Модна спідниця кльош. 145 фото розкльошують спідниць.

  1. Види розкльошують спідниць
  2. Переваги розкльошують спідниць
  3. З чим поєднувати розкльошені спідницю
  4. Кому носити спідниці-кльош
  5. Як вибрати верх до расклешенной спідниці
  6. Розкльошена спідниця цього сезону

Модна спідниця кльош. 145 фото розкльошують спідниць.

Сучасна мода дала направлення на зміну набридлого стилю унісекс елегантними і жіночними нарядами, ненав'язливо підкреслюють привабливість прекрасної половини населення планети. І незаслужено забуті творцями моди речі повернулися на подіуми в більш сучасному і актуальному варіанті, як показано на численних фото з нашої галереї. Цілком зрозуміло, що расклешенная спідниця піднялася на п'єдестал пошани серед предметів жіночого гардеробу, довівши, що вона - один із символів жіночності.

Як виглядає расклешенная спідниця, відомо всім: розширюється донизу силует. Перші такі спідниці з'явилися два століття назад. У той час згідно модним традиціям варіант довжини був тільки один - максі. Але протягом часу робило свою справу, модний одяг ставала все коротше, відкриваючи стрункі ніжки дам. Сучасні спідниці-кльош підкреслюють лінію талії, відволікаючи уваги від недоліків фігури. І расклешенная модель стала справжнім символом жіночої чарівності. Фасони дивно універсальні, відповідають дамам всіх вікових категорій, типів фігури і статусності.

Види розкльошують спідниць

Спідниці - це кілька фасонів зі схожими силуетами: сонце , А-силует, дзвін, кліньевая, рік. сюди відносять полусолнце , Три чверті сонця і власне сам фасон «сонце», тобто коло з отвором для талії. Моделі А-силуету - це розширення від лінії стегон. Моделі із завищеною талією - варіанти з верхньою межею пояса ближче до ребер. Він щільно прилягає до фігури, змальовуючи силует. Фасон «дзвін» , Як на тутешніх фотографіях, за формою нагадує перевернутий квітка тюльпана. Такі спідниці різко розширюються від талії вниз.

Спідниці кліньевие зшиваються з декількох полотнищ трикутної форми. Їх кількістю і шириною визначається ступінь розкльошені моделі. Нарешті, рік - модель з щільним приляганням до стегон, що розширюється донизу через вшитих клинів. Різниця між різновидами спідниць - в пропорціях і техніці крою.

Переваги розкльошують спідниць

Головне достоїнство всіх варіацій спідниць-кльош - універсальність і варіативність. Вони можуть відрізнятися по довжині, але така різниця тільки на користь фігурі: худеньким дівчатам подібна модель додасть обсягу, а розширення в варіанті максі приховуємо не зовсім ідеальні ноги і додасть візуально зростання. Модель міді прекрасно маскує повноту стегон.

Шити такі спідниці моно з тканин будь-яких видів. Для вечірнього варіанту наряду хороші атлас і шовк. У такій спідниці відправлятися в театр або в ресторан можна сміливо: вийде дуже урочистий образ. Розкльошена спідниця з трикотажу - це затишок і комфорт. Прекрасний зразок для ділового одягу - спідниця з деніму з кишенями. Для дам поной комплекції спідниці хороші з розширенням від стегна. Їм показані всі різновиди «сонця». Довжина до колін красиво драпірує талію, привертаючи увагу до пишності бюста, а надмірно повні щиколотки непомітні під максі.

З чим поєднувати розкльошені спідницю

Вдалі образи, як на фото, є практично у всіх глянцевих журналах. Так що вибрати для себе оптимальний варіант нескладно. До уваги обов'язково брати якість тканини і свої побажання. Зі світлим багатошарової моделлю відмінно виглядає однотонний відкритий топ. Ажурна кофтинка-болеро на плечах у вечірньому виході може бути замінена жакетиком з тонкої бавовни без шкоди для елегантності.

Класичний варіант для офісу - чорна спідниця з щільної тканини. З нею доречні однотонні або з набивним малюнком модні блузки . Серед принтів можна виділити дрібні флористичні мотиви і геометричні форми. Для випадків менш офіційних хороші інші кольори. В тон до них підбирають тонкі пуловери або кофтинки з трикотажу.

Особливо ефектна расклешенная спідниця зі шкіри. Рекомендовано вибирати верх до неї приталений або облягаючий. Наприклад, хороші водолазки з високим коміром або еластичні варіанти боді. Взуття - класичні човники або босоніжки з високим каблучком. взимку доречні високі чобітки . Щоб поділ спідниці не виднівся знизу, варто постежити за стильним пуховиків або теплим пальто .

Літні моделі відрізняються більше легкістю тканини і яскравістю забарвлення: квіти, візерунки, яскраві тони. Для зими характерні більш щільні тканини і стриманість колірної гами. Зазвичай такі спідниці темні або сірі. Найпопулярнішими варіантами малюнка залишаються клітина або смужка.

Серед джинсових моделей можна виділити варіанти з глибокої складкою і в вигляді трапеції. Шлевки для ременя відсутні, немає і накладних кишень. Моделі виглядають більш жіночними і класичними. Особлива прикмета - завищена талія . В тренді і джинсові моделі максі. У них дуже ефектно виглядають глибокі розрізи. Фігура з ними виглядає вельми спокусливо. Поза конкуренцією колір індиго. Але влітку в тренді були і яскраві кольори. Хороший світлий денім. Можлива обробка в етно-стилістиці або мереживами, вишивкою, фатином.

Серед актуальних моделей і ковбойський стиль, так що бахрома, замки і заклепки - аксесуари вдалі. З джинсової спідницею ідеальні яскраві футболки та топи. Вдало гармонує взуття на плоскому ходу. Більш офіційний варіант виходить зі світлою блузочкою або красивою сорочкою . тут доречні туфлі на підборах або модель босоніжок на товстому і стійкому каблуці. Дуже непогано поєднувати образ з укороченим піджаком. Джинсовий расклешенная спідниця хороша зі стилями хіпі, ретро, ​​глем. Варіантів таких образів чимало, і підшукати підходящі аксесуари для походу в кафе, на прогулянку або на роботу вийде в будь-якому випадку.

Кому носити спідниці-кльош

Найкраще розкльошені моделі виглядають на струнких худеньких узкобедрих дівчат. При А-образної фігурі виграшні моделі трохи нижче коліна. Вони приховують повноту стегон, представляючи фігуру з привабливого боку.

Якщо фігури Т-подібна, то кращим варіантом стане спідниця-кльош з щільного матеріалу, що зберігає форму. Вона додасть округлості стегон, доводячи фігуру до ідеальної. В такому випадку моделі для літа варто підбирати з великим малюнком.

На дамах рослих будь фасони кльош виглядають привабливо, а ось мініатюрним леді варто відмовитися від розкльошених спідниць: моделі повнять і додають фігурі кремезний. При О-образному складення також кльош не рекомендується, так як образ виглядає незграбним і навіть безглуздим.

Як вибрати верх до расклешенной спідниці

Кльош хороший з топами, маєчками, різними туніками і блузами. Верх повинен злегка обтягувати стегна по верхній лінії. Він може бути і вільним, і прилеглим. Образ при будь-якому варіанті виглядає елегантно і цікаво.

Від зростання власниці моделі залежить і підбір взуття. Зазвичай, чим він вищий, тим нижче каблук, і навпаки. При такому підході картина складеться повністю. Спідниці гарні для будь-яких випадків. З цієї причини аксесуари до таких нарядам підбирають виходячи з приводу.

До щільної зимової спідниці хороші водолазки. Вони підкреслюють груди, надаючи образу строгість, а спідниця додасть витонченості і легкості. Такий варіант універсальний. На літо - топ з легкої тканини. Але його можна доповнити аксесуарами, щоб прибрати зайву простоту. Змінити топ на маєчку - і молодіжний образ готовий. Чи не нудно і дуже практично.

Для власниць ідеальних фігур хороші укорочені топи. У них не жарко, а ввечері можна накинути жакетик або курточку. Можливі й топи з довгими рукавами. З ними доречні тонкі ремінці або шийні хусточки. Дуже непоганий варіант з біжутерією.

В тренді залишається світшоти. Він вдало гармонує з спідницями різної довжини. За основу образу можна взяти подовжену маєчку або сорочку, а взуття - півчобітки, босоніжки або стильні черевики . Але, виходячи з обраної взуття, потрібно створювати і весь образ. Однак до спідниці-тюльпана необхідно підбирати тільки взуття на підборах, щоб не отримати ефект коротких ніг.

Якщо туфлі на шпильці, то вийде вічна класика. При зухвалому і суперечливий характер можливий варіант з грубими черевиками на шнурівці. Челсі, напівчоботи з широким каблуком або масивні черевики лише здаються непоєднуваними, виглядає все на практиці дуже стильно. Ну, а босоніжки - варіант завжди виграшний. Доречні і моделі відкриті, на високому каблучку, і танкетка, і платформа .

Розкльошена спідниця цього сезону

У новому сезоні Michael Kors вирішив зробити надпопулярними картаті моделі. Повернеться романтична модель дзвін. Цю тенденцію активно підтримують будинку Діор, Кензо, Dries Van Noten. Годе - це своєрідний коктейль з прямого і розкльошені силуетів. Вони будуть популярні в довгому і скороченому варіантах. Однак оптимальна довжина міді.

За матеріалами намічається велике розмаїття: шкіра, тканини, стрічки і мережива. Фаворит - дорогий оксамит. У наступаючому і поточному сезоні багато стильні моделі створені саме з нього. Так що обзавестися модною новинкою дуже навіть варто. А оптимально поєднувати її з мереживним або шифоновим верхом. Поза конкуренцією моделі зі шкіри та шифону. У моду увійде однотонний шифон.

В тренді сезону - різноманітні розрізи, переважно високі. Завдяки їм будь-які варіанти спідниць виглядають спокусливими і жіночними. Лінія талії завищена і занижена. Підібрати підходящий варіант вийде в будь-якому випадку. Залишаться актуальними і класичні по посадці моделі. Серед кольорів актуальні будуть «гусяча лапка», блискучі тканини і леопардові принти. Моделі з переливами - відмінні варіанти для вечірнього виходу. До речі, з розкльошені спідницями дизайнери рекомендують в новому сезоні носити складні верх, підбираючи по ледве помітному схожості, а не повної ідентичності принтів.

У моді щільні тканини навмисна деталізація шва. Масивних деталей немає, зате є блискучий декор, метал і канти. В тренді виявляться спідниці зі шкіри, замінивши джинсові моделі. Варто звернути увагу на зменшення популярності серед дизайнерів флористичної тематики. Вона залишиться лише у моделей з довжиною, що тяжіє до максі. У моді оригінальні комбінації фактур і напівпрозорі тканини для літа. Взимку ж явними лідерами залишаться твід і шотландка. Дизайнери пропонують комбінування тканини і хутра, повністю хутряні варіанти розкльошують спідниць і ассиметрию.

Що ж, кожен сезон привносить свої особливості в моделі і правила носіння вже стали класичними речей. Чи не пройшла ця тенденція і повз розкльошують спідниць. Але це і вірно: вийшла різноманітна палітра образів, від ділової леді до романтичної дівчини. А фаворити у кожної жінки серед розкльошують моделей обов'язково знайдуться свої.

Модні і стильні фасони розкльошених спідниць.

Популярні статті:

Новости