Мода для офісу 2010: Додати модна офісний одяг для жінок літо 2010. Офісний стиль одягу 2010: Додати сукні, спідниці, топи, брюки

  1. Модний колір офісного одягу для жінок літо 2010
  2. Піджаки: офісний одяг для жінок літо 2010
  3. Укорочені брюки: офісний одяг для жінок літо 2010
  4. Коротко: офісний стиль одяг 2010
  5. «Сафарі» в офісі: одяг для жінок літо 2010
  6. Сорочки: офісний одяг для жінок літо 2010
  7. Топи: офісна стиль одягу для жінок
  8. Спідниці: офісний одяг для жінок літо 2010
  9. Плаття: офісний одяг для жінок літо 2010
  10. Взуття та аксесуари: офісний одяг для жінок літо 2010

Літо - прекрасна пора року. Але і роботу в цей період ніхто не відміняв. Спека, кондиціонери, дрес-код, важливі зустрічі, думки про пляж. І при цьому хочеться бути не просто привабливо, модно, але ще і зручно одягненою. Ми допоможемо вам вибрати гарний, легкий і практичний літній гардероб для офісу. З урахуванням основних тенденцій літнього сезону 2010 року.

Модний колір офісного одягу для жінок літо 2010

Білий колір влітку зазвичай асоціюється з відпочинком. Але він чудово освіжає і робочу обстановку. Вам не обов'язково одягатися в біле з голови до ніг. Підбирайте молочні, кремові, бежеві, вершкові відтінки і створюйте образ, від якого у вас підвищиться настрій.

Чудово виглядають світлі брюки, піджаки, сорочки і тонкі пуловери. І не забувайте про аксесуари. Білий колір вимагає додаткових прикрас.

Пастельні тони - це традиційний вибір для офісного одягу, особливо влітку. Вони не виглядають зухвало, їх легко поєднувати з іншими квітами і аксесуарами. Але спробуйте в цьому році і спокійні відтінки рожевого. Вони радують оточуючих очей, а вас роблять молодше.

Сірий колір вже давно вийшов з тіні і його перестали презирливо називати мишачим. Перлинно-сірий, світло-сірий, глибокий сірий - всі ці відтінки виглядають дуже цікаво. Одне сіре офісне плаття є у кожної жінки. Додавайте до нього аксесуари, поєднуйте його з іншими яскравими квітами і ви отримаєте актуальний образ.

Піджаки: офісний одяг для жінок літо 2010

Навіть літо не звільняє нас від необхідності мати в своєму літньому гардеробі таку річ як піджак. Літні піджаки зазвичай являють собою полегшені варіанти з льону та бавовни з коротким (або «три чверті») рукавом. Але і довгий рукав не рідкість для літніх піджаків, головне, щоб матеріал для них був легким.

Вже давно стала актуальною і з тих пір не виходить з моди така модель як піджак на голе тіло. Подібний піджак представляє собою симбіоз блузи і піджака і за умови скромного вирізу прекрасно підійде для трудових літніх буднів. У моді насичений синій, фіолетовий і колір фуксії. Приталений фасон піджака можна підкреслити широким поясом.

Укорочені брюки: офісний одяг для жінок літо 2010

Влітку 2010 року дизайнери запропонували нам укорочені брюки - довжина до середини ікри або трохи вище щиколотки. Якщо ви надягнете в комплекті з ними строгий піджак, жилет або сорочку у вас вийде цікавий офісний ансамбль. Брюки не обов'язково повинні бути сірими, чорними або бежевими. Цілком підійдуть спокійні відтінки синього і блакитного кольору.


Коротко: офісний стиль одяг 2010

Якщо у вашому офісі панують демократичні звичаї або ваша посада дозволяє, ви можете одягнути короткі шорти або спідницю вище коліна. Поєднуйте їх зі строгими сорочками, діловими піджаками і закритими босоніжками.

Дизайнери сміливо пропонують носити в діловому костюмі супер хіт 2010 року - ультра короткі шорти. Але навіть довжина піджака в цьому образі не компенсує несерйозність такого варіанту.

«Сафарі» в офісі: одяг для жінок літо 2010

Популярний стиль «сафарі» пробрався і в діловий одяг. Сміливо користуйтеся цією тенденцією, у вас вийде простий і чіткий образ.

Сорочки: офісний одяг для жінок літо 2010

Влітку ви не зможете обійтися без сорочки. І хоча традиційно у літніх сорочок короткі рукава, елегантніше все-таки виглядає класичний довгий рукав. Адже якщо сорочка з легкого матеріалу - це не має принципового значення.

Для роботи вам обов'язково знадобляться прості (а-ля чоловічі) сорочки білого, світло-блакитного або будь-якого пастельного відтінку. Вони зручні тим, що підходять до будь-якого одягу. Обов'язково потрібна буде святкове сорочка на випадок урочистого заходу або просто гарного настрою. Дизайнери пропонують для цього яскраві (червоний, синій, фіолетовий) кольору і складні фасони (волани, оборки, драпірування, пишні рукави і т.п.). До ефектним сорочкам краще підбирати прості прямі брюки (або спідниці), неважливо вузькі або широкі.

Всі відтінки синього і блакитного

Топи: офісна стиль одягу для жінок

Обов'язкова частина вашого літнього гардеробу - це топи і майки. Їх можна носити самостійно, а можна в поєднанні з жакетом. Яскраві топи можна одягати разом з сірими, чорними, бежевими, коричневими спідницями, брюками або костюмами.

У комплекті з топами нейтральних відтінків низ може бути більш яскравим. Але якщо топ строкатий або з великим малюнком, то спідниця або штани обов'язково повинні бути однотонними.

Спідниці: офісний одяг для жінок літо 2010

Спідниці - це розумний вибір для літа. У них не так жарко і вони виглядають дуже жіночно. Чим простіше ваш топ і піджак, тим цікавіше і оригінальніше ви можете собі дозволити фасон спідниці. Вибирайте те, що вам до смаку.

Для спідниць простого крою дизайнери підібрали цікаві за фактурою тканини і ефектні забарвлення.

Плаття: офісний одяг для жінок літо 2010

Плаття - це дуже зручний і практичний варіант одягу для роботи. Особливо для літа. Не потрібно думати про те, як комбінувати речі, досить просто захопити з собою легкий літній піджак. Влітку теж можна носити чорне. Цей колір стрункішою і прекрасно поєднується із засмагою. Якщо у сукні легкий матеріал, а день не надто жаркий - одягайте чорне. Таке плаття виглядає дуже строго і офіційно.

Трав'янисто-зелений, шоколадний, цегляно-червоний, темно-фіолетовий - для однотонних суконь підбирайте спокійні відтінки. У поєднанні з сірим, коричневим, бежевим піджаком у вас вийде ділової комплект, в якому можна прийти на роботу.

Якщо ви любите строкаті візерунки, то в офісній обстановці і для них знайдеться місце. Головне - це правильно підібрати кольори. Сірий, чорний, білий, бежевий, коричневий - саме ці відтінки в строкатому платті не дратують око. До нього потрібно буде підібрати ще відповідний однотонний піджак, просту сумку і туфлі.

А якщо у вашого плаття закриті плечі, то і піджак вам не знадобиться.

Взуття та аксесуари: офісний одяг для жінок літо 2010

У більшості офісів за вимогами дрес-коду необхідна проста взуття, скромні прикраси і лаконічні аксесуари.

Підібрати закриті босоніжки для літнього сезону 2010 року буде дуже просто. Справа в тому, що вони в моді. Тільки краєчок великого пальця видно в крихітному вирізі актуальних моделей літнього взуття, більше схожих на сабо. Ще один варіант для офісу - класичні танкетки.

Сумку вибрати теж буде нескладно: в колекціях 2010 досить моделей з чіткими лініями, елегантними фасонами і спокійної забарвленням. Ідеально, якщо у вашому ансамблі будуть присутні витончені і непомітні прикраси (матове срібло, біле золото) з мінімумом каменів.

А для ділової зачіски стилісти запропонували до літа 2010 року масу різноманітних варіантів у вигляді пучків, виконаних за допомогою шпильок і шпильок.

Автор: Прохорова Юлія
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости