Моделі плащів для повних жінок

Закінчено холодна зима, прибрані теплі пуховики й шубки в шафу і настав час вибрати щось модне, сучасне і елегантне нашим дамам для виходу в світ в більш теплу, сонячну, а нерідко дощову і негоду. Нерідко труднощі виникають у виборі при всій різноманітності моделей плащів для повних жінок.

Тема модного одягу для повних жінок стала дуже актуальна останнім часом. Сучасні зарубіжні і російські дизайнери сходяться в одній думці - незамінною річчю в весняному гардеробі цієї весни повинен бути плащ - плащ для повної жінки.

Моделі плащів для повних жінок навесні 2014 року радують своєю різноманітністю. Модний крій, сміливі колірні рішення і «хижі» принти, велика кількість аксесуарів - це те, на що слід звернути особливу увагу жінкам.

Модний крій. Весна нинішнього сезону диктує наявність в гардеробі прямих силуетів, А-подібні фасони і трохи приталені моделі до коліна. Такі, начебто прості, крої верхнього одягу (плащ - це атрибут верхнього одягу) дозволяють додати елегантність і стрункість фігури, візуально витягають силует. Додаткові вертикальні обстроченние шви і вставки додадуть образу модного стилю. Тканина вибираємо під весняний настрій - шкіра, замша, твід, лайка, джинса. Для більш сміливих модниць підійдуть моделі лакованої-глянцеві або кричущого забарвлення сафарі. Повна фігура виглядає стрункішою якщо модель плаща не переобтяжена аксесуарами, елементами зовнішнього декору і обробкою. У крої даних фасонів плащів слід особливу увагу звернути на довжину вироби - вона може варіюватися від коліна до верху щиколоток. Занадто короткий плащ або занадто довгою (в підлогу) буде скорочувати силует. Дані моделі плащів для повних дам слід доповнити легким широким шарфом або хусткою, які служать одночасно головним убором, сумочкою на довгому ремінці в тон кольору плаща.

У моді цієї весни залишається і плащ в класичному англійському стилі - прямий облягаючий силует з поясом. Головне правило цієї весни - немає нудною забарвленням! Вибираємо англійська плащ яскравого, соковитого кольору. Така модель підійде жінкам будь-якого віку і зростання. Одне побажання - взуття або на підборах, або «чоловічі» туфлі. Доповнюємо модель клатчем, портмоне або діловим кейсом в колір плаща або контрастного, як головний убір вибираємо крислатий капелюх або бере.

Одним з головних трендів сезону є плащ для повних жінок в східному стилі. Ця модель має широкі прямі рукави, невеликі застібки, маленьку шаль і без коміра. Плащ в східному стилі слід носити з високими чобітьми, а також передбачити аксесуари у вигляді стильного ременя в тон плаща або яскравого контрастного кольору. В якості головного убору слід вибрати «арафатку» або легкий шарф зі східним принтом накинутий на голову.

Яскравою тенденцією весняного сезону є моделі в «ретро» стилі, двобортні плащі. Такі моделі підійдуть жінкам з розкішними формами будь-якого віку. Головне вибрати правильно тканину і колір моделі, а також довжину вироби. Такі моделі слід поєднувати з великими жіночими сумками і елегантною взуттям.

На піку популярності моделі плащів і плащів-накидок з футуристичних напівпрозорих тканин. Вони як би обрамляють весь силует в дорогу упаковку і сторонньому оку не помітні деякі недосконалості фігури. Такі плащі носяться без головного убору з легким клатчем-папкою. Стильно виглядатимуть гумові чобітки в тон плаща.

Модним елементом плаща в цьому сезоні є мінімум або повна відсутність традиційних застібок. Замість ґудзиків дизайнери радять використовувати пояса, блискавки, шнурки, зав'язки. Плащ слід носити з поясом, або навстіж.

Кольорове рішення моделі. Весняний сезон нинішнього року радує достатком і різноманіттям кольорів і забарвлень. Хіт сезону - яскраво синій плащ, який підійде дамам будь-якого віку. Для молодих дівчат і жінок з шикарними формами підійде плащ прямого силуету зі шкіри або замші, в стилі мілітарі. Для дам постарше - А-подібний силует з широкими (можна укороченими) рукавами, довжиною вироби трохи нижче колін.

У моді також залишаються класичні кольори: білий, чорний, пастельні тони. Слід звернути увагу на те, що чорний колір, який нерідко вибирають дами з пишними формами, не завжди робить фігуру стрункішою і елегантніше. Неправильно підібрана модель плаща чорного кольору може призвести зворотний ефект.

Геометричні принти, підкреслені вертикальними смугами, вставками або швами, «хижі» леопардові принти та абстрактні малюнки невеликих і середніх розмірів необхідні для створення модного і сучасного образу. Не обов'язково щоб весь плащ був зшитий з прінтовой тканини, досить невеликих вставок на лацканах коміра, кокетці, рукавів.

Не обов'язково щоб весь плащ був зшитий з прінтовой тканини, досить невеликих вставок на лацканах коміра, кокетці, рукавів

А це Ви читали? Думаю буде цікаво.

А це Ви читали?

Новости