Мобільний Зв'язок в США, Тарифи Стільникового Зв'язки в Америці

  1. Контрактні тарифи американських стільникових операторів
  2. Prepaid-тарифи стільникових операторів в Америці
  3. Pay-as-you-go-тарифи стільникових операторів в Америці
  4. Вартість мобільного зв'язку в США

Життя сучасної людини немислима без стільникового зв'язку. Не обійтися без неї і в Америці. Мобільний зв'язок в США представлена ​​широким спектром стільникових операторів , Що пропонують безліч тарифних планів, а також різні моделі стільникових телефонів.

При виборі тарифу важливо визначитися що саме ви хочете: необмежені хвилини, текстові повідомлення, доступ до Інтернету, а може бути безкоштовні міжнародні дзвінки, а вже тоді підібрати тарифний план, що підходить за вашим запитам і варіантів оплати, не складе труднощів.

В цілому, всі американські тарифи стільникового зв'язку можна розділити на 2 групи: контрактні тарифні плани і без контрактні, prepaid-плани, сюди ж відносяться тарифи pay-as-you-go.

А чи знаєте ви що ...

Нью-Йорк Пасс - найпопулярніша дисконтна карта туриста в Нью-Йорку, що відкриває доступ до 100+ популярних пам'яток і турам всього за 134 $.

Нью-Йорк Пасс - найпопулярніша дисконтна карта туриста в Нью-Йорку, що відкриває доступ до 100+ популярних пам'яток і турам всього за 134 $.

Оператори мобільного зв'язку в США можуть спеціалізуватися на якомусь одному конкретному типі тарифу, але найчастіше пропонують різні варіанти планів. Спробуємо розібратися в чому особливості, переваги і недоліки кожного з планів.

Придбати телефони, а також тарифні плани можна як в салонах стільникового зв'язку, так і через Інтернет. При оформленні планів через Інтернет дуже часто можна отримати спеціальні пропозиції-знижки, які не завжди доступні в салонах стільникового зв'язку.

Контрактні тарифи американських стільникових операторів

Для придбання контрактного стільникового тарифу в Америці часто потрібно перелік документів, що підтверджують вашу платоспроможність, можливо кредитна історія, social security number. Цей перелік документів потрібно узгоджувати з кожним конкретним оператором.

Контрактні тарифні плани полягають на деякий період часу, найчастіше це 2 роки. Протягом цього періоду щомісяця ви отримуєте необмежені дзвінки, SMS-повідомлення, доступ до Інтернету (необмежений в залежності від плану) та інші можливості. Оплата плану фіксована і обговорена в вашому контракті.

Висновок контрактного тарифного плану стільникового зв'язку в Америці є не кожному, та й не завжди зручно. Наприклад для тих, хто приїжджає в країну працювати або вчитися на кілька місяців. Звичайно ж контракт можна розірвати, але для це потрібно виплатити штраф.

Дуже часто контрактний тариф люди вибирають з-за того, що отримують телефон останньої моделі набагато дешевше його собівартості. Цей телефон можна використовувати тільки з обраним оператором. Та й вартість телефону буде 'включена' в вартість щомісячної оплати контрактного тарифного плану.

Хорошою альтернативою контрактного тарифного плану є американський prepaid-тариф.

Prepaid-тарифи стільникових операторів в Америці

Prepaid-тариф працює за принципом - спочатку заплатили, а потім розмовляйте. Prepaid-тарифів дуже багато, у кожного мобільного оператора вони свої і розрізняються по послугах і цінами.

Даний вид тарифів не вимагає підтвердження платоспроможності, контракт також не укладається. І в залежності від вартості плану prepaid-тариф може пропонувати повний спектр послуг контрактного плану. Можливо також підключення декількох ліній. Одне величезну перевагу, на мій погляд, що у вас немає ніяких зобов'язань залишатися з оператором зв'язку на рік або навіть два, в разі, якщо вас щось не влаштовує. Оплата щомісячна, але як тільки ви перестаєте платити, послуги зв'язку припиняються.

Мій особистий досвід

Чому я вважаю за краще prepaid-тариф. По-перше, це відсутність контракту. Якщо читаєте сайт давно і знайомі зі мною, то дуже люблю подорожувати. Prepaid-тариф дозволяє не платити за нього, в той час коли я подорожую по світу кілька тижнів або навіть місяців. Ризик в тому, що стільниковий оператор 'утримує' ваш неоплачувану номер протягом 30 (або 60 днів), після чого він робить 'відв'язування' номера. Тоді ваш 'колишній' номер стає відкритим для використання будь-яким бажаючим. І вам по поверненню доведеться брати інший номер, якщо ваш старий номер забрали до того як вирішили відновити послуги зв'язку. Мені завжди щастило і я встигала зареєструвати свій старий номер назад.

Ну а по-друге, це звичайно вартість зв'язку. Навіщо платити 50-80 $ + за контрактний тариф, коли всього за 27 $ в місяць у мене є необмежені дзвінки по Штатам, необмежені SMS- і MMS-повідомлення, доступ до Інтернету, та ще міжнародні дзвінки на 10 $, які ніколи не використовую !

Pay-as-you-go-тарифи стільникових операторів в Америці

Pay-as-you-go - це свого роду prepaid-тариф. Відмінність таких тарифів в тому, що ви платите за всі дзвінки (вхідні та вихідні), за вихідні SMS повідомлення, за Інтернет (їли доступний), міжнародні тарифи, якщо підключені. З цими тарифами ви платите тільки спожиті послуги, але оплачуються ці послуги заздалегідь. Такі плани дуже нагадують тарифи російських операторів, особливо найперші. Pay-as-you-go мало популярні. Основне населення користується контрактними і prepaid-тарифами.

При виборі Pay-as-you-go тарифу потрібно бути уважним, так як не всі, але багато стільникові оператори часто крім грошей, які ви проговорили на хвилинах, знімають з вашого рахунку додаткові гроші за користування зв'язком. Також варто звертати увагу на те, що відбувається з вашими невикористаними хвилинами (якщо вони залишилися) - залишає вам оператор їх для подальшого використання, або вони згорають, якщо не були витрачені протягом періоду, на який були придбані (місяць, два, три , ...).

Вартість мобільного зв'язку в США

Вартість стільникового зв'язку залежить від декількох факторів - оператора зв'язку, телефону (не обов'язково), типу тарифного плану (prepaid або контрактний), ну і звичайно ж від безпосередньо від самого тарифу. Вартість prepaid тарифу може варіюватися від $ 30 (30 хвилин) і далі по наростаючій, $ 50, $ 100 і так далі. Зазвичай спостерігається залежність - чим дорожче тариф, тим дешевше вартість хвилин розмови.

Вартість контрактної мобільного зв'язку в США може варіюватися досить широко. Вартість планів може досягати від $ 70 до $ 100 значно більше. Мрії вигідніше, коли підключити кілька ліній. Такі плани часто називають сімейними тарифними планами.

Дякуємо за Вашу підтримку!

Новости