Мобільні додатки iPay

Система мобільних платежів iPay розробила простий і зручний мобільний додаток «iPay - мобільні платежі», яке дозволяє з телефону на платформі iOS, Android або Windows Phone здійснювати популярні платежі коли завгодно і де завгодно - головне, щоб смартфон був поруч

Система мобільних платежів iPay розробила простий і зручний мобільний додаток «iPay - мобільні платежі», яке дозволяє з телефону на платформі iOS, Android або Windows Phone здійснювати популярні платежі коли завгодно і де завгодно - головне, щоб смартфон був поруч. Функціонал мобільного застосування дозволяє зберігати всі здійснені платежі, а також додавати їх в «обрані» для повторних оплат.

Установка і використання мобільного додатка - безкоштовні.

Як завантажити і встановити iPay для iPhone
Завантажити та встановити iPay для iPhone за допомогою iTunes (безкоштовно):

  • зайдіть на AppStore;
  • в поле пошуку наберіть «iPay - мобільні платежі»;
  • дотримуйтесь інструкцій по установці програми.

Як завантажити і встановити iPay для Windows Phone

  • Відкриття програми Windows Phone Store (магазин додатків).
  • Натиснути на кнопку пошуку і ввести в рядок пошуку iPay.
  • Вибрати зі списку додаток iPay.
  • Натиснути кнопку «встановити».

Як завантажити і встановити iPay для Android

  • Зайти в Google Play.
  • Натиснути на кнопку пошуку і ввести в рядок пошуку iPay.
  • Вибрати зі списку додаток iPay.
  • Натиснути кнопку «встановити».

Повідомлення про конфіденційність

Повідомлення про конфіденційність (далі - Повідомлення) відноситься до мобільних додатків СТОВ "АЙ ПЕЙ", які використовуються Вами на мобільному пристрої. Якщо Ви не згодні з будь-яким з пунктів Повідомлення або його зміною, Ви можете видалити програму зі свого мобільного телефону. Продовжуючи використовувати додаток протягом 3 днів після того, як ми повідомили про зміни, Ви погоджуєтесь з цими змінами.

Ми поважаємо права своїх клієнтів на конфіденційність персональних даних. Справжнє Повідомлення про конфіденційність відноситься до обробки персональних даних в програмному забезпеченні «iPay мобільні платежі» для платформ Windows Phone, iOS, Android, розробленому СТОВ "АЙ ПЕЙ".

Дане Повідомлення про конфіденційність описує способи обробки та перегляду клієнтом персональних даних, яким чином зазначені дані зберігаються, захищаються і розкриваються.

Дане Повідомлення не поширюється на збір і використання персональних даних клієнтів в іншому програмному забезпеченні. З будь-яких питань, що стосуються збору, обробки, використання, зберігання, захисту персональних даних клієнтів в рамках мобільного додатка, необхідно звертатися в СТОВ "АЙ ПЕЙ".

1. Обробка персональних даних

Під персональними даними маються на увазі номер мобільного телефону, прізвище, ім'я, по батькові, баланс особового рахунку фізичної особи. Персональні дані та інша інформація в рамках мобільного додатка не збираються. Персональні дані, які відображаються в мобільному додатку, зберігаються тільки на серверах Банків-емітентів електронних грошей iPay (далі - Банки) і відображаються в обсязі, визначеному Банками. Персональні дані, які заповнюються / редагуються клієнтами системи iPay в мобільному додатку, обробляються і використовуються тільки на серверах Банків. Персональні дані, які використовуються в рамках мобільного додатка, можуть бути переглянуті клієнтом системи iPay з використанням мобільного пристрою клієнта тільки після проходження процедури авторизації.

2. Передача інформації третім особам

СТОВ "АЙ ПЕЙ" не розголошує і не передає третім особам інформацію про особисті дані Клієнта і його операціях, отриманих з використанням мобільного додатка, за винятком випадків, передбачених чинним законодавством Республіки Білорусь.

3. Безпека

Мобільний додаток розроблено СТОВ "АЙ ПЕЙ" з урахуванням необхідних заходів для того, щоб убезпечити користувачів мобільного додатка від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення, зберігаються на серверах даних.

Будь ласка, пам'ятайте, що інтернет-комунікації не є гарантовано безпечними, якщо направляються дані належним чином не зашифровані. Ми не приймаємо на себе відповідальності за несанкціонований доступ третіх осіб, здійснений поза сферою нашого контролю. Ви погоджуєтеся з тим, що ви будете вживати розумних заходів безпеки і контролю для запобігання несанкціонованому доступу до Вашого облікового запису і паролю.

4. Порядок внесення змін в даний Повідомлення про конфіденційність

СТОВ "АЙ ПЕЙ" має право змінювати або оновлювати вміст цього Повідомлення про конфіденційність в будь-який час і без попереднього повідомлення будь-яких осіб.

Новости