Modis - опис бренду, асортимент в інтернет-магазині AllTime

Про те, що таке італійський стиль, відомо кожному Про те, що таке італійський стиль, відомо кожному. Це бездоганна елегантність, продуманий дизайн, незвичайні поєднання кольорів і матеріалів. Таке визначення може бути застосовано до будь-якого виду продукції, виготовленої в цій сонячній європейській країні. Про що б не йшлося: про меблі, взуття, одягу або техніці - всі моделі відрізняються особливим шармом.

Традиції італійських майстрів збереглися в годиннику "Modis Original". Сьогодні це класика, перевірена часом. Виробник марки - компанія «MaviMode», яка розпочала свою роботу в 1979-му році, однак, не відразу стала випускати інтер'єрні годинники. Спочатку основною її діяльністю було виробництво меблів. Варто сказати, що ця продукція була особливою - навіть на тлі італійського різноманіття вироби "MaviMode" відрізнялися оригінальністю. Майстри ретельно вибирали матеріали, іноді поєднуючи зовсім незвичайні, шукали нові форми і аксесуари. Керівництво фірми не прагнуло залишатися в певних асортиментних рамках, меблі часто змінювалася у відповідності зі смаком покупців. Така гнучкість і індивідуальний підхід імпонували європейцям, таким чином, компанія поступово стала визнаним лідером у виготовленні якісних меблів.

До речі, про якість: кожен виріб MaviMode проходило і зараз проходить ретельний контроль До речі, про якість: кожен виріб "MaviMode" проходило і зараз проходить ретельний контроль. Будь шлюб або погано підібраний матеріал виключені, адже предмети інтер'єри цієї марки визнані служити господарям десятиліттями і переходити з покоління в покоління як сімейна реліквія.

З 1998-го року компанія переорієнтувалася на виробництво інтер'єрних годин під брендом "Modis Original". Як і при виготовленні меблів, італійці залишилися вірними традиціям. Моделі вражають оригінальністю дизайну, ювелірної добіркою матеріалів і опрацюванням деталей. Годинник "Modis Original" підійдуть практично для будь-якого інтер'єру. З огляду на вимоги своїх покупців, компанія подбала про те, щоб цей аксесуар зміг чудово виглядати в кожному будинку, якого б стилю не дотримувався його власник. Вам подобається бароко з його витонченістю і плавними лініями? Компанія пропонує колекції в цьому стилі: всі вони прикрашені різьбленими деталями, імітацією ліпнини і позолотою. Такий аксесуар цілком здатний стати родзинкою вашої вітальні. Більше до душі сувора класика? І тут бренд на висоті. Подібні моделі створені з урахуванням всіх канонів стилю: простота ліній, правильні форми - нічого зайвого. Вони ідеально підійдуть для прикраси кабінетів і домашніх бібліотек.

Не забувають виробники "Modis Original" і про модні тенденції - годинник в стилі ф'южн або еклектика будуть органічно виглядати в сучасних інтер'єрах.

Не забувають виробники Modis Original і про модні тенденції - годинник в стилі ф'южн або еклектика будуть органічно виглядати в сучасних інтер'єрах

У будь-якому випадку, яку б модель ви не вибрали, про таку покупку жалкувати не доведеться. Годинник "Modis Original" зроблені "під старовину", що надає їм особливу привабливість. Вантажні елементи виконані надзвичайно акуратно: потертості, невеликі подряпини надають ще більшу схожість з антикваріатом. Відмінною особливістю моделей можна назвати те, що розпис по корпусу майстри роблять вручну, таким чином, дрібні деталі промальовані дуже чітко.

Ще однією родзинкою "Modis Original" став матеріал, з якого вони виготовлені. Пластичний штучний камінь красивий і функціональний - це нове слово в інтер'єрі. Він дозволяє надавати корпусу будь-які форми, добре піддається обробці. Крім того, привабливий зовнішній вигляд не має аналогів - каменю властива респектабельність і благородство. Також для виготовлення моделей використовують пластик, скло і порцеляна. Компанія не збирається зупинятися на досягнутому і продовжує вдосконалюватися.

Годинник "Modis Original" - це вічна класика стилю. Будьте впевнені, що подібний шедевр зробить ваш будинок особливим, а майбутні покоління стануть дбайливо зберігати цю сімейну реліквію.

Подивитися ціни на підлоговий годинник Modis можна в нашому інтернет-магазині.

Вам подобається бароко з його витонченістю і плавними лініями?
Більше до душі сувора класика?

Новости