Мобільні додатки: тенденції, цифри і прогнози.

  1. Розробка гібридних додатків:
  2. Beacon з вбудованою технологією GPS:
  3. Віртуальна реальність і штучний інтелект:
  4. Безпека і споживчі програми:
  5. Мобільні додатки, що базуються на хмарних технологіях:
  6. Інтеграція Big Data:
  7. Пріоритет навігації:
  8. IoT:
  9. «Переносні» гаджети:
  10. Дронь:
  11. Цифри і передбачення:
  12. Що вам необхідно для ідеї
  13. Давайте створимо щось круте разом!

Мобільні телефони мають важливе значення в сучасному світі і навряд чи будуть замінені чимось найближчим часом. Збільшуються і вимоги споживачів до мобільних технологій. Для задоволення цих потреб в постійно мінливому світі мобільних розробок, збільшується необхідність створення конкурентоспроможного мобільного додатка.

Зростаючий попит зробив інновації невід'ємною частиною корпоративного і підприємницького світу. Спостереження за тим, що відбувається в сфері мобільних технологій, стає обов'язковим, оскільки практично всі, що сьогодні потрапляє в Інтернет - додатки, сайти, бази даних - спускається на мобільні пристрої, що знаходяться в руках користувачів.

При такій великій кількості технологій, пов'язаних з мобільними додатками, життєво важливим стає знання про останні тенденції. Перед вами короткий перелік сучасних напрямків в розробках для мобільних пристроїв.

Розробка гібридних додатків:

Це швидко розвивається технологія в секторі мобільного розробки додатків. Гібридне додаток економить гроші, може бути використано в більш ніж одній операційній системі і знаходиться на підйомі в мінливому світі вимог до розробки.

Хоча більшість розробників вважають за краще традиційний стиль проектування, вимоги для гібридних додатків надзвичайно зростають з боку споживача. З іншого боку, додатки, розроблені в HTML5, не мають будь-якої конкуренції, що робить їх розумним варіантом для розгляду. Рідні додатки є представниками старої школи, але для додатків, що вимагають максимальної користувальницької продуктивності цього мало.

Beacon з вбудованою технологією GPS:

Основна мета цієї технології полягає в розмитості різниці між онлайн та оффлайн. Ви, напевно, помітили, що Youtube оголошує свій новий автономний режим в цьому році. Пристрої, що використовують ОС IOS, вже мають цю технологію під назвою IBeacon. Тепер на цю територію виходить і Android. Прямо скажемо - жорстка конкуренція! Технологія IBeacon з інформацією про місцезнаходження вміє показати потрібну інформацію про кожного роздрібному підприємстві.

Засновані на геолокації технології дозволяють відслідковувати правильне розташування, що дуже зручно для користувача. Це особливо важливо для секторів роздрібної торгівлі та подорожей. Само собою зрозуміло, що компанії, подібні Uber зробили велику частину цієї функції.

Віртуальна реальність і штучний інтелект:

Віртуальна або доповнена реальність займає своє особливе місце в мобільній ігровій зоні. Згадайте про недавнє бумі Pokémon go - ця вірусна гра проникла всюди, але так само швидко зійшла нанівець.

Штучний інтелект, навпаки, йде повільно, але впевнено набирає обертів в мобільному поле. Такі компанії, як Google, Facebook і IBM чекають з розпростертими обіймами свого шансу, щоб творити історію. З виходом на сцену штучного інтелекту алгоритми стають складними і конкурентоспроможними.

Безпека і споживчі програми:

Промислові додатки побудовані на міцній техніці зі складними конструкціями і складними мобільними розробками. Для того щоб запобігти додатки від злому, доводиться докладати велику кількість зусиль.

Додатки здійснили революцію і змінили світ, тому, загрози для безпеки мають місце. Мобільні телефони - пристрої персональні, саме тому гарантія безпеки є обов'язковою умовою.

Мобільні додатки, що базуються на хмарних технологіях:

Для нормального функціонування швидких додатків потрібно багато місця? Хмара є рішенням для кожної програми, яке містить важку графіку і функції. Вони швидкі, можуть будуватися без будь-яких обмежень і є більш безпечними.

Основна увага приділяється інтеграції і синхронізації мобільних додатків на декількох пристроях. Таким чином, хмарний підхід дозволяє розвиватися таким технологіям як IoT, AI - зручним і з декількома функціональними можливостями.

Інтеграція Big Data:

Аналітика грає дуже важливу роль в розумінні результатів роботи нових технологій на ринку. Зокрема, аналіз бізнес цілей є обов'язковою умовою для прийняття рішень. Відстеження використання пристрою може стати ефективним стартом для великого аналізу даних.

Це набагато більше, ніж просто аналітика, вона демонструє уявлення про майбутнє чогось глобального. Інформативні елементи в додатку створюють велику залученість, і, отже, розуміння результатів таких методів має важливе значення.

Пріоритет навігації:

Мобільні додатки повинні бути ефективними і зрозумілими у використанні. Складна навігація призводить до того, що користувач видаляє програму. Складність навігації, як правило, призводить до високого ступеня відмови. Недружня навігація може привести до провалу.

Всі ці стилі і особливості вписуються в загальний простір мобільних розробок і мають свої переваги для формування кращого користувацького досвіду. Але мобільні технології, взаємодіючи з багатьма іншими технологіями і пристроями, швидко просуваються далі. З впровадженням нових підходів, світ стає більш компактним.

нові учасники

IoT:

Підключення одного пристрою до іншого - працюючи в Інтернет, ми весь час думаємо саме про це. У цій системі мобільна технологія фіксується, і тільки пристрій, що підключається до вашого основного телефону, буде змінюватися. Майбутнє IoT поки невпевнено, але, як очікується, це буде етап наступного рівня.

У сучасному світі все пов'язано через технологію Інтернет. Ця тенденція експоненціально зростає разом з розвитком носяться інтелектуальних пристроїв. У найближчі роки очікується розширення це потенціалу. Світ наблизиться ближче до кожного з нас, і IoT займе в ньому центральне місце. У міру зростання попиту на різні мобільні рішення, розробники додатків повинні поширити свою увагу від смартфонів до різноманітних смарт-пристроїв.

«Переносні» гаджети:

Кожне переносна пристрій є інноваційним і корисним. Завдяки компанії Apple Watch і Google Glasses носяться технології є однією з найгарячіших тем в світі технологій. Кількість побутової електроніки зростає, і все більша кількість пристроїв вимагають взаємозв'язку.

В даний час додатки для носяться пристроїв в основному були зосереджені в галузі охорони здоров'я. Але тепер, вони, як очікується, будуть використовуватися різними підприємствами для підвищення продуктивності і ефективності. Останнім часом ми спостерігали багато шуму навколо моди і текстильної промисловості, адаптованої до носиться технологіям. Будьте впевнені, подібний бум найближчим часом відбудеться в кожній галузі.

Дронь:

Google, Amazon (Amazon Prime Air) і багато інших компаній беруть участь в гонці для запуску служби доставки дронамі. Так що меседж: «Дронь прийшли сюди, щоб залишитися» - точний і актуальний. Треба визнати, очікувалося, що вони будуть більш поширеними ще в 2016 році. Додатки стануть невід'ємною частиною цієї технології, щоб контролювати, відстежувати, керувати і аналізувати дії, що виконуються за допомогою безпілотних літальних апаратів. Є вже кілька додатків, розроблених для безпілотних літальних апаратів, таких як Parrot AR. Розробники мобільних додатків тепер настроюються вирішувати різні проблеми в боротьбі за місце під сонцем, при роботі з цією технологією.

Їм необхідно буде придумати рішення проблем, пов'язаних з уразливими безпеки. Але ідеальне напрямок в цій сфері - зробити так, щоб саме ваші програми виділялися серед натовпу. Щоб не упустити свій шанс в найближчі роки, про це потрібно задуматися вже зараз. Це гарне почуття, хоча і пригнічує нас час від часів.

Цифри і передбачення:

Дослідження показують, що в середньому людина використовує мобільний пристрій 3,5 години в день, тому мобільна реклама підскочила до 66% від усіх цифрових рекламних інвестицій. Мобільні технології становить 22% від загальної кількості електронної комерції в роздрібній і оптовій продажу в США, і, як передбачають аналітики, можуть піднятися до 2018 року до 27%.

Глобальні продажі носяться технологій до 2018 гору можуть дійти до 100 млрд. Доларів.

Доларів

Це стане мейнстрімом, починаючи з 2-го покоління Apple Watch, фітнес-трекерів і інших подібних розробок. Домашня електроніка також отримає пов'язані з IoT технології, і до 2020 року побутові прилади і автомобілі будуть мати масу смарт-об'єктів. Те, що здавалося фантастикою всього кілька років тому, стало трендом і називається віртуальною реальністю. На наступному етапі ми напевно побачимо рішення для Google Cardboard і Oculus Rift, побудовані для мобільних екранів.

M-commerce прогнозовано становитиме 45% від всіх онлайнових покупок в 2020 році.

Повсюдне поширення безконтактної оплати очікується вже в цьому році. У всьому світі кількість пристроїв, що підтримують цю технологію, налічує 600 мільйонів. Так що тепер все це зводиться до того, в якому місці цієї нової ери перебуваєте ви.

Що вам необхідно для ідеї

Різні люди мислять по-різному. Деякі приділяють увагу користувача досвіду, в той час як інші більше піклуються про новаторські ідеї, які будуть доступні в розроблених ними додатках. Важко контролювати, як людина думає. Але ми можемо легко відстежувати накопичені дані про реакцію користувачів на ті, чи інші тенденції, щоб прийти до остаточного висновку. Таким чином, грунтуючись на аналізі, ми знаємо наступне:

Дослідження Facebook показує, що 73% людей мають мобільні пристрої.

У 2014 році Google Analytics прийшов до висновку, що середня тривалість мобільних сесій - 1 хвилина і 10 секунд (або 177 хвилин в день).

Близько 4,8 мільярда людей у ​​всьому світі використовували мобільні телефони в 2016 році (дослідження Forrester).

Та все це ясно вказує на те, що вам потрібно мати сильну присутність на ринку мобільних додатків. Це нелегко, але це безумовна запорука конкурентоспроможності.

Однак не забувайте, що стандартні вимоги ніколи не змінюються. Ваше мобільний додаток має бути зручним для користувачів, інноваційним, підкріпленим даними і інтерактивним.

джерело

І на закінчення - ідеї і дії

Що ви вважаєте вірним, і що про це думають люди:

Залучення мас не є кінцевим кроком для просування додатка на ринку. Ви повинні відправити користувачеві сигнал в тому, що самі вірите в успіх. Знайдіть потрібних людей в потрібному місці. Зрозумійте їх, і постарайтеся задовольнити їхні вимоги максимально комфортним способом.

Майте правильно напрямок:

Дозвольте користувачам самим відкрити шлях до нового мислення, до нового рішення, яке втішить їх. Є функції, які залучають і залишаються корисними. Виберіть потрібних людей, щоб розробити програму і структурувати ваші ідеї. Створіть структуру програми, яка б управляла поведінкою споживачів і їх купівельною спроможністю як в онлайн режимі, так і автономно.

Дизайн для задоволеності користувачів і їх комфорту:

Класний дизайн це не просто вдала конструкція і привабливість шарів. Дизайн персонализирует, візуалізує, експериментує і повинен бути унікальним. Подивіться на нього з точки зору користувача, який згоден використовувати додаток довго. Саме десь там зарита магія успіху.

В кінцевому рахунку, то, що залишається і виживає в боротьбі розвиваються технологій і інновацій - і є найкращий приклад розробки.

Давайте створимо щось круте разом!

Давайте створимо щось круте разом

Новости