МОБІЛЛАК - Braun MR 4050 HC V ручний блендер з набором для вакуумування продуктів

Braun MR 4050 HC V компактний ручний блендер, який допоможе вам не тільки в приготуванні продуктів, але і в підтримці здорового способу життя

Braun MR 4050 HC V компактний ручний блендер, який допоможе вам не тільки в приготуванні продуктів, але і в підтримці здорового способу життя. Як і вся техніка Braun, блендер MR 4050 HC V відрізняється відмінною надійністю і продуктивністю. Запорукою цього є виконання основних робочих елементів, наприклад подрібнювача, зі сталі, а не пластиків. За допомогою трьох насадок - блендера, подрібнювача і віночка Braun MR 4050 HC V дозволить виконувати практично всі функції комбайна. купити подібні блендери в Сумах або будь-якому місті не важко, але Braun MR 4050 HC V припас для вас приголомшливий сюрприз.
У комплект також входить пластикова ємність об'ємом 0,9 л для вакуумування. В кришку вбудований спеціальний клапан, сумісний з насадкою насосом від блендера Braun MR 4050 HC V. Ви зможете використовувати блендер для збереження своїх продуктів свіжими. І у вас вже є все необхідне для цього в наборі з MR 4050 HC V. Блендер в Маріуполі та інших містах-філіях доступний до замовлення вже сьогодні.
Вакуумирование продуктів корисно для їх кращого зберігання тим, що з ємності, де зберігатися продукт повністю видаляється повітря. Без повітря не відбувається розмноження бактерій і мікроорганізмів, які завжди присутні на продуктах. Саме тому продукти не пропадають.

Новости