Модна весняна одяг 2013

  1. Новини порталу

Мода весни 2013 вже обійшла подіуми і поспішає в ваш гардероб. Зверніть увагу на поради стилістів, і весна відкриє для вас нові можливості блищати! Модна весняна одяг 2013 подарує вам настрій, легкість, інтерес і захоплення оточуючих.

  • Модні куртки 2013 включили в себе кілька нових тенденцій. Це коротка довжина (тільки в спортивних куртках - до стегна), баска, великі відкладним коміром, лацкани, кнопки і кишені. Гарячий тренд - куртка на блискавці. Силуети будуть як прямі, так і приталені. Шанувальниці року зможуть знайти куртки з заклепками або куртки-косухи під шкіряні штани, спідницю, джинси. Для леді підійдуть куртки з хутряною обробкою в ансамблі з шовкової спідницею в підлогу або з сукнею. Побачите ви цієї весни і куртки сафарі, і куртки мілітарі, і спортивні моделі. Популярні кольори курток: класичний чорний, кавовий, бордо, гірчичний, фіолетовий, червоний, лимонний, блакитний, оливковий, смарагдовий і пастельні тони. Будуть етнічні мотиви і графічні, анімалістичні, квіткові принти. Крім шкіри, магазини заполонить замша, денім, нубук, тканина. Прикрасить куртки бахрома, вишивка, написи, контрастний кант, аплікації, декоративна строчка.
  • Весняні сукні 2013. будуть вельми незвичайні! Наймодніші сукні - зі спідницею кльош і в парі з жакетом! Доповніть вбрання човниками на високих підборах або туфлями з бантами - і ви чарівні! На піку популярності плаття-футляр. Воно чудово виручить і в офісі, і на вечірці з більш яскравими аксесуарами! До речі, коміри продовжують свій модний тур. Навесні 2013 змушує звернути увагу на шкіряні сукні або на сукні з шкіряними вставками. Дивно, але шкіряні сукні 2013. повинні доповнюватися легким шовком, мереживом, оксамитом і вельветом. Модні весняні сукні 2013. будуть виконані в кораловому, червоному, винному кольорі і у відтінку божоле. Такі кольори ідеально поєднуються з аксесуарами чорного, бежевого тонів. У холодну погоду все ще допускають сукні-светри з ботильйони і крислатим капелюхом.
  • Весняні спідниці 2013 не могли обійти стороною найромантичніший сезон. До речі , Еталон романтичності - летить, пишна спідниця з в'язаним кардіганом, джемпером по фігурі або з піджаком - створить наймодніше поєднання. В офіс можна продовжувати носити спідницю-олівець. Скоромні, але стильні особи можуть надіти модну спідницю-дзвін в поєднанні з облягаючим верхом. Стрункі дівчата мають можливість вибрати короткі спідниці-пачки, завужені донизу. Яскраві спідниці зі шкіри та хутра - для найсміливіших і наймодніших. Популярні будуть весняні спідниці 2013 з атласу, оксамиту, твіду, кашеміру. Багато моделей доповнюються металевими деталями, стразами, прикрасами. Найактуальніші кольори спідниць - чорний і світло-бежевий. Для вільного виходу відмінно підійдуть яскраві варіанти.
  • Штани 2013 найчастіше будуть виконані з легких тканин. Багато моделей будуть дуже вільними, із завищеною або нормальної посадкою. Оптимальна довжина буде і до середини каблука і до щиколотки. Яскраві принти, оригінальні пояса, драпірування, брошки - штани 2013 повинні бути цікавими! Популярність набирають стройнящіе неширокі штани з гумкою внизу. Вузькі укорочені брюки - в тренді! Чорно-білі принти (клітка, ромби, смужки) будуть особливо модні. Вузькі шкіряні штани і популярні блискучі штани підійдуть тим, у кого ідеальні ноги. Класичним варіантом будуть штани пастельних тонів, без принтів, завужені, зі стрілками або без них. Трохи смішними, але модними будуть розкльошені укорочені брюки, але вони тільки на стрункі ноги!

Модна весняна одяг 2013 пропонує відмінний вибір - наповніть свій образ чимось новим!





Новини порталу

бесплаткі - дошка безкоштовних оголошень в Україні

Vseceni.ua - порівняння цін на товари для дітей і мам в Україні


Новости