Моделі варильних панелей Bosch (Бош) | Портал про комп'ютери та побутову техніку

  1. Варильна панель Бош: особливості приладу
  2. Популярні моделі, ціни
  3. Відео про виручених панелях Бош
  4. Варильна панель Bosch - відгуки

Варильна плита, на кшталт вручений панелі Гореньє , - сучасний побутовий прилад, на якому готують їжу. Вона не займає багато місця, і встановити її можна на кухні без порушення її загального дизайну практично в будь-якому місці.

Варильна панель Бош: особливості приладу

Сьогодні споживачами по достоїнству оцінена склокерамічна варильна панель Bosch. Ця практична кухонна техніка виглядає як поверхня, покрита шаром склокераміки, на якій встановлені пальники.

Завдяки спеціальному покриттю унікальним матеріалом Ceran варки поверхня має високу стійкість до будь-яких навантажень - і механічним, і температурним. Колір панелі можуть мати білий, коричневий і чорний як у вручений панелі Нефф .
до меню ↑

Популярні моделі, ціни

Варильна панель Bosch PPP 618 B 91 E - це вбудована незалежна техніка з 4 конфорками як у вручений панелі Ханса , Встановленими на склокераміки. Управління відбувається за допомогою поворотних перемикачів. Всі конфорки мають різну потужність нагріву.

Газовий прилад піклується про безпеку споживача завдяки наявності функцій газ-контроль і електророзжіг. 4 чавунні решітки та загартоване скло - додатковий плюс обладнання. Вартість - близько 600 доларів. Стільки ж приблизно коштують газові варильні панелі Гореньє .

Варильна панель Bosch PCP 612 M 90 E - це незалежна газова техніка з 4 конфорками, оснащена електророзпалом і термоелектричної захистом від витоку газу. Чавунні решітки для посуду знаходяться на гумових ніжках. Є можливість блокування від дітей. Ціна такого приладу - 350 у. е. Варильна панель Bosch PCP 612 M 90 E - це незалежна газова техніка з 4 конфорками, оснащена електророзпалом і термоелектричної захистом від витоку газу

Варильна панель Bosch PCC 615 B 90 E - це незалежний пристрій з 4 конфорками, оснащене всіма захисними функціями, що забезпечують безпеку експлуатації. Панель кольору нержавіючої сталі можна купити за ціною 380 у. е. Стільки ж коштує майже будь-яка індукційна варильна панель Бош .

Варильна панель Bosch PCP 615 M 90 E має покриття з металу, на якому встановлені 4 газові конфорки. Тип управління - механічний. Всі захисні функції присутні. Вартість приладу - близько 300 у. е.

Варильна панель Bosch PCH 615 B 90 E - це прилад кольору нержавіючої сталі, що знаходиться на механічному управлінні. У число газових конфорок входить турбо конфорка і 1 конфорка підвищеної потужності. Грати для посуду виконані з міцного чавуну. Купити таку панель можна за 280 доларів. Стільки ж коштують майже все газові варильні панелі Bosch .

Варильна панель Bosch PPP 616 M 91 E - стильний прилад чорного кольору, оснащений усіма захисними функціями. Є можливість вбудовування панелі на одному рівні зі стільницею. 4 газові конфорки встановлені на скляному покритті. Є 1 конфорка підвищеної потужності. Коштує така панель близько 420 у. е. Варильна панель Bosch PPP 616 M 91 E - стильний прилад чорного кольору, оснащений усіма захисними функціями

Варильна панель Bosch PKN 645 T 14 кольору нержавіючої сталі - це незалежна техніка, що відноситься до економного класу енергоспоживання A. Сенсор Touch Control і склокераміка з захисним декором - відмінні риси цієї моделі. Крім звичайних конфорок, є і по одній конфорці з круглої і овальної зоною розширення. Ціна - близько 700 доларів. Стільки ж коштує склокерамічна варильна панель Арістон .

Варильна панель Bosch PIC 645 E ​​14 E - це незалежна техніка з сенсорним управлінням з 5 конфорками (2 індукційні, 2 - швидкого нагріву і 1 з овальною зоною). Є 17-ступінчаста регулювання потужності. Всі захисні функції присутні. Купити варильну панель Bosch такої моделі можна за ціною 700 - 800 у. е. Стільки ж коштує електрична панель .

Варильна панель Bosch PKE 645 Q 14 E вартістю 270 доларів оснащена 4 склокераміки-радіальними конфорками. Електрична незалежна поверхня має індикацію залишкового тепла. Такі ж характеристики має панель Hotpoint Ariston .
до меню ↑

Відео про виручених панелях Бош


до меню ↑

Варильна панель Bosch - відгуки

Відгуки споживачів про панелях Бош тільки позитивні, оскільки їх влаштовує високий функціонал і гарантія безпеки, одержувані за прийнятною вартістю.

Пам'ятайте, що ремонт варильних панелей Bosch коштує приблизно 30-40 у.о.

Новости