Моделі літніх штанів XXL

Головна > Мода XXL > Моделі літніх штанів XXL

Які модні літні фасони і силуети пропонують дизайнери і каталоги мод для дівчат з повними стегнами? Основних силуетів 3: прямі брюки, завужені до коліна, вузькі брюки і джинси, які красиво виглядають в поєднанні з довгими блузами, топами і туніками. І залишаються популярними бриджі та брюки-капрі, довжиною до коліна або середини ікри, звуженого або прямого силуету.

Модні літні кольори брюк і бридж з стрейчевой тканини розмірів XXl - найяскравіші: насичений рожевий, колір фуксії, всі відтінки зеленого і червоного, кольоровий принт, класичний літні кольори: бежевий, білий, пісочний.

Комплект з прямих білих штанів з бавовни, модною довжини до щиколотки, або вузьких і довгих, і короткого, яскравого жакета, в поєднанні з топом або легкої блузкою з короткими рукавами, довжиною до середини стегон, підійде для дівчат всіх типів повних фігур: «яблуко »,« груша »і« пісочний годинник ».

На верхньому колажі дівчина з фігурою «яблуко» демонструє річний комплект, що складається з короткого жакета соковитого малинового кольору, білих укорочених прямих брюк і топа з кольоровим принтом, який довший жакета. В цілому, завдяки багатошаровості і вдало підібраних кольорів, фігура 50-го розміру сприймається досить компактно.

Для дівчат з фігурами «пісочний годинник» і «груша», при повних стегнах, але тонкої талії, відмінно підійдуть вузькі білі штани в поєднанні з коротким і яскравим жакетом, наприклад, кольору фуксії, і оригінальним топом.

Брюки з тканини з кольоровим принтом краще поєднувати з однотонними блузами з льону або бавовни, наприклад, як в комплекті з літньої колекції Giani Forte. Біла бавовняна блузка в романтичному стилі, з мереживними вставками, гармонійно виглядає з вузькими стрейчевими брюками з абстрактним принтом коралового кольору.

Для молодих жінок з фігурою «яблуко» італійський дизайнер пропонує світлі джинси прямого силуету, в поєднанні з яскравою бавовняної курткою з тканини з принтом, оригінального фасону, і комплект з облягаючих брюк-капрі світло-блакитного кольору і блузки з рукавом три чверті. Основний колір тканини блузки ідеально поєднується з кольором брюк.

Основний колір тканини блузки ідеально поєднується з кольором брюк

Для цього типу фігури може так само підійти комплект з блузки-топа без рукавів, з кольорового або однотонної тканини яскравого кольору: жовтого, оранжевого, бірюзового, з куліскою під грудьми, і білих бавовняних штанів, прямого або злегка звуженого, силуету.

Літні або однотонні блузи вільного силуету з віскози або тонкого трикотажу, відмінно виглядають як з вузькими брюками або джинсами, так і брюками прямого фасону. До літніх штанів яскравих кольорів можна підібрати блузки і топи з кольоровим принтом, який гармонує з їх кольором або відтінком. Для жарких днів зручні моделі з рукавами «летюча миша».

Кілька моделей красивих блуз ви можете подивитися в статті Мода XXL - нова колекція Giani Forte.

Кілька моделей красивих блуз ви можете подивитися в статті   Мода XXL - нова колекція Giani Forte

Літні моделі комбінезонів так само вдалі: і вибір фасону, і колірна гамма: елегантний чорний, інтригуючий ультрамарин, ніжний і жіночний колір світлого кварцу.

Широкі прямі брюки в поєднанні з вільним верхом, забезпечують свободу, комфорт і прохолоду. Пластична тканину дозволяє м'яко лягати складкам, кулиска з довгим поясом дозволяє регулювати обсяг. Цікаві моделі як з рукавом три чверті, так і відкритий комбінезон з декольтованою ліфом.

При пишних грудей і повних стегнах, для фігури «яблуко», переважно вибирати моделі з акцентом на декоративні вставки, підрізи під грудьми або трохи вище лінії талії, як у моделі помаранчевої блузки з віскози без рукавів. Нижня деталь блузки викроєна по косій, м'які складки пластично облягають стегна, а вузькі штани візуально компенсують обсяг верху.

Модель річного костюма справа, для 50-52 розмірів, так само цікава фасоном топа-жакета без рукавів. Незважаючи на чорний колір, який освіжають декоративні вставки з боків, золотисто-пісочного кольору, комплект сприймається річним і елегантним.

Вузькі темні джинси кольору «індиго», в поєднанні з шифонової блузкою чорного кольору або з оригінальним топом, і модними відкритими туфлями на високих підборах, можуть скласти не тільки повсякденний комплект, але і ошатний.

Облягаючі бриджі спортивного фасону, довжиною до середини ікри, вузькі брюки і джинси, красиво виглядають на фігурах 48-50 розмірів, якщо носити їх з топами або літніми блузками довжиною, як мінімум, до середини стегна. Краще сполучення - з довгими блузками з асиметричною лінією низу, яка дозволяє не акцентувати увагу на обсязі стегон.

Порівняйте, як сприймається повнота тієї ж самої дівчини, але в комплекті з облягаючих вузьких джинсів і білої футболки. Горизонтальна пряма лінія низу тільки підкреслює стегна. Правда, комплект вдало доповнює чорний короткий жакет. Але і його основна особливість - низ у вигляді трикутників, як у класичних жилетів.

Для дівчат з повними стегнами, що вважають за краще динамічний, спортивний стиль, літній гардероб буде неповним без вузьких бридж спортивного стилю і брюк-капрі, довжиною до коліна або середини ікри, без джинсових шортів. Але поєднуватися вони будуть гармонійніше, на мій погляд, не з босоніжками або туфлями на високих підборах, а з моделями літнього взуття на високій, витонченої танкетці, зі шкіри, замші, текстилю.

Але поєднуватися вони будуть гармонійніше, на мій погляд, не з босоніжками або туфлями на високих підборах, а з моделями літнього взуття на високій, витонченої танкетці, зі шкіри, замші, текстилю

Доповнити або завершити комплект може короткий жилет з деніму, біла коротка спортивна куртка, яскраве болеро з короткими рукавами, бавовняний блузон вільного силуету, з рукавами «летюча миша», з тканини з яскравим принтом.

Стильний короткий жакет коралового кольору, в поєднанні з яскравим топом, чорними вузькими брюками або джинсами, складе елегантний комплект для прохолодного літнього вечора.

Для повсякденного річного, і навіть ділового гардероба, більше підійдуть класичні брюки-капрі прямого або злегка звуженого силуету , До середини ікри, нейтральних відтінків: світло-сірого, бежевого, пісочного. Якщо ви плануєте носити їх з літніми жакетами або елегантними блузами, то виберіть 1-2 моделі зі стрілками.

На цьому колажі, на мій погляд, не дуже вдалі моделі літньої колекції Giani Forte. За винятком комплекту з чорної елегантної блузки і прямих брюк з тканини з стилізованим квітковим принтом. Хоча я їх сприймаю неоднозначно. Розмір принта підібраний бездоганно: трохи більше - малюнок б повнив. Менше - штани були б схожі на пляжний варіант, як на моделі зліва.

Але я вважаю за краще класичні моделі і однотонну кольорову гаму, або м'який і оригінальний, злегка «розмитий», абстрактний принт Ймовірно, тому просто не «бачу» тканину з квітковим принтом як тканину для штанів. Не тільки для 48-50 розміру, а взагалі. Але щось в цьому комплекті є таке, що змушує його сприймати елегантним і стильним, навіть всупереч своїм смакам і уподобанням. Ймовірно, класичне поєднання чорного з білим, і вдала стилізація.

Модель брючному костюмі зліва, як мені здається, псують широкі манжети на брюках-капрі і недоречні рюші на жакеті. Традиційно, тканини кольору «хакі» використовуються для моделей класичних костюмів або комплектів в спортивному стилі. А в цій моделі - мікс із стилів. На кишенях жакета - шлевки і пряжки, на комірі - квіткова аплікація, низ в рюшах.

Якби мені замовили зшити такий костюм, незалежно від розміру: 46 або 50, я б запропонувала залишити англійський комір і зручні рукава три чверті. Зробила б класичні гострі кінці поличок, без заокруглення, і «чисту» лінію низу. Штани б подовжила на 3-5 см. Для того, щоб завужені брюки було зручно носити влітку, на бічному шві зробила б розріз завдовжки 5-6 см, або шліцу з гудзиками, довжиною 12-15 см.

. Комплект з чорних, оригінальних і стильних брюк, невдало, на мій погляд, доповнює жакет. Його фасон не приховує, а підкреслює об'єм стегон басків зі складками. Досить було викроїти по косій не як «полусолнце», а трапецією. Вона б так само лягла пластичними складками, але не такими глибокими.

Вертикальні контрастні чорні смуги привертають увагу до повної грудей, візуально розширюючи лінію плечей. Задум дизайнера зрозумілий: контрастним елементом «відвернути» увагу від повноти стегон »Але, на мій погляд, це зроблено якось занадто прямолінійно. Досить було легкого нахилу або асиметрії, щоб модель сприймалася по-іншому.

Порівняйте, як сприймається об'єм грудей і талії у дівчини в цьому жакеті, і на колажі справа, в комплекті з чорної приталенной блузи і штанів і принтом, або в однотонному костюмі кольору «хакі», незважаючи на його обробку.

Висновок: дівчата і жінки 48-50 розмірів можуть елегантно виглядати в літніх брюках будь-якого силуету: довгих і "капрі", прямих і звужених, нейтральних кольорів і по-літньому, яскравих. Важливим є те, з чим ви поєднуєте ці штани, і як виглядає комплект в цілому саме на вашій фігурі. Моделі літніх жакетів і блуз 48-52 розмірів - в наступній статті.

Вам може бути цікаві статті:

Стильне літо 2015 для дівчат з пишними формами

З чим носити шорти і джинси повним дівчатам

Сторінки сайту в соціальних мережах - підпишіться, щоб дізнаватися про нові статтях

Новости