Моделі купальників, які підкреслять достоїнства фігури і допоможуть заховати все зайве

  1. 1. Для повних рук
  2. 2. Для широких стегон
  3. 3. Для пишного бюста
  4. 4. Для повного живота
  5. 5. Для невираженою талії
  6. 6. Для фігури типу «пісочний годинник»

Хлопці, ми вкладаємо душу в AdMe.ru. Дякуємо за те,
що відкриваєте цю красу. Дякую за натхнення і мурашки.
Приєднуйтесь до нас в Facebook і ВКонтакте

Пляжний сезон - час купатися і грітися в променях ласкавого сонця. І хіба так важливо, чи встигли ми знайти ідеальне тіло до літа? Будь-яка дівчина може виглядати на пляжі шикарно, варто тільки підібрати правильний купальник, який допоможе зробити акцент на перевагах фігури і приховати вади.

У AdMe.ru є рішення для таких випадків - кілька варіантів, які підходять для різних типів фігури.

1. Для повних рук

Такий варіант з глибоким вирізом прикриє повні плечі і зробить акцент на грудях.

Інший варіант для жінок, які не бажають демонструвати руки на пляжі, - закритий купальник-боди з невеликими рукавами. Невеликий грайливий виріз продемонструє зону декольте, а довжина рукавів може варіюватися - бувають навіть моделі купальників, більше схожі на одяг для крутих серферів.

Довга драпірування закриває більшу частину плечей, дозволяючи продемонструвати декольте, спину і ключиці.

2. Для широких стегон

Для фігури типу «груша» відмінно підійде купальник-халтер з широкими лямками навколо шиї. Такий купальник може бути не тільки злитим, але і роздільним - основну роль тут відіграє саме ліф, що створює глибокий виріз V-подібної форми і смещающий акцент з стегон на плечі і декольте.

Контрастні верх і низ перемістять акцент на груди і плечі, а темний колір нижньої частини купальника візуально зроблять стегна стрункіше.

Контрастні верх і низ перемістять акцент на груди і плечі, а темний колір нижньої частини купальника візуально зроблять стегна стрункіше

При дуже широких стегнах можна вибрати купальник без бретелей, як цілісний, так і роздільний - він буде акцентувати увагу на відкритих плечах і грудях, тим самим відволікаючи від стегон.

3. Для пишного бюста

Щоб підтримувати великий бюст, знадобиться ліф з щільними чашками і широкими лямками, які будуть до того ж рівномірно розподіляти навантаження на плечі і спину.

Лямки можуть розташовуватися де завгодно - на плечах або зав'язуватися на шиї, а ось чашки краще вибирати тільки такі, які будуть закривати груди повністю і утримувати її.

Безпрограшний варіант для пишного бюста - цілісний топ, схожий на спортивний, з різними декоративними елементами.

4. Для повного живота

Дівчата, які бажають приховати зайве в області живота, можуть сміливо вибирати моделі з високою талією. Роздільний купальник більше підійде тим, у кого округлістю відрізняються низ живота і боки.

Купальник з верхом у вигляді вільної майки підійде дівчині з фігурою типу «яблуко», коли зайва вага розподіляється в області живота і грудей.

Такий варіант вирішує відразу кілька проблем: робить акцент на грудях і прикриває живіт і боки, а відсутність бретелей сприяє красивому загару.

V-подібний виріз у цій моделі купальника візуально витягне фігуру, відверне увагу від живота і зробить силует стрункішим.

5. Для невираженою талії

Якщо ви хочете підкреслити талію або візуально постройнеть в цій області, ваш вибір - закритий купальник з контрастними вставками з боків. Такий принт зробить ваш силует витонченіше.

Звузити талію можна і за допомогою прозорих / в'язаних вставок з боків. Створюючи контраст з щільним матеріалом купальника, вони будуть вас стрункішою.

Відкритий з боків купальник темного кольору також допоможе візуально зробити силует стрункішим і вузьким. Особливо добре така модель буде виглядати на дівчатах високого зросту.

6. Для фігури типу «пісочний годинник»

Якщо у вас виражена талія, а зайва вага розподіляється на груди і стегна, ви можете надіти практично будь-який купальник. Наприклад, добре виглядати буде просте бікіні із завищеною талією.

Можна віддати перевагу і закритим моделям з цікавим дизайном: відкритими вставками, шнурівкою і т. Д.

Монокіні з вирізом дозволить продемонструвати декольте, а драпіровані вставки зроблять талію більш вираженою.

Звичайно, це лише загальні рекомендації. Найголовніше - отримувати задоволення від літа і сонця, а не думати постійно про власну фігуру. Тому, перебуваючи на пляжі, просто розслабтеся.

Хлопці, ми вкладаємо душу в AdMe.ru. Дякуємо за те,
що відкриваєте цю красу. Дякую за натхнення і мурашки.
Приєднуйтесь до нас в Facebook і ВКонтакте

І хіба так важливо, чи встигли ми знайти ідеальне тіло до літа?

Новости