Модельні школи для дітей в Мінську: світ красивого бізнесу

  1. Важке життя моделі: про що варто попередити майбутню зірку
  2. Kids 'PODIUM
  3. Аrt-Fashion Асаdemy «MADEMOISELLEADR`I»
  4. KATE ModelsMinsk
  5. Агентство сучасної моди і краси BJ
  6. Студія моди Сергія Нагорного
  7. Подіум-школа FashionStyle

З блакитних екранів можна спостерігати довгоногих дівчат, які незалежно крокують по подіумах світу. У багатьох юних представниць прекрасної статі подібні дефіле викликають напади заздрості. Ах, як хочеться теж, ось так впевнено пройтися в шикарному вбранні від провідного дизайнера ... Сильна половина людства не відстає: на подіумах часто можна побачити струнких хлопців в стильному одязі.

www
www.bfw.by

Якщо дорослі дядьки і тітки усвідомлюють, що бути моделлю - це не тільки красиво, але і важко, то підростаючі панянки і юнаки не бачать нічого складного в модельному бізнесі. Щоб спустити потенційних манекенником з небес на землю, спробуємо проникнути в світ красивого бізнесу, а заодно і направити найвідважніших дівчаток і хлопчиків за потрібними адресами модельних шкіл для дітей і підлітків в Мінську.

Важке життя моделі: про що варто попередити майбутню зірку

danikatj
danikatj.artphoto.pro

Стрункість не завжди природне явище. Найчастіше моделям, і дітям в тому числі, доводиться обмежувати свій раціон, щоб не набрати зайві кілограми. Тому заздалегідь проведіть бесіду зі своєю дитиною, чи готовий він відмовитися від солодощів і пізніх вечерь.

Тренування ... На фото усміхнені дівчата із задоволенням качають прес, а молоді хлопці піднімають штангу, як муляж. Але все не так просто. Щоб підтримувати м'язи в тонусі треба працювати. Постійно. Іноді спорт вимагає перетерпіти біль. Чи не кожен до цього готовий.

vashortoped
vashortoped.com

Наступне обмеження - режим. Щоб виглядати привабливо, варто вчасно лягати спати і харчуватися за графіком в незалежності від дня тижня. Свята не виняток. Мила леді, закрийте очі і уявіть, як вся родина уплітає апетитний «Наполеон», а ви змушені обмежитися прісної курочкою з листям салату. Сумна картина?

Модельний бізнес - це не просто захоплення. Нескінченні кастинги займають багато часу. Швидше за все, доведеться пропускати шкільні заняття, а це загрожує пробілами в знаннях. Чи готові ви пожертвувати освітою заради поки ще нечітких перспектив? Варто гарненько подумати про репетиторів, які зможуть компенсувати втрачене. Чи готовий морально ваша дитина до невдач?

Кастинг - це конкурс, а в ньому, як відомо, перемагають не всі. Удар по самооцінці травмує незрілу дитячу психіку. Хтось окриляється і починає активно працювати, а хтось може замкнутися в собі після чергового невдалого відбору. Питання тонкий.

На вимоги вашого чада про відвідування модельної школи присвятіть його в усі нюанси, щоб підготувати до можливих стресів.

Професійна життя навіть самої вдалої моделі недовга. В умовах жорсткої конкуренції залишаються тільки найстійкіші і гідні. Тому не варто робити ставку тільки на цю стезю. Налаштуйте своє чадо на те, що паралельно доведеться-таки отримувати більш стабільне утворення.

У будь-якому випадку, час і гроші буду витрачені не даремно: красива хода, почуття стилю, вміння подати себе - відмінні якості, необхідні хлопчикам і дівчаткам.

Якщо прийняте рішення про те, щоб пов'язати життя дитини з модельним бізнесом серйозне, варто уважно поставитися до вибору школи, а також зібрати портфоліо. Не пошкодуйте грошей на якісну фотосесію. Крім презентації подібна послуга дозволить розкріпачитися і впевнено почувати себе перед об'єктивом фотокамери. Портфоліо доведеться періодично оновлювати відповідно до зміни зовнішності і віку дитини. А це не найдешевше задоволення. Але ... за все в житті доводиться платити.

Бажання незмінно? Подіум миготить в найкрасивіших і приємних снах? Ну що ж, вперед по модельним школам Мінська.

kids
kids.bfw.by

Kids 'PODIUM

Kids 'PODIUM - школа моделей для дітей і підлітків. Навіть якщо дитяче захоплення не знайде продовження в дорослому житті, ваша дитина навчиться красиво пересуватися, розвине почуття смаку і позбудеться від комплексів. Впевненість і вміння спілкуватися ще нікому не завадили бути успішним. З майбутніми зірками подіуму працюють висококласні фахівці: хореограф, викладач з етикету, стиліст-візажист, фотограф і вчитель по акторській майстерності. Навчання передбачає участь в різних престижних конкурсах, що дає можливість підвищувати рейтинг майбутніх моделей. Добре подумали? Записуємо.

Адреса: м Мінськ, вул. В. Хоружей, 16а, д / с 404. Дивитися на карті
Телефони: +375 (29) 610-88-99; +375 (29) 610-88-44.
сайт: pdm.by

Аrt-Fashion Асаdemy «MADEMOISELLEADR`I»

Аrt-Fashion Асаdemy «MADEMOISELLEADR`I» чекає хлопців від трьох до п'ятнадцяти років для навчання мистецтву дефіле. Увага! Будьте готові до того, що ваша дитина стане привертати увагу людей на вулицях. Чому? З натовпу його виділить впевнена красива хода, вміння правильно поводитися в суспільстві, а також стильний образ.

Є шанс потрапити в рекламний ролик, а це вже популярність. Навчання в школі дозволить проявити найкращі особистісні якості. Фото і відеозйомка, танці, візаж - всі атрибути модельного бізнесу. Переглянувши перші фотографії, ви будете пишатися своєю новою зіркою. Вихованці школи беруть участь в благодійних концертах, численних показах одягу на вітчизняних і зарубіжних подіумах. Це зіркове життя для дітей та підлітків. Нехай ваша дитина буде в тренді!

thefancy-media-ec5
thefancy-media-ec5.thefancy.com

KATE ModelsMinsk

Модельна школа KATE ModelsMinsk відкрилася зовсім недавно, в минулому році, але вже встигла завоювати популярність. Відмітна особливість закладу - додаткове вивчення англійської мови. Така послуга готує майбутніх демонстраторів одягу до закордонних поїздок, а також руйнує міф про те, що люди з модельного світу не можуть здобути славу інтелектуалами. Крім мистецтва дефіле та візажу, діти вчаться правильно харчуватися. Навіть якщо кар'єра моделі у вашого дитини не складеться, в будь-якому випадку, користь від відвідування занять в KATE Models очевидна. На тренінги приймаються діти з чотирьох років. Зацікавилися? Вперед.

Адреса: м Мінськ, вул. Богдановича, 108, Освітній центр NEWТОН. Дивитися на карті
Телефон: +375 (29) 644-00-16.
Група Вконтакті: vk.com/katemodelsminsk

Агентство сучасної моди і краси BJ

Агентство сучасної моди і краси BJ збирає під своїм дахом як дорослих, так і дітей. Хлопці віком 5-25 років, хлопчики і дівчатка, незалежно від довжини ніг і типу зовнішності можуть відвідувати заняття по ритміці, правилам етикету, акторської майстерності, моделювання, сценічній практиці, фототренінгу і інші. Крім участі в показах модного одягу, хлопчики й дівчатка беруть участь в зйомках рекламних роликів. Спільні культпоходи і заняття дозволять вашій дитині завести нових друзів, постійно спілкуватися з однодумцями. Запишіть координати Агентства сучасної моди і краси BJ.

Адреса: м Мінськ, вул. Толбухіна, 2, кабінет. 227а. Дивитися на карті
Телефон: +375 (29) 770-70-12.
сайт: bjfmodels.by

www
www.dolcegabbana.com

Студія моди Сергія Нагорного

Ми не могли обійти стороною відому Студію моди Сергія Нагорного, творця одного з відомих модельних агентств в Білорусі. Філії можна знайти в багатьох містах нашої країни. На навчання приймаються як досвідчені моделі, так і новачки в віці від 6 до 25 років. Після закінчення подіум-школи на руки видається сертифікат, а також надається право участі в кастингу на показ модного одягу в агентстві «Студія моди Сергія Нагорного».

Організовано програми «Топ-модель» для юнаків і дівчат старше 15 років, дитячі та тінейджерські групи (6-15 років). Курси насичені: креативний тренінг, сценічна майстерність, основи стилю і макіяжу ... Всього не перелічити. Викладацький склад - режисери, актори, балетмейстер. Престижно і гідно. Поспішайте.

Адреса: м Мінськ, пр. Незалежності, 11, корпус 2, офіс 406. Дивитися на карті
Телефон: +375 (17) 209-95-90.
сайт: nagornymodels.com

Подіум-школа FashionStyle

Подіум-школа FashionStyle

При «Національному центрі художньої творчості дітей та молоді» організована Подіум-школа FashionStyle. Заклад з відмінною репутацією і досвідом. Є бажання спробувати себе в ролі моделі? Вперед! Мистецтво дефіле, спеціальна аеробіка і етикет моделі, хореографія, основи стилю і макіяжу, культура мови, фототренінг - стане в нагоді не тільки на подіумі, але і в звичайному житті. Приймаються заявки від хлопців з 6 до 25 років. Моделі школи щорічно дефілюють на подіумах і сценічних майданчиках Мінська, Москви, Парижа, Мілана, Берліна, Риги, Варшави, беруть участь в республіканському фестивалі-конкурсі моди і фото «Млин моди». Детальніше…

Адреса: м Мінськ, вул. Кірова, 16, кабінет 305. Дивитися на карті
Телефон: +375 (17) 327-12-84; +375 (29) 754-91-32.
Група Вконтакті: vk.com/fashionstyleps

Столиця пропонує ще безліч шкіл, де вашої дитини навчать модельному майстерності
Столиця пропонує ще безліч шкіл, де вашої дитини навчать модельному майстерності. Будьте уважні при виборі. Не варто поспішати. Бажано, щоб крім навчання мистецтву дефіле і фототренінгам, в школі проводилися заняття по загальному розвитку.

Не всі досягають висот в світі моди. Можливо, малюк підросте і зрозуміє, що це тільки захоплення. А може, мама намагається через свою дитину реалізувати нездійснені мрії? Тому ще раз нагадаємо, що не варто спочатку ігнорувати навчальні заняття в загальноосвітній школі на користь модельної. А ось якщо ви бачите незвичайний потенціал, успіхи і щире бажання в очах формується зірки, тоді вже всі зусилля на втілення мрії. Хто знає, як скоро ваша дитина підморгне вам з телеекрану.

Шановні батьки, поділіться адресами модельних студій, які, на ваш погляд, варті уваги. Ваш досвід дуже важливий для наших читачів.

Сумна картина?
Чи готові ви пожертвувати освітою заради поки ще нечітких перспектив?
Чи готовий морально ваша дитина до невдач?
Бажання незмінно?
Подіум миготить в найкрасивіших і приємних снах?
Добре подумали?
Чому?
Зацікавилися?
Є бажання спробувати себе в ролі моделі?
А може, мама намагається через свою дитину реалізувати нездійснені мрії?

Новости