Модна офісні одяг весна 2015

  1. Чоловік ухил
  2. Біла сорочка
  3. Широкі брюки
  4. Спідниця-брюки і спідниця-олівець
  5. двобортні жакети
  6. Сукня-піджак
  7. Плаття футляр
  8. пряме плаття
  9. Плаття А-силуету
  10. забарвлення

Офісні наряди часто називають «одягом для успіху». Адже будь-який сторонній чоловік відразу, при першому ж погляді на строгий діловий костюм, оцінить ваше прагнення до успіху, серйозність і надійність.

Пройшли часи, коли неможливо було залишатися жіночною в офісному костюмі. Сьогодні дизайнери придумали безліч цікавих прийомів, що дозволяють залишатися на роботі такою ж ніжною і прекрасною, як і під час відпочинку.

Чоловік ухил

Нехай це не здасться вам протиріччям, але особливо тендітної і витонченої жінка виглядає в костюмі підкреслено чоловічого крою. Цей тренд стає все більш популярним, його беруть на озброєння все модниці. На базі чоловічого гардероба можна створити неповторно жіночні вбрання.

Головне, що потрібно запам'ятати, якщо ви прагнете створити модний образ, - костюм повинен бути створений з дорогої якісної тканини. А для того, щоб привернути увагу до своєї жіночності, використовуйте, не економлячи, аксесуари: браслети, намиста, брошки, витончені сумочки.

Справжній маст-хев цьогорічного весняного сезону - сірий костюм, що складається з піджака і брюк. Якщо одного костюма вам недостатньо - доповніть гардероб яскравими речами в чоловічому стилі: помітна забарвлення є безпрограшним способом зробити офісний костюм по-справжньому сучасним.

Біла сорочка

Дуже актуальний тренд - класична біла сорочка приталеного силуету, яку пропонується заправляти в строгі вузькі брюки. Додайте до цього великі накладні кишені і комір-стійку - і ви отримаєте елегантний образ для ділової жінки.


Широкі брюки

Вони одночасно зручні і стильні, елегантні і комфортні, ці широкі вільні штани. Вибирайте собі модель до душі і носіть їх цілий день: вам не доведеться турбуватися про зручність. Такі штани, що не утрудняють рухів, стануть в нагоді як жінці, яка пересувається по місту за кермом автомобіля, так і просто активної ділової панночці.

Спідниця-брюки і спідниця-олівець

Спідниця-брюки дозволяє створити неймовірно елегантний образ ділової леді, примудряючись при цьому дарувати свою власницю повну свободу рухів. А вузька спідниця-олівець може бути з запахом або із застібкою спереду на гудзики.

двобортні жакети

Дизайнери підготували для цієї весни дивно витончені двобортні жакети, що підкреслюють фігуру, - адже вони скроєні облягають. Цей одяг може стати незамінною річчю у вашому гардеробі, в оксамитовому або замшевому приталенном жакеті можна відправитися не тільки на роботу, але і на вечірній захід. Відмінні риси такої речі - глибокий V-подібний виріз, а також ґудзики контрастного кольору, розташовані в два ряди.

Сукня-піджак

Чудова знахідка дизайнерів - плаття-піджак, яке називають ще плаття-блейзер. Воно виглядає як подовжений піджак в чоловічому стилі і в той же час як міні-плаття, і відмінно підійде для повсякденного носіння в якості офісного одягу.

Плаття футляр

Просте плаття-футляр класичного крою і непомітного забарвлення - справжня базова модель. Якщо ви придбаєте хоча б одне таке плаття без кричущого декору і яскравих принтів, воно виручить вас і в будні, і в свята.

пряме плаття

Ця модель підійде тим жінкам, які хотіли трохи замаскувати недоліки своєї фігури. Незважаючи на прямий крій, такі сукні можуть виглядати дуже елегантно. Їх можна доповнити вузьким паском, а кольору рекомендується вибирати не надто яскраві: чорний, сірки, бежевий, синій, світло-зелений.

Плаття А-силуету

Якщо ви хочете виглядати ошатною навіть в стінах рідного офісу, приміряйте плаття А-силуету: воно буде виглядати вельми доречно і гармонійно. Особливість таких суконь для офісу - вузький верх і розкльошені низ, при цьому стриманість поєднується з жіночністю і підкреслює фігуру.

забарвлення

Всі звикли, що офісні наряди повинні бути стриманих тонів - чорного, бежевого, синього, сірого ... Але з приходом весни і з наближенням літа так хочеться внести в цю палітру трохи яскравих фарб! Якщо ваш дрес-код дозволяє, носіть навесні на роботу костюми та сукні приглушених, але в той же час життєрадісних відтінків. Вітаються гірчично-жовтий, бірюзовий, блакитний, кремовий, м'ятний, фісташковий і навіть білий.

Якщо ж ви запрошені на урочисте діловий захід. - сміливо наряжайтесь в червоне, зелене, рожеве або яскраво-жовта сукня.

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Теги: офісний одяг весна 2015

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости