Модернізація систем відеоспостереження

  1. Якщо модернізацію відеоспостереження виробляти на основі цифрової апаратури, то можна отримати величезний...

відеоспостереження стало невід'ємним атрибутом практично будь-якої установи, магазину, дрібного і великого підприємства, та що там казати ця система контролю і безпеки все більше стає популярною у приватних осіб, для забезпечення безпеки квартир і будинків. Працюючи практично цілодобово, деякі механізми і елементи системи приходять в непридатність, застарівають, втрачають свою актуальність. Тому, що б підтримувати безпеку підконтрольного об'єкта, необхідно періодично проводити модернізацію відеосистем.

Науково-технічний процес семимильними кроками мчить вперед, випускаються нові, досконаліші, з пристойним числом корисних функцій елементи, призначені для відеоспостереження. Якщо раніше самою довершеністю була аналогова камера , То на даний момент вона постійно здає позиції, її на заміну прийшли цифрові камери, обладнання HD-SDI якості.

У сукупності з новими відеореєстраторами, камери системи відеоконтролю зараз легко здійснюють передачу реальної картинки зображення у відмінній якості на будь-які відстані, паралельно з цим може вестися запис в архів, і виконаються інші різні операції.

Ще одна важлива причина, яка вказує на необхідність модернізації системи відеоспостереження, полягає в створенні єдиної інтегрованої системи безпеки об'єкту, що охороняється. Тобто підключення всіх існуючих систем ( контролю доступу та обліку , відеоспостереження , Пожежної безпеки і так далі) в інфраструктуру підприємства, що охороняється. Ще одна важлива причина, яка вказує на необхідність модернізації системи відеоспостереження, полягає в створенні єдиної інтегрованої системи безпеки об'єкту, що охороняється

Безумовно, модернізація, перш за все, означає підміну застарілої апаратури на нову більш досконалу. Але замінити відразу весь комплекс елементів системи буде коштувати хороших грошей, тому такий процес можна проводити поетапно. Шукати варіанти найбільш підходящі. Так, наприклад, якщо на об'єкті встановлена відеоспостереження на основі аналогових камер, то як варіант, можна здійснити заміну застарілого аналогового обладнання на елементи працюють в стандарті HD-SDI. При такій модернізації відпадає необхідність прокладання нового кабелю, можна використовувати старий коаксіальний. Плюс немає необхідності міняти монітори, підключені до системи.

Якщо модернізацію відеоспостереження виробляти на основі цифрової апаратури, то можна отримати величезний бонус при його подальшому використанні:

  • Доступ до записів в архівах;
  • Полегшення пошуку по відеоархіву;
  • Вища якість зображення;
  • Вихід до Інтернет ресурсів, передача трансляції;
  • Віддалене управління і багато іншого.

Новости