Модне жіноче нижню білизну 2014

Головна

»Модне жіноче нижню білизну 2014

Деякі люди вважають, що придбання дорого білизни від дизайнерів - це марна трата коштів. Тільки ті, хто його наділ, усвідомлюють всі його переваги - це можливість відчути себе привабливою і сексуальною. Модне красиве жіночу нижню білизну 2014 переносить нас у часи куртизанок в атмосферу Мулен Руж.

класичне білизна

У моді знову будуть мереживні комплекти, що складаються з стринг і ліфів ¾. Чи залишиться в моді балконет. Дизайнери модних будинків радять модницям приміряти напівпрозорі мереживні ліфчики. Імениті кутюр'є ж вважають за краще в цьому сезоні комплекти в однотонних кольорах. Жіночності нарядам надає елегантна вишивка.

Спортивний стиль

Кожен намагається купити якісне еротичну нижню білизну , Але не варто забувати при виборі і про модні тенденції. У спортивному стилі переважатимуть ліфи в формі «боксерки» яскравих відтінків. У моді також залишилося бюстьє.

Стильне нижню білизну

Стильне нижню білизну

Якщо ви прислухаєтеся до рекомендацій кутюр'є Marks & Spencer, то слід придбати білизну пісочно-золотистого і блідо-рожевого кольорів. Доповненням до будь-якого комплекту може стати мереживна обробка. Окрасою ж для стриг, стане бант, згодом блідо-блакитний колір стане куди популярніше рожевого.

Еротична спідня білизна

білизна Milavitsa - це бренд, про який мріє буквально кожна модниця. Команда дизайнерів рекомендує білизна з мереживними вставками і гладкими чашечками. Якщо вибирати комбінації, то краще за все поєднувати відкриті стрінги і ліф. Боді з бретелями і без впевнено тримають свої позиції. Комбідреси і грації в цьому сезоні теж не втратили своєї актуальності. Ознайомившись з усіма тенденціями цього року, вирушайте в інтернет магазин і радійте своїм обновкам.

Новости