Модне взуття 2015 весна-літо: актуальні тенденції

  1. плетені вставки
  2. Човники з характером
  3. шнурівка
  4. Майже «козаки»
  5. плоска підошва
  6. Колорблокінг
  7. платформа
  8. квадратний каблук

Покази взуття весна-літо 2015 озброїли модниць на прийдешній сезон. Дизайнери зробили ставку на зручність і простоту моделей, втілені в платформі і підборах-цеглинки. І, звичайно, на подіумі блищали численні туфлі та босоніжки на плоскому ходу, прикрашені бахромою, декоративними вставками і стильною фурнітурою. Загалом, ви жодного разу не пошкодуєте, що вирішили не надягати шпильки.

Загалом, ви жодного разу не пошкодуєте, що вирішили не надягати шпильки

А ось і основні тенденції взуття 2015:

плетені вставки

Це той випадок, коли важлива техніка, а не подача. Моделі на шпильці і плоскій підошві, природні відтінки і неонові кольори - все це об'єднає плетіння. Крім декоративних вставок дизайнери пропонують використовувати цю техніку для ремінців. «Ажурний» носок (Altuzarra, Bottega Veneta), до речі, допоможе зробити ногу візуально менше. Незважаючи на симпатію модних будинків до штучних матеріалів, можна буде підібрати і натуральні варіанти (такі, як «гладіатори» Michael Kors).

Човники з характером

І, хоча модне взуття 2015 слід вимогами практичності, fashion-світ не схильний відмовлятися від тендітної краси. Актуальні човники відрізняються високим каблуком, гострим носом і жіночними акцентами на щиколотку і мисок (Zac Posen). Цікавий ефект справляє поєднання двох кольорів в межах однієї фактури (Lela Rose).

шнурівка

Цей тренд може бути знаком вам по показам минулого року, проте модне взуття весна-літо 2015 рада повернути його. Шнурівка може обвивати щиколотку або гомілку, піднімаючись до коліна (Sophia Webster), але, в будь-якому випадку, вона користується величезною популярністю. Бахрома, пензлики і фестони (Etro, Marchesa) подарують цього прийому нового звучання. У новому сезоні буде місце і технологічним унісекс-рішенням (Erdem), і балеткам (Michael Kors). Зверніть увагу, що, на відміну від 2014 року, в 2015 шнурівка часто поєднується з суцільними шкіряними вставками, народжуючи помітний контраст.

Майже «козаки»

Тих, хто вважає цю взуття типово осінньою, чекає сюрприз. Влітку 2015 ковбойський стиль надихнув дизайнерів на створення відкритих моделей. Висока модне взуття (весна-2015) також не чужа естетики Дикого Заходу, з його масивними металевими прикрасами і стійкою конструкцією. Однак не розраховуйте на глибоку відданість традиціям: модні будинки схильні додавати несподівані акценти на кшталт паєток, страз і незвичайних каблуків.

плоска підошва

Вишивка, металеві нашивки, бахрома, пір'я - все це зробить сандалі якими завгодно, тільки не пересічними. Взагалі, модне взуття 2015 року, фото якої ви вже бачили і ще встигнете розглянути, доводить, що в теплі місяці нудно нам не буде. Модельєри взяли декор, звичний для витончених моделей на шпильці, і посадили його на плоский хід. Ще більш оригінальною затію робить бум на закруглений низ з полімерних матеріалів.

Колорблокінг

Модне літнє взуття 2015 активно грає з квітами. Золота середина - три кольори, що дають смислові акценти. Пара подібних босоніжок зробить яскравим і життєрадісним будь-який образ. Оригінально виглядають кольорові блоки з прозорим каблуком (Versace), а також поєднання різних текстур. Фішка сезону - дво- або триколірна платформа.

платформа

До речі, про неї, рідної. Ось уже який сезон модна жіноче взуття підноситься над землею. У 2015 році вона повертається в рамках стилю сімдесятих, але, на відміну від минулого століття, сьогодні у нас набагато більше інструментів, щоб зробити босоніжки і туфлі на платформі по-справжньому автентичними. У хід йде і концепція «все біле», і запозичення зі спортивної стилістики, і відсилання до культури Сходу.

квадратний каблук

Обговорюючи взуття весна-літо 2015 року, тенденції, пов'язані зі зручністю, слід враховувати в першу чергу. На спокій вирушили тонкі металеві каблуки, «чарки», численні шпильки і плоскі конструкції. Прийшов час масивних «цеглинок», які не тільки підтримують п'яту, а й стають декоративним компонентом.

Дивно: такою різноманітною здається весняна і літня взуття 2015 року, тенденції ж прості і зрозумілі. Велосипед винаходити ніхто не буде, але в рамках очевидних трендів нас чекає великий вибір.

Статті по темі:

Новости