 600 (WSVGA), вага - 320 грам

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Для будинку, діагональ екрану - 10,1 дюйма, вбудована пам'ять - 16 ГБ або 32 ГБ, час роботи в Інтернеті - До 9 годин, час роботи відтворення відео - До 10 годин, 3G - так, 4G - немає, спеціальний дитячий режим - немає, стилус - так, потужність процесора - восьмиядерна 1,9 + 1,3 ГГц, об'єм оперативної пам'яті - 3 ГБ, дозвіл екрана - 2560 x 1600, вага - 547 грам

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 (SM-P901)

Для будинку, діагональ екрану - 12,2 дюйма, вбудована пам'ять - 32 ГБ, час роботи в Інтернеті - До 11 годин, час роботи відтворення відео - До 11 годин, 3G - так, 4G - так, спеціальний дитячий режим - немає, стилус - да, потужність процесора - Чотирьохядерний 2,3 ГГц, об'єм оперативної пам'яті - 3 ГБ, дозвіл екрана - 2560 x 1600 (WQXGA), вага - 753 грами

Samsung Galaxy Tab 3 7.0

Для дороги, діагональ екрану - 7 дюйма, вбудована пам'ять - 8 ГБ, час роботи в Інтернеті - До 8 годин, час роботи відтворення відео - до 7 годин, 3G - так, 4G - немає, спеціальний дитячий режим - немає, стилус - немає , потужність процесора - Двоядерний 1,2 ГГц обсяг ОЗУ - 1 ГБ, дозвіл екрана - 1024 х 768, вага - 304 грами

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

Для дороги, діагональ екрану - 8 дюйма, вбудована пам'ять - 16 ГБ або 32 ГБ, час роботи в Інтернеті - До 11 годин, час роботи відтворення відео - До 10 годин, 3G - так, 4G - немає, спеціальний дитячий режим - немає, стилус - немає, потужність процесора - Двоядерний 1,5 ГГц, об'єм оперативної пам'яті - 1,5 ГБ, дозвіл екрана - 1280 x 800, вага - 316 грам

Samsung Galaxy Tab 3 kids

Для дороги, діагональ екрану - 7 дюйма, вбудована пам'ять - 8 ГБ, час роботи в Інтернеті - До 8 годин, час роботи відтворення відео - до 7 годин, 3G - немає, 4G - немає, спеціальний дитячий режим - так, стилус - немає , потужність процесора - Двоядерний 1,2 ГГц, об'єм оперативної пам'яті - 1 ГБ, дозвіл екрана - 1024 x 600, вага - 302 грами

Поділитися:

Ми в СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ:


Є, что Додати?! Пишіть ... [email protected]

Новости