Mobile-review.com Концепти Sony: Агент, проектор і очей

  1. Sony Eye
  2. Sony Projector
  3. Sony Agent

Око - компактна відеокамера з ширококутним об'єктивом, отака GoPro для побутових ситуацій, Agent - центр розумного будинку і Sony Projector, здатний виводити на стіну календар і іншу інформацію ...

Sony Eye

Всі представлені концепти досить дивні, Ear - вже не концепт, практично готова до продажу річ, тому до гарнітурі найменше питань. Що стосується Eye, то це відеокамера для носіння на шиї або десь ще - підтримується зйомка 360 градусів, запис відео 4K, камера може розпізнавати голосові команди. Ви запитаєте мене, навіщо ж потрібно цей пристрій. Ви мене запитаєте, а я вам відповім - не знаю. Мабуть, в компанії хочуть спробувати перемістити GoPro у побутовій сегмент, щоб молоді мами завжди мали під рукою потужну камеру для створення відеощоденників. Ну, або щоб рибалка міг швидко, просто і без напруги зняти свій улов. Саме тому тут ширококутний об'єктив - щоб точно зняти всі навколо - і стільки різних аксесуарів, включаючи протиударні і навіть захищені від води кейси.

Саме тому тут ширококутний об'єктив - щоб точно зняти всі навколо - і стільки різних аксесуарів, включаючи протиударні і навіть захищені від води кейси

Sony Projector

Нагадаю, що вже продається річ під назвою Sony Portable Ultra Short Throw Projector, про пристрій я писав ось тут , Можете подивитися відео.

Ось які передбачаються сценарії використання:

  • Створення різних візуальних ефектів на різних поверхнях - такий собі надсучасний декор для інтер'єру
  • Висновок фотографій, картин на стіни
  • Природно, можна дивитися фільми, в ролику показано, як це може робити дитина - прямо на підлозі
  • Проектування годин і, ймовірно, іншої інформації на поверхні будинку чи в офісі.

Тепер повернемося до концепту, тут на стіну виводиться різна інформація, і ви можете з нею комунікувати, ніяких чудес немає - вже давно на ринку є клавіатури, що проектуються на стіл. До плюсів таких пристроїв відносять компактність, до мінусів - набирати текст не дуже зручно, все це поки екзотика. До Sony Projector це визначення теж можна віднести - так, можна перегортати меню прямо на стіні або на столі, вибирати якісь пункти, дзвонити різним людям, виводити на стіну інформацію про погоду, але ось навіщо все це робити? Мабуть, передбачається, що коли ви прийшли додому, смартфон сам підключається до проектора, і ви можете використовувати основні функції, не звертаючись до апарату. Витівка, відверто кажучи, дивна, але інтерес до гаджету величезний - близько демонстраційної зони постійно юрби людей, всі хочуть спробувати управління. Спробував і я, працює все досить точно, без збоїв і глюків, але відповіді на питання «Навіщо?» Так і не знайшов.

» Так і не знайшов

Sony Agent

Мабуть, саме дивне пристрій з представлених, у «Агента» є голова з двома очима і камерою, він здатний нею обертати, що виглядає досить цікаво - згадуєш відразу всіх роботів Sony, це і Aibo, і Rolly. У ролику можна побачити, як він рухається.

У Sony говорять, що це частина розумного будинку, такий собі адміністратор, здатний розпізнавати голосові команди, умовно кажучи, можливості Agent можна розділити на три великі частини:

  • Інформація, робот прочитає заголовки останніх новин, прогноз погоди, «твіти» і не тільки
  • Комунікація, Agent здатний відтворювати SMS, допоможе відповісти на виклик і навіть написати щось в Facebook, все без рук
  • Частина розумного будинку - включення / вимикання світла, установка температури, музика. Загалом, такий собі «хаб», здатний працювати з іншими розумними пристроями.

Наостанок - кілька фотографій нових чохлів для Sony Xperia X.

Наостанок - кілька фотографій нових чохлів для Sony Xperia X

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Спробував і я, працює все досить точно, без збоїв і глюків, але відповіді на питання «Навіщо?

Новости