Модна біла класична блуза

Народитися в щасливій сорочці призначено не кожній дівчині, але ось придбати цю воістину незамінну річ гардероба слід всім поважає себе модницям. Біла класична блузка, в стилі чоловічої сорочки, завжди буде в тренді, адже ця річ справді універсальна і підходить для самих різних випадків: для повсякденного носіння, для роботи, святкових і урочистих заходів.

Біла класична блузка,

Біла класична блузка, як же вибрати цей класичний елемент гардеробу? Який склад тканини, і який фасон віддати перевагу?

Якщо ми говоримо про речі, яка ніколи не вийде з моди, перш за все, мається на увазі біла приталена блузка з довгими рукавами, зшита з непрозорої тканини і якомога менше декорована. Перевагу краще віддати натуральним тканинам: бавовні, шовку, джинсової тканини або трикотажу. Одне з найважливіших переваг даних тканин - то, що ваша шкіра буде почувати себе затишно.

Але є і недоліки. Так, сорочка з шовку вимагає тільки ручного прання при температурі не більше тридцяти градусів, а бавовняна сорочка швидко мнеться, і в разі підвищеного потовиділення в області пахв з'являються жовті розводи, від яких дуже важко позбутися.

Так, сорочка з шовку вимагає тільки ручного прання при температурі не більше тридцяти градусів, а бавовняна сорочка швидко мнеться, і в разі підвищеного потовиділення в області пахв з'являються жовті розводи, від яких дуже важко позбутися

Як відомо, біла блузка перекочувала в арсенал представниць слабкої статі з чоловічого гардеробу. Часом вона виглядає сексуальніше навіть найвідвертіших суконь, тому що вигідно підкреслює крихкість і ніжність жіночої фігури. Притому, що блузка в стилі суворої чоловічої сорочки - досить нехитрий елемент гардероба, образи з нею виходять дуже стильними та різноманітними. На її основі легко створити романтичні, жіночні, кокетливі і навіть строгі ділові образи. Біла блузка легко комбінується з джинсами, легінсами, брюками, шортами і спідницями самої різної довжини.

Класикою в світі моди давно стали наступні варіанти образів на основі білої сорочки.

По-перше, це поєднання білої блузки і класичних темних джинсів. Сорочку можна заправити в джинси , А можна носити навипуск, підкресливши при цьому талію стильним ременем. Вишуканість образу додасть взуття на підборах. А якщо ви хочете виглядати в стилі casual, зробіть акцент на яскравих балетках, наприклад, червоного кольору.

А якщо ви хочете виглядати в стилі casual, зробіть акцент на яскравих балетках, наприклад, червоного кольору

Ще один безпрограшний варіант - це біла сорочка, заправлена ​​в спідницю-олівець або спідницю з високою талією. Цей образ, доповнений туфлями-човниками, не тільки незамінний в строгому діловому атмосфері, але і не залишає байдужим жодного чоловіка.

Хоча біла класична блуза буде актуальна усі часи, у моди кожного сезону є свої закони. Навесні і влітку 2012 року дизайнери пропонують особливо сміливим дівчатам поєднувати білу сорочку з білими строгими брюками або з білосніжною спідницею. Саме такий total white look активно використовують в своїх останніх колекціях Ralf Lauren і Bottega Veneta.

Найголовніше при складанні образу з білою сорочкою, подбає про те, щоб річ була чистою і відпрасованої. Періодично сорочку можна прати з відбілювачем, тому що з часом білосніжна річ має властивість жовтіти.

Який склад тканини, і який фасон віддати перевагу?

Новости