Модна Лавка | інтернет магазин якісної білоруської одягу

  1. роздрібний замовлення
  • АКЦІЇ ЩОДНЯ
  • доставка кур'єром в Білорусь, Росію, Казахстан
  • повернення протягом 14 днів

роздрібний замовлення

- жіночий та чоловічий одяг, шкіргалантерея до 6 од.
- дитячий одяг, шарфи і шапки до 12 од.
- панчішно-шкарпеткова продукція до 20 од.

постійні Акції

День народження!

За 20 днів до і після Дня Народження при пред'явленні ськана паспорта засвідчує правдивість інформації роздрібний клієнт може придбати ОДНЕ виріб за оптовою ціною. Скан-копію паспорта надсилайте на пошту [email protected] .

Будь-який виріб
з розділу "Outlet"

навіть якщо це 1 одиниця Ви можете придбати за оптовою ціною. Поспішайте !!! Всі одиниці цього розділу в єдиному екземплярі !!!
OUTLET

всі акції

Щотижневі акції та спеціальні пропозиції на актуальні групи товарів і найбільш затребувані білоруські бренди.
Детальніше

У кожній посилці разом з товаром Ви отримуєте товарний чек, який підтверджує покупку продукту і дає право на повернення і обмін в разі, якщо вони не підійшло.

Приклад товарного чека

Інтернет-магазин «Модна лавка» - лідер білоруської онлайн-торгівлі, відомий і в Білорусі, і за межами країни. Уже сім років ми ретельно і захоплено підбираємо білоруський трикотаж кращих швейних підприємств Білорусі, щоб представити максимальний вибір і задовольнити запити кожної без винятку покупниці. Вам потрібна модний жіночий одяг з Білорусі? Ви знайдете в нашому каталозі понад 130 провідних білоруських брендів!

Робити покупки в інтернеті давно вже стало доброю звичкою у людей, які цінують свій особистий час. Замовити жіночий одяг онлайн набагато простіше і зручніше, ніж витратити цілий день на пошуки сукні або костюма, вивчаючи асортимент торгових центрів Вашого міста. І не секрет, що наш інтернет-магазин жіночого одягу в своєму каталозі містить в тисячу разів більше товарів, ніж найбільший і місткий торговий молл!

У роздрібного онлайн-шопінгу безліч переваг.

Ми назвемо лише 10.

1

Хороші ціни. Наш інтернет-магазин, як відомо, вважає за краще працювати безпосередньо з фірмами, що роблять жіночий, дитячий, чоловічий білоруський трикотаж. Саме тому наші ціни нижчі, ніж в магазинах і торгових центрах вашого міста, а також інших інтернет-магазинах.

2

Економія часу. Інтернет-магазин білоруської жіночого одягу, допоможе вам зберегти вільний час. Забудьте про автомобільні пробки, переїзди від одного торгового центру в інший, стояння в чергах в примірювальну або на касі. Адже вибрати і купити білоруський трикотаж можна в будь-який зручний вам час, просто відкривши наш каталог і вивчивши запропоновані моделі.

3

Не виходячи з будинку. Іноді трапляється так, що вільний час є, а ось можливість вийти з дому відсутня. Наприклад, коли потрібно купити білоруський дитячий трикотаж, а малюка залишити ні з ким. Або свята на носі, а ви не встигаєте пройтися по магазинах, щоб купити святкову сукню. У нашому магазині є така опція, як доставка одягу кур'єром. Робіть покупки, не виходячи з дому!

4

Великий вибір. «Модна лавка» - місце, де зібрана продукція білоруських виробників з усіх куточків країни. Ні в одному місті Білорусі, Росії чи Казахстану, ні в одному торговому центрі жіночий білоруський трикотаж не представлений в такій неймовірній кількості, як в «Модною лавці». І коли ми говоримо: «У нас є ВСЕ!», Ми майже не перебільшуємо!

5

Зручні фільтри. Скільки фірмових магазинів, що пропонують жіночий трикотаж з Білорусії, можна обійти за день, уважно вивчаючи товар, вишукуючи свій розмір або відповідний вам фасон? У «Модною лавці» Ви можете з легкістю впорядкувати білоруський трикотаж, зазначивши потрібний розмір, бренд і навіть вартість товару, і вибирати тільки між моделями, які підходять саме Вам!

6

Відсутність випадкових покупок. Психологи стверджують, що при звичайному шопінг відсоток випадкових і невдалих покупок становить від 15 до 35%, але ж все це - витрачені гроші, які німим докором висять в шафі, чи не надіті жодного разу. А ось купуючи в «Модною лавці» білоруський трикотаж онлайн, Ви зводите ризик випадкових покупок до мінімуму! Купуйте без поспіху, вибирайте, обмірковуйте, - адже одяг повинен приносити радість!

7

Людський фактор. Інтернет-магазин білоруського трикотажу - це місце, де немає нав'язливих продавців, які вмовляють вас купити невідповідні вам речі. Тут немає безлічі інших покупців, які займають все примірочні або виривають з рук модне плаття, яке ви пригледіли. Тут немає гучної гучної музики, немає черг і переплутав на вішалках одягу. Купити білоруську одяг онлайн - це відмінний спосіб зберегти не тільки гроші і час, а й нервові клітини!

8

Максимум інформації. Жіночий одяг в інтернет-магазині «Модна лавка» завжди продається з повним описом товару - розмірний ряд, склад тканини, наявність інших забарвлень, зростання, довжина виробу і все інше, що ви хотіли б дізнатися. Наші консультанти завжди прийдуть на допомогу і дадуть відповідь на будь-які питання - але тільки в тому випадку, коли ви самі цього захочете! Ми не нав'язливі, ми не заважаємо вам вибирати!

9

Зручна доставка. «Модна лавка» - це жіночий одяг з доставкою в більш, ніж 4000 населених пунктів Росії. Вибирайте, що вам зручніше! Кому-то по душі доставка одягу транспортними компаніями, інших покупців приваблює доставка одягу кур'єром, а для кого-то білоруська одяг поштою - це найекономніший і вигідний варіант. Ви вибираєте - а ми доставляємо в рекордно швидкий термін! І не забувайте, в «Модною лавці» для білорусів, які купують білоруський трикотаж, - безкоштовна доставка по Білорусі!

10

Великі розміри. Ні для кого не секрет, що в більшості торгових центрів продається модний жіночий одяг самих ходових розмірів, від 42 по 48. А ось купити жіночий одяг великих розмірів часом нелегко, особливо коли ви шукаєте по-справжньому якісну і елегантну дизайнерський одяг. «Модна лавка» пропонує білоруський трикотаж для повних аж до 74 розміру. Ми категорично стверджуємо, що кожна жінка має право бути стильною, сучасною і ошатною, і розмір одягу не має значення!

+
бонус

Акції та розпродажі. Щотижня «Модна лавка» влаштовує спеціальні акції, пропонуючи жіночий трикотаж з Білорусії від виробників за мінімальними цінами! У нашому інтернет-магазині, що продає білоруський трикотаж, розпродаж товарів того чи іншого бренду - це відмінний шанс купити дизайнерські речі по супер-демократичними цінами! А ще ми даруємо знижки до дня народження!

Ми любимо своїх клієнтів! Ми працюємо для вас!

Новости