Мобільний кондиціонер Ballu BPHS-09H

  1. установка кондиціонера
  2. Пристрій мобільного кондиціонера
  3. Як вибрати побутовий кондиціонер

Мобільний кондиціонер Ballu BPHS-09H - ефективне і функціональне кліматичне пристрій, що забезпечує просте і швидке створення комфортних умов в приміщеннях площею до 25 м2. Використовується для охолодження і осушення повітря в квартирі, будинку, на дачі, в магазинах і офісах. Володіє технічними характеристиками традиційних спліт-систем, але на відміну від них, не потребує спеціального монтажу. Легко встановлюється і обслуговується власними силами.

Серія Platinum від Ballu - це унікальна новинка на ринку мобільних кондиціонерів. Агрегат є самим тихим серед своїх конкурентів, маючи при цьому 4 режими роботи, різні додаткові настройки, регулювання швидкостей охолодження і високий показник енергоефективності.

  • виконання чотирьох функцій одним приладом: охолодження, опалення, вентиляція, осушення;
  • найнижчий показник за рівнем шуму серед аналогів в своєму класі;
  • потужний рівень обігріву завдяки ТЕНу і теплового насосу (BPHS-14H, BPHS-16H);
  • наявність багатофункціонального пульта дистанційного керування;
  • максимальне охолодження в режимі "SUPER";
  • робота в нічному режимі SLEEP;
  • зручна і проста сенсорна панель для керування приладом;
  • автоматичне видалення вологи з кондиціонера у вигляді пари з теплим повітрям;
  • індикація заданої і поточної температури в приміщенні;
  • таймер попереднього включення / відключення приладу, а також можливість регулювання трьох швидкостей обертання вентилятора;
  • вбудований іонізатор з можливістю відключення;
  • окремий режим осушення;
  • індикація заповненого резервуара з конденсатом;
  • легкознімний та миється;

установка кондиціонера

установка кондиціонера

Конструкція приладу дозволяє легко транспортувати прилад і здійснювати швидкий монтаж кондиціонера без залучення фахівців.

Потрібно вибрати найбільш підходящу площа для розміщення приладу з можливістю доступу до електромережі. Далі необхідно зміцнити повітропровід для відведення теплого повітря в спеціальний отвір або вікно (тільки для режиму охолодження).

Пристрій мобільного кондиціонера

На зовнішньої лицьовій панелі приладу розташовується зручна сенсорна панель управління кондиціонером. Грати видування повітря знаходяться зверху. Ззаду мобільний кондиціонер Ballu обладнаний гратами забору повітря, отвором для воздуховода і легкознімним миється фільтром для очищення повітря.

Для зручного транспортування збоку корпусу розташована ручки і на кондиціонер монтуються коліщатка.

У режимі осушення можливий монтаж відвідного дренажного шланга.

Як вибрати побутовий кондиціонер

Вибір побутового кондиціонера безпосередньо залежить від його потужності. В середньому вона розраховується виходячи з відношення 1 кВт потужності, що виробляється на 10 м2 приміщення.

Також важливими чинниками є вироблений рівень шуму приладу, можливість комфортабельного розподілу повітряних потоків і спосіб управління кондиціонером.

Мобільні кондиціонери є найбільш зручним рішенням для побутової установки в квартирі або офісі. Їх легко транспортувати і встановлювати. Не вимагають дорогого монтажу.

Для вибору серед безлічі моделей і виробників побутових кондиціонерів найбільш вірного рішення і підбору оптимального варіанта, що підходить саме Вам, зверніться до наших досвідчених фахівців.

Купити мобільний кондиціонер у нас в магазині і отримати професійну консультацію можна зателефонувавши по одному з наших московських телефонів або скориставшись функцією «Купити за 1 клік». Здійснюємо доставку обладнання в межах МКАД до Вашої оселі або транспортної компанії.

Новости