Мода весна-літо 2012: що пропонують нам демократичні бренди?

колекції 2012

Ми дуже сподіваємося, що скоро остаточно потеплішає, а значить доведеться трохи оновити гардероб. Якщо обходити всі магазини в пошуках чогось такого зовсім немає часу і бажання, пропонуємо згадати, які колекції представили демократичні бренди на цей сезон. Тоді ти точно будеш знати, куди йти за покупками.

Почнемо, звичайно ж, з Zara. Основна колекція на весну-літо 2012 досить мінімалістично, виконана в спокійних блідих тонах. У простих вільних сукнях і блузах буде дуже комфортно в спеку. фото тут.

колекції 2012   Ми дуже сподіваємося, що скоро остаточно потеплішає, а значить доведеться трохи оновити гардеробколекції 2012

Не дивлячись на те, що березень майже скінчився, колекція Zara на цей місяць зовсім не застаріла. З урахуванням того, що весна трохи запізнилася, колекція особливо актуальна. У ній можна знайти як стильний одяг для офісу, так і для неформальних ситуацій. Дивись колекцію тут.

колекції 2012колекції 2012

Молодіжна лінія Zara TRF вся в квітах. Спідниці, шорти, блузи, брюки - все з модним квітковим принтом. Придбати пару таких речей на весну, безумовно, варто, тільки не потрібно занадто захоплюватися. колекція тут.

колекції 2012колекції 2012

Дуже порадувала весняно-літня колекція Sinequanon. По-справжньому жіночна і елегантна, трохи французька. Однозначно трендова, але буде актуальна далеко не один сезон. Всі фото тут.

колекції 2012колекції 2012

Марка Motivi представила колекцію за мотивами популярного серіалу "Пліткарка". Нехитрі дівочі наряди приємних кольорів можна знайти тут.

колекції 2012колекції 2012

Легендарна супермодель 60-х Твіггі розробила колекцію для Marks & Spenser. Досить прості і елегантні речі не позбавлені кокетливих і романтичних деталей. фото тут.

колекції 2012колекції 2012

Кейт Мосс в черговий раз демонструє нові наряди від Mango. Те, що потрібно для комфортних весняних прогулянок! Але крім зручних джинсів, блейзерів і суконь, в колекції є і вечірні варіанти. Дивись лукбук тут.

колекції 2012колекції 2012

Жіноча марка Stradivarius орієнтується на молодь. Речі з деніму, квіткові принти і трикотаж можуть стати основою як романтичного, так і досить зухвалого образу. фото тут.

колекції 2012колекції 2012

І знову Zara. Марка вже встигла представити колекцію на квітень. Її основний колір - білий. Мало того, що це тренд сезону, хіба можна уявити весняно-літній гардероб без білосніжних майок, сорочок і шорт? Вони не тільки освіжають будь-який образ, але і рятують в жарку погоду. Дивись колекцію тут.

Дивись колекцію   тут

колекції 2012

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Мало того, що це тренд сезону, хіба можна уявити весняно-літній гардероб без білосніжних майок, сорочок і шорт?

Новости