Mobile-review.com Огляд смартфона Meizu Pro 6

  1. Live-фотографії зміст
  2. Вступ
  3. Характеристики Meizu Pro 6
  4. дисплей
  5. акумулятор
  6. комунікаційні можливості
  7. Пам'ять і карта пам'яті
  8. камери
  9. Продуктивність і програмна платформа
  10. Мультимедіа
  11. висновок
  12. Загальне враження

Live-фотографії

зміст

  1. Вступ
  2. Характеристики Meizu Pro 6
  3. Комплект поставки
  4. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  5. дисплей
  6. акумулятор
  7. комунікаційні можливості
  8. Пам'ять і карта пам'яті
  9. камери
  10. Продуктивність і програмна платформа
  11. Мультимедіа
  12. висновок
  13. Загальне враження

Вступ

Смартфоном Meizu Pro 5, представленим в минулому році, я користувався досить тривалий час, встиг зрозуміти всі його позитивні і негативні сторони. В результаті внутрішньо визначив для себе, що Pro 5 - це моє: відмінні матеріали, хорошая сборка, висока продуктивність не тільки в додатках, але і з роботою інтерфейсу, непогана камера, велика кількість оперативної пам'яті, яке дозволяло не вивантажувати з неї необхідні додатки. Єдине нарікання - габарити. Так, він тонкий, але відносно важкий і, що найголовніше (з негативною точки зору), великий. Одна справа - сидіти спокійно в офісі і періодично піднімати зі столу Pro 5, щоб написати черговий твіт, інше - намагатися користуватися гаджетом на ходу, в метро або в забитому пасажирами автобусі. Думаю, багато хто зрозуміє, про що йде мова.

Відверто кажучи, в наступному поколінні «Прошек» я чекав ту ж діагональ 5.7 дюйма, тільки з більш наворочений чіпом і іншими параметрами. Однак Meizu здивували, представивши Pro 6 в значно більш компактній формі. Що особисто мене не може не радувати.

Але почати варто з того, що Meizu непогано так поводили нас за ніс: згадайте, як в мережу «витекли» фотографії якогось апарату, і всі подумали, що це новий iPhone. А коли вийшла новинка від Apple, багато хто був в подиві: невже подібний дизайн буде використаний в іншому апараті «яблучної» компанії. Після анонса Meizu Pro 6 все стало на свої місця. І я радий, що Pro 6 виявився саме тим самим загадковим девайсом з мережі.

Смартфон Pro 6 на даний момент є флагманом компанії Meizu. Є впевненість в тому, що це ненадовго: ймовірно, в найближчому майбутньому ми побачимо фаблет (типу MX6) з технічними характеристиками «Прошки», тільки з великими діагоналлю екрану і дозволом (5.7 "QHD SuperAMOLED) - такий собі відповідь Xiaomi Mi Max.

Новинка Meizu Pro 6 побудована на чіпсеті MediaTek Helio X25 (Pro 5 мав процесор від Samsung), оснащена 4 ГБ оперативної пам'яті, невеликим екраном 5.2 дюйма і дозволом FullHD. Цікаво, що на цей раз Meizu використовували матрицю екрану SuperAMOLED з усіма наслідками, що випливають настройками. Модуль камери залишився колишнім, однак трохи змінився об'єктив (кут трохи ширше). З оригінального: в Pro 6 з'явився аналог Apple 3D Touch - Meizu 3D Press.

На даний момент відкрито передзамовлення. Вартість Pro 6 на 32 ГБ - 33 000 рублів, на 64 ГБ - 36 000 рублів. А для тих, хто оплатить передзамовлення повністю, - «вуха» HD50 (вони окремо стоять близько 5 000 рублів).

Характеристики Meizu Pro 6

  • Матеріали корпусу: метал, скло, пластикові вставки
  • Операційна система: Android 6.0, Flyme 6.1
  • Мережа: GSM / EDGE, UMTS / HSDPA, LTE (TD / FDD-LTE), DualSIM (nanoSIM)
  • Екран: Super AMOLED, діагональ 5.2 ", роздільна здатність 1920x1080, ppi 423, автоматичне регулювання рівня підсвічування, захисне скло 2.5D, розпізнавання сили натискань на екран (3D Press)
  • Платформа: MediaTek Helio X25
  • Процесор: десятіядерний, 64-бітний, чотири ядра Corteх-A53 на частоті 1.4 ГГц + чотири ядра Cortex-A53 на частоті 2 ГГц + два ядра Cortex-A72 на частоті 2.5 ГГц
  • Графіка: Mali T880 (чотири ядра)
  • Оперативна пам'ять: 4 ГБ
  • Пам'ять для зберігання даних: 32/64 ГБ
  • Слот під карту пам'яті: немає
  • Основна камера: 21 МП, 6 лінз, f / 2.2, лазерний і фазовий автофокус, кругова світлодіодний спалах (10 світлодіодів), відео записується в 4k
  • Фронтальна камера: 5 МП, f / 2.0, відео записується в 1080p
  • Інтерфейси: Wi-Fi (a / b / g / n / ac) Dual-Band, Bluetooth 4.0 (LE), роз'єм USB Type C (USB 3.1, MHL) для заряду / синхронізації, 3.5 мм для гарнітури
  • Навігація: GPS (підтримка A-GPS), Глонасс
  • Аудіо: ЦАП Cirrus Logic CS43L36
  • Додатково: сканер відбитків пальців mTouch 2.1, акселерометр, датчик світла, сенсор наближення
  • Батарея: 2560 мАг
  • Габарити: 147.7 x 70.8 x 7.2 мм
  • Вага: 160 грамів

Комплект поставки

  • смартфон
  • Мережевий адаптер
  • USB кабель Type-C
  • Металева скріпка для вилучення SIM-лотка
  • Коротка інструкція
  • Гарантійний талон

Дизайн, розміри, керуючі елементи

Коли в тексті згадуєш Apple iPhone, в коментарях у багатьох, перепрошую за вираз, зносить дах. Однак нікуди не дінешся: так чи інакше, більшість китайських компаній копіюють зовнішній вигляд пристроїв Apple і навіть не приховують того, що вони вкрай позитивно ставляться до продукції з Купертіно.

З лицьового боку Meizu Pro 6 - повна копія Apple iPhone 6S, єдина відмінність полягає в тому, що в Pro 6 механічна кнопка не кругла, а овальна. Форма корпусу прямокутна, кути сильно скошені, використовується модне скло 2.5D, бічні грані похилі. В цілому, апарат виглядає приємно, охайно і досить симпатично. Габарити - 147,7 x 70,8 x 7.2 мм, вага - 160 грамів.

В руці гаджет лежить відмінно, вага міг бути і менше, проте в такому випадку пристрій «розчинилося» б в долоні, що не дуже приємно при користуванні телефоном, його необхідно відчувати.

В руці гаджет лежить відмінно, вага міг бути і менше, проте в такому випадку пристрій «розчинилося» б в долоні, що не дуже приємно при користуванні телефоном, його необхідно відчувати

Задня кришка металева, кажуть, що «заліза» в ній близько 98%. Повіримо на слово. Під пластиковими вставками зверху і знизу розташовані антени. Причому розподілені вони не по прямій лінії, а по периметру граней. Досить-таки просте, але оригінальне рішення, до якого першими додумалися саме Meizu.

Досить-таки просте, але оригінальне рішення, до якого першими додумалися саме Meizu

У продаж апарат надійде в трьох кольорах: сріблястий і золотий з фронтальною панеллю білого кольору і темно-сірий з фронтальною панеллю чорного кольору. У нас на огляді виявилася модель в білому. На мій погляд, виглядає менш цікаво, ніж чорна (багатьом нагадує Apple iPhone в кольорі Space Grey). На задній стороні Pro 6 помітні сліди від рук, лицьова панель покрита олеофобним шаром, якість відмінна, палець ковзає легко. Захищений дисплей склом Corning Gorilla Glass третього покоління.

Захищений дисплей склом Corning Gorilla Glass третього покоління

Зверху на лицьовій панелі симетрично розташовані фронтальна камера, датчик освітлення і наближення, мовної динамік. Спікер має високу гучність (запас є), відмінну розбірливість, приємний низькочастотний тембр.

Спікер має високу гучність (запас є), відмінну розбірливість, приємний низькочастотний тембр

Під екраном - фірмова кнопка. Вона виконує ті ж функції, що і кнопка в Pro 5: механічне натискання (вихід «Додому»), дотик ( «Назад») і в якості дактилоскопічного сенсора mTouch 2.1: швидкість відгуку 0.2 секунди, кут розпізнавання - 360 градусів, до 5 відбитків .

2 секунди, кут розпізнавання - 360 градусів, до 5 відбитків

На нижньому торці - 3.5 мм аудіовихід на навушники, основний мікрофон, USB Type-C (USB 3.1) і чотири отвори, де ховається динамік гучного зв'язку. Зверху - додатковий мікрофон.

Зверху - додатковий мікрофон

Праворуч - кнопка включення телефону (активації підсвічування, блокування) і клавіша-гойдалка регулювання гучності. Виконані з металу, користуватися дуже зручним для користувачів, хотілося б, щоб вони були більш опуклими.

Виконані з металу, користуватися дуже зручним для користувачів, хотілося б, щоб вони були більш опуклими

З лівого боку знаходяться металеві санчата. У них встановлюються дві сімкарти формату nano. Слота під карту пам'яті в цій моделі не передбачили.

Слота під карту пам'яті в цій моделі не передбачили

Зі зворотного боку розташоване вічко камери, який трохи підноситься над корпусом. Ободок сріблястий, шліфований метал. Трохи нижче незвично оформлена спалах: по колу розмістилися 10 маленьких світлодіодів (5 теплого світіння і стільки ж холодного). У центрі спалаху - область чорного кольору. Там знаходиться система лазерної фокусування.

Там знаходиться система лазерної фокусування

До змісту >>>

дисплей

У Meizu Pro 6 використовується екран, діагональ якого становить 5.2 дюйма. Нагадаю, що в M1 / ​​M2 Note діагональ 5.5 ", в MX4 - 5.36", а в MX4 Pro - 5.5 ", в Pro 5 - 5.7". Фізичний розмір дисплея Pro 6 - 64х114 мм, рамка зверху - 15.5 мм, знизу - 16, праворуч і ліворуч - трохи менше 3 мм, один з кращих показників. Присутній покриття антивідблиску.

Роздільна здатність дисплея Meizu Pro 6 - FullHD, тобто 1080х1920 пікселів, щільність - 423 пікселя на дюйм. Матриця виготовлена ​​компанією Samsung - SuperAMOLED. Так званий ефект «Pentile», тут присутній, однак оком він зовсім непомітний.

Pentile

Максимальна яскравість білого кольору - 352 кд / м2 (офіційні дані - 350). Контрастність - 10 000: 1.

Біла лінія - та мета, якої ми намагаємося досягти. Жовта лінія - фактичні дані екрану. Ви можете бачити, що ми знаходимося практично безпосередньо на цільової кривої при значеннях від 0 до 100%, що означає, що при кожному значенні зображення досить підсвічено. Жовта лінія - фактично середня кількість червоного, зеленого і синього.

Середнє значення гами - 2.3.

Судячи з графіком рівнів, синій колір в надлишку, а червоний в нестачі.

На мінімальній яскравості температура ближче до 8300 К, зі збільшенням досягає 9000 К.

Судячи по діаграмі, отримані дані набагато перевищують трикутник sRGB, особливо в зоні зеленого кольору.

Практично всі крапки сірого розмістилися поза радіусом DeltaE = 10, що свідчить про те, що в сірих кольорах будуть присутні інші відтінки кольорів.

Кути огляду максимальні, під певними нахилами екрану картинка злегка зеленить.

Кути огляду максимальні, під певними нахилами екрану картинка злегка зеленить

Поведінка на світлу

Поведінка на світлу

Поведінка в тіні

Поведінка в тіні

Білий колір

У даній моделі присутні фірмові налаштування насиченості кольору від Samsung. Крім того, можна вибрати колірну температуру і включити захист очей від синього кольору.

Апарат підтримує функції швидкого пробудження: подвійний тап, інші жести. Є SmartTouch. При включенні на екрані з'являється невелика точка, за допомогою якої можна здійснювати різні дії: натискання на точку - «Назад», рух знизу вгору - запуск панелі повідомлень і так далі.

У Meizu Pro 6 з'явилася функція 3D Press, яка є аналогом 3D Touch від Apple. При натисканні пальцем на певні елементи інтерфейсу пристрій розпізнає силу натискання. Залежно від цього виводить різну інформацію. Наприклад, якщо з силою натиснути на іконку «Телефон», з'явиться додаткове меню з вибором між додаванням нового контакту і пошуком абонентів.

Фішка прикольна, але не більше того. Навряд чи знайдеться велика кількість програмістів для розробки додатків саме під Meizu Pro 6. Хіба що для китайського ринку програм. У налаштуваннях ви можете вибрати силу натискання або зовсім відключити 3D Press.

До змісту >>>

акумулятор

У цій моделі використовується незнімний акумулятор ємністю 2560 мАг.

У цій моделі використовується незнімний акумулятор ємністю 2560 мАг

При роботі з пристроєм батарейки вистачало приблизно на 15-17 годин: близько 20-30 хвилин розмов в день, близько 6 годин використання 3G / 4G (постійна синхронізація пошти, «Твіттер», «ВотсАпп», «Скайп» і так далі), приблизно 5 годин Wi-Fi, кілька десятків фото, годину прослуховування музики.

У більш щадному режимі гаджет працює до 24 годин. Якщо залишити тільки синхронізацію даних (Wi-Fi), то можна розраховувати дня на два. До 13 годин в режимі постійних розмов.

У режимі перегляду фільму (FullHD / 4К) батарейка сідає через приблизно 9 годин, в режимі ігор акумулятора вистачає приблизно на 3.5 години, в режимі відтворення звуку на максимальній гучності - до 50 годин.

«У порівнянні з загальноприйнятим рішенням 5V = 2A, швидкість зарядки Meizu PRO 6 поліпшена на 140%. Батарея заряджається до 26% всього за 10 хвилин зарядки, і до 100% - всього за 60 хвилин. Результатом спільної роботи з MediaTek і Texas Instruments став mCharge 3.0 з точним розподілом енергії. Ця технологія дозволяє трьом IC чіпам постійно взаємодіяти, оперативно перемикаючи високе і низьке напруга в залежності від температури і поточної витрати батареї. У порівнянні з іншими пристроями з швидкою зарядкою, ефективність mCharge 3.0 на 20% вище, а температура нагріву батареї нижче на 5 градусів за шкалою Цельсія.

Також компанія представила Meizu PRO 6 з новим кабелем для передачі даних. Надійність інтерфейсу збільшена на 15%. З mCharge 3.0 зарядка за допомогою нового кабелю тепер стала ще швидше і безпечніше ».

0 зарядка за допомогою нового кабелю тепер стала ще швидше і безпечніше »

Контролер харчування MT6351V

На жаль, у нас не було на огляді фірмового кабелю і мережевого адаптера. Як тільки отримаємо, додамо істинні значення.

До змісту >>>

комунікаційні можливості

Апарат обладнаний двома nanoSIM-слотами. Обидва роз'єми підтримують роботу в мережі 3G / 4G (LTE CAT 6) в російських частотах: FDD-LTE / TD-LTE / TD-SCDMA / WCDMA / GSM.

Типи мереж:

  • 2G GSM / GPRS / EDGE (900/1800/1900 Мгц)
  • 3G WCDMA / HSPA + (900/2100 МГц)
  • 4G FDD-LTE (1800/2100/2600 МГц)

На відміну від Pro 5, в Pro 6 чіпа NFC немає.

Решта стандартно: Wi-Fi (ac і b / g / n) dual-band Wi-Fi (2.4ГГц / 5ГГц), Bluetooth 4.0, роз'єм USB Type-C (USB 3.1, MHL, USB-OTG, USB-Host) для заряду / синхронізації. Навігація GPS працює без проблем. Крім того, PRO 6 також використовує технологію VoLTE.

До змісту >>>

Пам'ять і карта пам'яті

Смартфон буде доступний у двох варіантах:

  • 4 ГБ оперативної пам'яті (LPDDR3) і 32 ГБ вбудованої
  • 4 ГБ оперативної пам'яті (LPDDR3) і 64 ГБ вбудованої

В обох випадках вбудована пам'ять eMMC версії 5.1.

1

До змісту >>>

камери

Оснащений двома камерами: основна на 21,16 МП (6 лінз, діафрагма F2.2, Sony IMX230 площею 1 / 2.4 "з розміром пікселя 1.12 нм), фронтальна 5 МП (F2.0). Спалах має два кольори світіння: холодний і теплий. Є лазерна (в компанії стверджують, що її далекобійність збільшилися аж в 4 рази) і фазова фокусування. Функція оптичної стабілізації, на жаль, відсутня.

Функція оптичної стабілізації, на жаль, відсутня

Модуль Sony IMX230 став першим багатошаровим CMOS-сенсором з фазовим автофокусом.

Якщо порівнювати камеру Pro 5 і Pro 6, то у останнього знімки виходять трохи більше ширококутними. Що стосується деталізації, то вона приблизно однакова. В цілому, погоджуся зі словами Артема Лутфулліна:

«Камера в Meizu Pro 6 стала краще, ніж була в Pro 5, на мій погляд: трохи швидше працює фокусування, трохи менше шумів, сам малюнок став більш об'ємним і глибоким, але порівнювати її з камерами в LG G4, SGS6, Note 5 і тим більше з SGS7 / 7 Edge я як і раніше не візьмуся ».

Якщо не порівнювати камеру Meizu з іншими пристроями приблизно тієї ж цінової категорії, то перед вами відмінний модуль. Завжди швидке і точне фокусування, точний баланс білого, широкі динамічний діапазон і кут огляду, мінімальна кількість шумів навіть в недостатніх умовах освітлення.

Апарат пише відео з максимальною роздільною здатністю 3840x2160 пікселів при 30 к / с. Якість хороша, але основний недолік - вузький кут огляду. Хоча він все одно більше, ніж в Pro 5.

Залишилися звичні ручні параметри ISO, витримки, фокусу, експозиції. В іншому нічого нового.

приклади фотографій

метро

день

спалах

ручні настройки

ніч

Селфі

До змісту >>>

Продуктивність і програмна платформа

У смартфоні Meizu Pro 6 використовується тайванський чіпсет MediaTek Helio X25 - перший в світі мобільний процесор з трехкластерной (Tri-Cluster) архітектурою і десятьма обчислювальними ядрами. Його повні технічні характеристики наведені нижче.

Його повні технічні характеристики наведені нижче

Центральний процесор Helio X25

Найголовніше: техпроцес 20 нм, 10 ядер, три кластери (2 ядра ARM Cortex-A72 + 4 ядра ARM Cortex-A53 + 4 ядра ARM Cortex-A53). Кластери перемикаються автоматично залежно від завдання. Чим складніше додаток, тим більше кластерів задіяно:

«Прості задачі направляються чіпсетом на один кластер ядер, в той час як більш складні (і більш енерговитратні) завдання розподіляються по двом іншим кластерам. Якщо смартфон виконує тільки прості завдання - як, наприклад, відправка SMS або робота калькулятора - чіпсет залишає включеним лише один кластер і, таким чином, забезпечує гідну продуктивність при збереженні заряду батареї ».

Якщо смартфон виконує тільки прості завдання - як, наприклад, відправка SMS або робота калькулятора - чіпсет залишає включеним лише один кластер і, таким чином, забезпечує гідну продуктивність при збереженні заряду батареї »

Судячи з фотографії, у верхній частині пристрою прокладена мідна тепловідвідними пластина. При навантаженні процесора корпус Meizu Pro 6 нагрівається несильно.

При навантаженні процесора корпус Meizu Pro 6 нагрівається несильно

За обробку графіки відповідає прискорювач Mali-T880MP4.

За обробку графіки відповідає прискорювач Mali-T880MP4

Що стосується швидкості роботи, то перед вами найшвидший девайс з точки зору виведення інформації на екран, швидкості анімації.

Якщо ми говоримо про іграшки, то Pro 6, на жаль, не той девайс, на якому варто запускати важкі ігри. Так, вони запускаються, грати можна, але кількість кадрів абсолютно не радує.

  • Real Racing 3. Низькі значення FPS
  • Asphalt 8. Низькі значення FPS
  • Walking War Robots. Низькі значення FPS
  • Modern Combat 5. Низькі значення FPS
  • Dead Trigger 2. Низькі значення FPS
  • Dead Effect. Низькі значення FPS
  • World of Tanks. Більш менш, але іноді знижуються FPS
  • Wolrd of Derby. При включенні погоди знижується кількість кадрів
  • Seashine. Все відмінно
  • Darkness Reborn. Все відмінно

тести продуктивності

Апарат працює на операційній системі Google Android версії 6.0. Оскільки в Meizu застосовується фірмова оболонка Flyme (в даному випадку версія 5.2), то від «шістки» нічого не залишається.

До змісту >>>

Мультимедіа

Музичний плеєр стандартний для Meizu.

Динамік mSound має дуже високу гучність, думаю, на рівні Pro 5. Звук чистий, без хрипів. Для поліпшення якості і гучності звуку зовнішнього динаміка застосовується підсилювач NXP TFA9911 третього покоління. Вдосконалений чіп може фіксувати статус динаміка і здійснювати інтелектуальний контроль вібрації мембрани (Adaptive Excursion Control). Присутній захист від перегріву в режимі реального часу: пряме вимірювання гарантує, що температура звукової котушки ніколи не перевищить його номінального межі. Більш докладно можете прочитати тут .

Нюанс. Як мені здалося, розробники трохи захопилися роботою над спікером і його АЧХ. Справа в тому, що в деяких мелодіях або звуках динамік не може передати ще більш низькі частоти, тому починає «захлинатися». На щастя, трапляється це рідко.

Також в Meizu Pro 6 присутній цифро-аналоговий перетворювач (по-простому - музичний чіп) від CS43L36 від Cirrus Logic. На жаль, але з даного Цапу я не зміг знайти тямущою інформації (для любителів DataSheet є сторінка з DAC ). Причому згадки CS43L36 відображаються тільки спільно з Meizu Pro 6. Нагадаю, що в Pro 5 варто наворочений ЦАП ES9018K2M.

Я не є професіоналом в оцінці звуку, але мені здалося, що Pro 6 звучить не гірше Pro 5. Оцінював в «вухах» Meizu HD50. У будь-якому випадку, Pro 6 звучить краще, ніж Samsung Galaxy S6.

До змісту >>>

висновок

Незважаючи на те, що до компанії Meizu і її продуктам я ставлюся досить позитивно, оцінювати буду строго.

До якості сигналу стільникового зв'язку претензій немає, вибросигнал середній по силі. На жаль, у смарфтони немає індикатора повідомлень про пропущений дзвінках, смс та інших речах.

Зовнішній вигляд. Особливих нарікань немає. Однак корпус сріблястого кольору швидко покривається відбитками пальців, залишаючи темні сліди на світлій металевій кришці. Олеофобное покриття відмінної якості, палець ковзає як по маслу, відбитки непомітні. Щодо кнопки харчування: бажано, щоб вона була більш помітною.

Екран. Незважаючи на пристойні показання калібратора, під кутами картинка може трохи зелені. В іншому матриця шикарна: пикселизация непомітна, контрастність висока, передача кольору точна, присутній регулювання насиченості. Окремо варто згадати фільтр синього кольору.

Камери. Якби в Pro 6 використовувалася оптична стабілізація, то камеру можна було б назвати однією з кращих серед аналогів (НЕ флагманів типу LG G4 / G5, Samsung S7, Apple iPhone 6S Plus - вони як і раніше знімають краще Pro 6). А так - просто хороша камера: швидка, з точною фокусуванням. Втім, більшості користувачів необхідні тільки останні два параметра.

Продуктивність. Ось тут Meizu доведеться посварити. Новий чіпсет від MediaTek погано справляється з сучасними іграми. Тому якщо ви націлилися брати смартфон і для іграшок теж, то Pro 6 явно не для вас. Можливо, пройде час, розробники оптимізують гри під Helio X25, і тоді буде все ок. Якщо ми говоримо про швидкість анімації і про роботу з додатками - Meizu Pro 6 в цьому плані на «коні».

Звук. Мовний динамік має відмінну якість, запас по гучності є. Спікер гучного зв'язку теж гучний, басовитий, дзвінкий і чистий. Однак в ньому переборщили з низькими частотами (так здалося). У навушниках звук високої якості, гучний. Комусь здасться, що ЦАП CS43L36 не рівень ES9018K2M, але мені все сподобалося.


Загальне враження

Відверто кажучи, я чекав ціни на Meizu Pro 6 в районі 30 000 рублів, тобто молодша модель - близько 27 000 - 29 000 рублей, старша 30 000 - 32 000 рублів. Втім, якщо відняти вартість навушників HD50 з офіційної ціни (33 000 рублів і 36 000 рублів), то виходить саме так, як я очікував.

В апарата є кілька нюансів, які мене трохи бентежать:

  1. Відсутність оптичної стабілізації камери
  2. Слабка оптимізація чіпсета та ігор

Як мені здається, сучасний флагманський смартфон зобов'язаний задовольняти цим двом простим вимогам.

В цілому, Meizu Pro 6 - це симпатичний гаджет для не надто досвідченого користувача.

конкуренти:

  • Samsung Galaxy S6. Можна знайти від 27 000 рублів (НЕ РСТ) і від 31 000 рублів (РСТ). Плюси: краще камера, вище дозвіл екрана, є NFC, більш оптимізований чіпсет, це Samsung. Мінус - 3 ГБ ОЗУ
  • Huawei Honor 7. Коштує близько 25 000 рублів. По суті, аналог Pro 6, тільки батарейка на 3000 мАг
  • Moto X Play. Коштує близько 26 000 рублів. Мало оперативної пам'яті і слабенький чіп
  • Samsung Galaxy A7 (2016). Ціна - близько 31 000 рублей. Симпатичний смартфон з відмінною камерою і великим екраном
  • Xiaomi Mi5. Коштує близько 25 000 рублів. У Росії офіційно не представлений. Ємний акумулятор, є NFC, потужний чіпсет
  • Lenovo Vibe Shot. Можна знайти від 22 000 рублів. Незвичайний зовнішній вигляд, відмінна камера, ємна батарея
  • Sony Xperia Z5. Можна знайти від 37 000 рублей. Класичний апарат від Sony
  • Huawei P8. Коштує від 25 000 рублів. Тонкий металевий апарат.

До змісту >>>

До змісту >>>

Всі новини зі світу android, а такоже цікаві статті, авторські колонки и конкурси - android.mobile-review.com - все про android!

Поділитися:

Ми в СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ:


Є, что Додати?! Пишіть ... [email protected]

Новости