Мода з серіалу Suits - стиль Харві Спектера і Майка Росса

  1. Стиль Харві Спектера
  2. Стиль Майка Росса

Те, що серіали давно стали посібником по стилю і джерелом   натхнення   при складанні модних образів, ні для кого не секрет Те, що серіали давно стали посібником по стилю і джерелом натхнення при складанні модних образів, ні для кого не секрет. У такому ключі серіали дивляться не тільки дівчата, чоловіки теж звертають увагу на одяг героїв. Одним з головних чоловічих стилеобразующих серіалів є Suits ( «Костюми», «Костюми в законі», «Позови», «Форс-мажори»).

Всі чоловіки хочуть бути схожими на Харві. По крайней мере, повинні хотіти цього. Він дійсно крутий. І справа тут не тільки в його манері вести справи, працездатності, почуття гумору. Створений ним образ ділового чоловіка притягує до себе погляди, він вміє подати себе клієнтам і партнерам.

Харві Спектер (Harvey Specter)   Харві Спектер (Harvey Specter)   Харві Спектер (Harvey Specter)   Харві Спектер (Harvey Specter) Харві Спектер (Harvey Specter) Харві Спектер (Harvey Specter) Харві Спектер (Harvey Specter) Харві Спектер (Harvey Specter)

Крім Харві увагу заслуговує ще один головний герой серіалу - Майк Росс. Його образ ближче переважно молодіжної аудиторії серіалу. Але про все по порядку.

Майк Росс (Mike Ross)   Майк Росс (Mike Ross)   Майк Росс (Mike Ross)   Майк Росс (Mike Ross) Майк Росс (Mike Ross) Майк Росс (Mike Ross) Майк Росс (Mike Ross) Майк Росс (Mike Ross)

Діловий стиль. Про нього піде мова в цій статті, тому що саме він є основою образів Харві Спектера і Майкла Росса - успішного юриста і його помічника. Але не просто сухий діловий костюм. Стиль героїв ділової з шиком: вони виглядають дорого, доглянуто.

Хоч і Харві, і Майк відповідно до офісним дрес-кодом носять діловий костюм , Відмінність в їх стилях істотно. Ця різниця, головним чином, полягає в статусі персонажів, який і диктує вибір одягу. Розберемо образи обох адвокатів.

Стиль Харві Спектера

Стиль Харві можна назвати еталонно-елегантним, «італійським». Під «італійським» стилем в чоловічому костюмі мається на увазі крій, при якому піджак має звужену талію і широкі плечі. Така конструкція робить чоловіка візуально тонким, високим, елегантним.

Якщо поглянути на бренди, яким віддає перевагу містер Спектер, то побачимо переважно костюми від Tom Ford. Добре працюють на характер Харві (енергія, безкомпромісність, романтизм в деякому роді), дорогі костюми цієї марки мають приталений силует піджака і обсяг в лінії плечей, з чим добре поєднується широкий лацкан куточками вгору.

стиль Харві: діловий костюм   стиль Харві: діловий костюм   стиль Харві: діловий костюм   стиль Харві: діловий костюм стиль Харві: діловий костюм стиль Харві: діловий костюм стиль Харві: діловий костюм стиль Харві: діловий костюм

Харві Спектер, будучи прихильником класики, також носить костюми-трійки. Жилет в такому костюмі також сприяє візуальному витягуванню силуету, додає ще більше формальності в образ головного героя.

стиль Харві Спектера: костюм-трійка   стиль Харві Спектера: костюм-трійка   стиль Харві Спектера: костюм-трійка   стиль Харві Спектера: костюм-трійка стиль Харві Спектера: костюм-трійка стиль Харві Спектера: костюм-трійка стиль Харві Спектера: костюм-трійка стиль Харві Спектера: костюм-трійка

Ви, напевно, звернули увагу, що Харві часто з'являється на екранах в піджаках з додатковою кишенею. Одна ця деталь може служити показником високої якості його костюмів (в даний час третій кишеню рідко використовується, а тому як данина традиції присутня переважно на піджаках, зшитих на замовлення).

стиль Харві Спектера: деталі   стиль Харві Спектера: деталі   стиль Харві Спектера: деталі   стиль Харві Спектера: деталі стиль Харві Спектера: деталі стиль Харві Спектера: деталі стиль Харві Спектера: деталі стиль Харві Спектера: деталі

У перших сезонах серіалу, на містера Спектеру можна було бачити костюми в смужку, що надавало бездоганному образу деяку грайливість. Пізніше стилісти проекту прибрали смужку з гардероба Харві (цілком ймовірно, це пов'язано з тим, що вона практично зникла і у дизайнерів бренду Tom Ford). Тепер смужка в образах Харві присутній лише на сорочках і краватках. Сорочки в тонку смужку дозволяють зробити ансамбль легше, менш формальним, але все одно залишаючи його в рамках формального дрес-коду.

стиль Харві: смужка   стиль Харві: смужка   стиль Харві: смужка   стиль Харві: смужка стиль Харві: смужка стиль Харві: смужка стиль Харві: смужка стиль Харві: смужка

Образ Харві завершується широким краваткою, зав'язаним об'ємним Вінздорскім вузлом і хусткою в нагрудній кишені. Бренд краватки, безумовно, також буде елітним (Tom Ford, Armani, Hermes).

Стиль Майка Росса

Якщо у Харві костюми в основному від Tom Ford і Armani, то на Майка ми швидше побачимо Zegna і Burberry - теж імениті бренди, але пропонують ділові костюми трохи іншого стилю. З повсякденного одягу на Майка майже все від J.Crew. Стиль цього персонажа сміливо можна віднести до молодіжно-діловому (стиль 60-х рр), якому характерні приталений силует і вузькі краватки. Соціальний статус Майка Росса визначає вибір таких костюмів - він молодий і займає не таку високу посаду.

Хорошим тоном вважається носити піджак, ширина лацканів якого пропорційні фігурі і особі чоловіки. Тому на худорлявому Майка ми бачимо піджаки з вузькими лацканами. Але костюмери серіалу пішли далі - щоб підкреслити молодість, зухвалість і недосвідченість Майкла Росса як юриста, йому підбирають завужені брюки і вузькі краватки. У порівнянні з ним Харві (а герої часто виникають в кадрі разом) виглядає ще солідніше і солідніше.

стиль Майка: діловий костюм   стиль Майка: діловий костюм   стиль Майка: діловий костюм   стиль Майка: діловий костюм стиль Майка: діловий костюм стиль Майка: діловий костюм стиль Майка: діловий костюм стиль Майка: діловий костюм

Краватки в смужку, в дрібний горошок або яскравого кольору - ще одна характерна риса стилю Майка. Легку ноту хіпстерства додає манера носити портфель за спиною.

стиль Майка Росса: краватки   стиль Майка Росса: краватки   стиль Майка Росса: краватки   стиль Майка Росса: краватки   стиль Майка Росса: кежуал   стиль Майка Росса: портфель   стиль Майка Росса: портфель   стиль Майка Росса: портфель стиль Майка Росса: краватки стиль Майка Росса: краватки стиль Майка Росса: краватки стиль Майка Росса: краватки стиль Майка Росса: кежуал стиль Майка Росса: портфель стиль Майка Росса: портфель стиль Майка Росса: портфель

З професійним ростом змінюється і зовнішній вигляд Майка, якість і ціна його костюмів стає вище, а стиль більш витонченим. Але незважаючи на ціну, це як і раніше вузькі лацкани, вузькі брюки і вузькі краватки.

стиль Майка Росса: костюми   стиль Майка Росса: костюми   стиль Майка Росса: костюми   стиль Майка Росса: костюми стиль Майка Росса: костюми стиль Майка Росса: костюми стиль Майка Росса: костюми стиль Майка Росса: костюми

Костюмери часто одягають героїв контрастно: Харві в темному костюмі, Майк - в світлому, Харві носить сорочку в смужку, Майк - однотонну білу, краватка у Харві в тон костюму, у Майка - більш яскравий. Зверніть увагу, піджак на Харві завжди застебнутий на верхній гудзик, як того вимагають правила ділового стилю, Майк ж частенько з'являється на екранах в розстебнутому піджаку, що характерно для стилю кежуал.

мода з серіалу Форс-мажори: Харві і Майк   мода з серіалу Форс-мажори: Харві і Майк   мода з серіалу Форс-мажори: Харві і Майк   мода з серіалу Форс-мажори: Харві і Майк мода з серіалу Форс-мажори: Харві і Майк мода з серіалу Форс-мажори: Харві і Майк мода з серіалу Форс-мажори: Харві і Майк мода з серіалу Форс-мажори: Харві і Майк

А який персонаж більше до душі особисто Вам?

Новости