Модне взуття до сукні. Стильні варіанти на 80 фото

  1. Як правильно вибирати взуття
  2. Взуття під коротке плаття
  3. Взуття під довга сукня
  4. Взуття до повсякденних суконь
  5. Взуття до вечірніх суконь
  6. Взуття до сукні в офіс
  7. Взуття до спортивного сукні
  8. Взуття до романтичних суконь
  9. Взуття до випускного плаття
  10. Взуття до весільної сукні
  11. Взуття до літніх суконь
  12. Взуття до сукні в осінньо-зимовий період

Ні що так не підкреслить стиль жінки, як правильно підібране взуття. Яскраві червоні босоніжки або романтичні бежеві туфельки стануть родзинкою всього образу.

Необхідно розібратися, як підібрати не тільки красиву, але і зручне взуття, щоб відчувати себе комфортно в запропонованій життям ситуації. Одні туфлі можуть підкреслити всі достоїнства дівчини, інші ж навпаки покажуть те, що вона хотіла б приховати. Це, наприклад, низький зріст, повні ноги або широкі стегна. Іноді навіть найвишуканіший образ можна зіпсувати неправильно підібраним взуттям. Як же зробити свій образ бездоганним, і при цьому не допустити масу помилок?

Як правильно вибирати взуття

Для того щоб правильно підібрати взуття, потрібно добре знати всі плюси і мінуси свого тіла. Наприклад, дівчатам з пишними формами не рекомендується купувати туфлі на дуже високому і тонкому каблуці. Їм найкраще підійде взуття з потовщеним каблуком висотою від 5 до 8 сантиметрів. Такі туфлі додадуть образу більш витончений вид. Дівчатам з невисоким зростом потрібно купувати тонкі каблуки заввишки до 8 сантиметрів.

Що стосується взуття на низьких підборах, то їх існує два види. Це мокасини і туфлі з каблуком до двох сантиметрів. Більшість жінок найчастіше вибирають другий варіант, тому що це не тільки дуже зручно, але і прекрасно поєднується з класичними брюками або спідницею.

Взуття на високих підборах жінки купують не тільки на урочистий вихід, але і для роботи. При постійному використанні такого взуття можуть виникнути деякі проблеми зі здоров'ям - біль в м'язах і стопах. Щоб уникнути цього, краще всього брати з собою змінне взуття.

Щоб уникнути цього, краще всього брати з собою змінне взуття

Туфлі рожевого кольору на високому товстому каблуці, з оригінальною шнурівкою до напівпрозорому плаття сірого відтінку, декорованому вишивкою, з короткими рукавами, відрізний талією, довжиною вище колін.

Туфлі рожевого кольору на високому товстому каблуці, з оригінальною шнурівкою до напівпрозорому плаття сірого відтінку, декорованому вишивкою, з короткими рукавами, відрізний талією, довжиною вище колін

Босоніжки бузкового кольору, з помаранчевим доповненням на високих підборах підійдуть до сукні оранжевого відтінку, з асиметричним подолом, вільного крою, на лямках, довжиною вище колін.

Босоніжки бузкового кольору, з помаранчевим доповненням на високих підборах підійдуть до сукні оранжевого відтінку, з асиметричним подолом, вільного крою, на лямках, довжиною вище колін

Туфлі бежевого кольору, на низькому ходу стануть відмінним доповненням сукні зі східним принтом, що облягає фасону, з рукавами до ліктів, довжиною до колін і розрізом в області талії.

Туфлі бежевого кольору, на низькому ходу стануть відмінним доповненням сукні зі східним принтом, що облягає фасону, з рукавами до ліктів, довжиною до колін і розрізом в області талії

Відкриті босоніжки темно-коричневого кольору на плоскій підошві будуть добре виглядати з сукнею білого тону, приталені силуети, з відкритою спиною, на лямках, з асиметричним подолом.

Відкриті босоніжки темно-коричневого кольору на плоскій підошві будуть добре виглядати з сукнею білого тону, приталені силуети, з відкритою спиною, на лямках, з асиметричним подолом

Туфлі зеленого кольору на високому стійкому каблуці гармоніюють з сукнею чорного кольору з принтом у вигляді кіл, напівприталена крою, довжиною до колін, з рукавами в три чверті.

Туфлі зеленого кольору на високому стійкому каблуці гармоніюють з сукнею чорного кольору з принтом у вигляді кіл, напівприталена крою, довжиною до колін, з рукавами в три чверті

Черевики білого кольору, на шнурівці, високих підборах і товстій підошві поєднуються з сукнею з смугастим принтом в сірих і зелених тонах, приталеного фасону, на лямках, довжиною вище колін.

При виборі взуття пам'ятайте про те, що вона, в першу чергу, повинна бути максимально зручною. Перед покупкою рекомендується покрутитися перед дзеркалом, походити від вітрини до вітрини. Переконайтеся, що в подальшому в цьому взутті буде досить комфортно і зручно пересуватися.

Взуття під коротке плаття

З коротким платтям буде поєднуватися найрізноманітніша взуття. До літнього короткого плаття підійдуть туфлі на підборах, босоніжки на танкетці, а до осінніх моделям - ботильйони і високі чоботи. Модне взуття повинна відповідати стилю сукні. Так ви отримаєте гармонійний комплект. Колір може бути в колір вбрання або ж контрастувати з ним.

Колір може бути в колір вбрання або ж контрастувати з ним

Босоніжки блакитного відтінку на високій платформі в поєднанні з коротким платтям з малюнком з нової колекції Desiqual прямого фасону, без рукавів. Завершує образ об'ємна сумка від Desiqual.

Завершує образ об'ємна сумка від Desiqual

Відкриті босоніжки червоного кольору на високій платформі доповнять коротке плаття чорного кольору з малюнком з колекції нового сезону від Desiqual, облягає силуету, з короткими рукавами і асиметричним подолом.

Відкриті босоніжки червоного кольору на високій платформі доповнять коротке плаття чорного кольору з малюнком з колекції нового сезону від Desiqual, облягає силуету, з короткими рукавами і асиметричним подолом

Чоботи чорного кольору на низькому каблуці гармоніюють з коротким платтям білого відтінку з колекції модного будинку Louis Vuitton прямого крою, з довгими рукавами. Доповнить ансамбль маленька сумка синього кольору.

Доповнить ансамбль маленька сумка синього кольору

Туфлі рожевого кольору, на високих підборах, з відкритим носом поєднуються з коротким платтям яскраво-рожевого відтінку з колекції Moschino прямого фасону, з довгими рукавами. Завершить образ об'ємний рюкзак.

Завершить образ об'ємний рюкзак

Босоніжки темно-сірого забарвлення на платформі доповнять коротке плаття чорного кольору з квітковим принтом з нової колекції Saint Laurent приталеного силуету, з расклешенной спідницею і довгими рукавами.

Босоніжки темно-сірого забарвлення на платформі доповнять коротке плаття чорного кольору з квітковим принтом з нової колекції Saint Laurent приталеного силуету, з расклешенной спідницею і довгими рукавами

Туфлі чорного кольору з малюнком, на високих підборах, з тупим носом гармоніюють з коротким напівпрозорим сукнею з квітковим візерунком з колекції нового сезону від Valentino з відрізною талією і довгими рукавами.

Високим дівчатам не рекомендується комбінувати плаття-міні і взуття на високих підборах. Краще зупинити вибір на середньому каблуці або танкетці. А ось невисоким дівчатам каблуки візуально додадуть зростання, і зроблять силует більш витягнутим.

Взуття під довга сукня

Багато дівчат вважають, що, так як плаття довге , То під ним не буде видно взуття. Відразу пригадується відомий всім з дитинства розповідь «Попелюшка». Між іншим, там фея не вирішила їй відправитися на бал в старих пошарпаних черевиках. І зробила абсолютно правильно!
Отже, яка ж взуття підійде під довга сукня?

  • Балетки. Таке взуття незамінна для літніх прогулянок в кіно або по магазинах, але вони також можуть добре виглядати з довгим платтям.
  • Туфлі на каблуках . При виборі такого взуття сукня має бути по щиколотку, інакше воно закриє всю красу обраних туфель. У заздрості від кольору сукні, його стилю і довжини туфлі можуть стати як яскравим акцентом, так і частиною всього образу.
  • Сандалії-гладіатори . Таке взуття буде гармонійно виглядати з сукнями пастельних тонів, виконаних в грецькому стилі . Різноманітні шкіряні застібки і сплетення додадуть образу індивідуальності.

Лакові туфлі синього кольору на платформі в поєднанні з довгим платтям блакитного відтінку з принтом з колекції модного будинку Anna Sui з розрізами в області талії, на широких лямках, з расклешенной спідницею.

Лакові туфлі синього кольору на платформі в поєднанні з довгим платтям блакитного відтінку з принтом з колекції модного будинку Anna Sui з розрізами в області талії, на широких лямках, з расклешенной спідницею

Оригінальні босоніжки зеленого відтінку на товстій підошві доповнять довга сукня насиченого зеленого кольору з колекції Cedric Charlier, напівприталена силуету, з короткими рукавами і асиметричним подолом.

Оригінальні босоніжки зеленого відтінку на товстій підошві доповнять довга сукня насиченого зеленого кольору з колекції Cedric Charlier, напівприталена силуету, з короткими рукавами і асиметричним подолом

Туфлі бежевого кольору на високих підборах гармоніюють з довгим напівпрозорим сукнею темно-зеленого відтінку з нової колекції CHAPURIN без рукавів, приталеного крою, з низом.

Туфлі бежевого кольору на високих підборах гармоніюють з довгим напівпрозорим сукнею темно-зеленого відтінку з нової колекції CHAPURIN без рукавів, приталеного крою, з низом

Босоніжки чорного забарвлення на високих підборах поєднуються з довгим шовковим платтям темно-синього кольору з колекції нового сезону від Jason Wu, вільного фасону, з ременем, з рукавами в три чверті і расклешенной спідницею з розрізами.

Босоніжки чорного забарвлення на високих підборах поєднуються з довгим шовковим платтям темно-синього кольору з колекції нового сезону від Jason Wu, вільного фасону, з ременем, з рукавами в три чверті і расклешенной спідницею з розрізами

Босоніжки білого кольору на високій платформі доповнять оригінальне довга сукня білого кольору з квітковим принтом з колекції модного будинку Marchesa приталеного силуету, з багатоярусної спідницею і рукавами-крильцями.

Босоніжки білого кольору на високій платформі доповнять оригінальне довга сукня білого кольору з квітковим принтом з колекції модного будинку Marchesa приталеного силуету, з багатоярусної спідницею і рукавами-крильцями

Босоніжки коричневого кольору на високій платформі гармоніюють з довгим плісировані сукнею з різнобарвним принтом в смужку з колекції Roberto Cavalli, на бретелях, прямого крою.

Взуття до повсякденних суконь

При виборі взуття до повсякденного сукні потрібно, перш за все, думати про зручність. Це, наприклад, балетки, сандалі, шльопанці або туфлі на дуже маленькому підборах. Забарвлення в даному випадку залежить від вибору верху. Туфлі найкраще підбирати до стилю сукні, якщо, наприклад, воно буде дуже яскраве, то туфлі бажано підібрати більш ніжного кольору. При виборі романтичного сукні можна зробити акцент на взуття, і вибрати яскраво-червоні туфлі . При цьому не варто забувати і про аксесуари: сумочка, кольє або ремінець прекрасно доповнять образ.

При цьому не варто забувати і про аксесуари: сумочка, кольє або ремінець прекрасно доповнять образ

Закриті босоніжки чорного кольору на високому тонкому каблуці добре виглядають з повсякденним одягом з орнаментом, приталеного крою, довжиною нижче колін, з довгими рукавами. Завершить образ маленька сумка коричневого тону.

Завершить образ маленька сумка коричневого тону

Лакові черевики чорного кольору на товстій підошві будуть відмінно виглядати з сукнею на кожен день з картатим принтом в темно-синіх і зелених тонах, із заниженою відрізний талією, довжиною до щиколотки і рукавами в три чверті.

Лакові черевики чорного кольору на товстій підошві будуть відмінно виглядати з сукнею на кожен день з картатим принтом в темно-синіх і зелених тонах, із заниженою відрізний талією, довжиною до щиколотки і рукавами в три чверті

Черевики чорного кольору на низькому каблуці до повсякденного сукні з смугастим принтом на білому тлі, приталеного фасону, довжиною вище колін і з широкими короткими рукавами. Доповнять образ солом'яний капелюх і маленька сумка синього тону.

Доповнять образ солом'яний капелюх і маленька сумка синього тону

Ботильйони білого кольору на товстій підошві і каблуці в поєднанні з повсякденним одягом білого кольору з малюнком з нової колекції ADEAM вільного розкльошені силуету, довжиною нижче колін, з короткими рукавами.

Ботильйони білого кольору на товстій підошві і каблуці в поєднанні з повсякденним одягом білого кольору з малюнком з нової колекції ADEAM вільного розкльошені силуету, довжиною нижче колін, з короткими рукавами

Босоніжки чорного кольору на плоскій підошві доповнюють повсякденне плаття білого кольору з чорним рослинним орнаментом з колекції нового сезону від Blumarine приталеного крою, довжиною до колін, з широкими рукавами до ліктів.

Босоніжки чорного кольору на плоскій підошві доповнюють повсякденне плаття білого кольору з чорним рослинним орнаментом з колекції нового сезону від Blumarine приталеного крою, довжиною до колін, з широкими рукавами до ліктів

Мокасини білого відтінку на товстій підошві гармоніюють з повсякденним одягом білого кольору з малюнком з колекції модного будинку Philipp Plein приталеного фасону, на лямках, з расклешенной спідницею довжиною нижче колін.

До повсякденного сукні так само можна підібрати взуття на високих підборах, проте, якщо дівчині належить цілий день бігати по місту, то краще відмовитися від такого взуття.

У гардеробі кожної дівчини обов'язково має бути присутня пара чорних туфель . Таке взуття буде чудово виглядати з будь-яким нарядом. І підійде на всі випадки життя. У гардеробі кожної дівчини обов'язково має бути присутня пара   чорних туфель

Ботильйони сірого кольору, зі шнурівкою, на середньому товстому каблуці підходять до повсякденного сукні з принтом на світло-сірому тлі, без рукавів, з відрізною талією і расклешенной спідницею, довжиною до колін.

Туфлі світло-коричневого відтінку, декоровані стразами, на низькому ходу добре поєднуються з сукнею на кожен день білого кольору, прямого крою, з ременем, довжиною вище колін, з короткими рукавами.

Туфлі світло-коричневого відтінку, декоровані стразами, на низькому ходу добре поєднуються з сукнею на кожен день білого кольору, прямого крою, з ременем, довжиною вище колін, з короткими рукавами

Босоніжки синього кольору з білим принтом, на високому товстому каблуці відмінно доповнять повсякденне джинсове плаття синього відтінку, прямого фасону, довжиною вище колін, з рукавами до ліктів.

Босоніжки синього кольору з білим принтом, на високому товстому каблуці відмінно доповнять повсякденне джинсове плаття синього відтінку, прямого фасону, довжиною вище колін, з рукавами до ліктів

Туфлі чорного кольору на низькому ходу чудово гармонують з повсякденним одягом прямого силуету, з спідницею в складку, довжиною до колін і довгими рукавами, прикрашеним тонким поясом чорного тону.

Взуття до вечірніх суконь

На думку відомих дизайнерів, найкраще з вечірніми сукнями виглядають туфлі-човники. Вони додадуть образу ще більше елегантності, жіночності і стилю. Вечірнє плаття і туфлі - це ще не весь образ. Не забувайте додати аксесуари, які гармонійно підкреслять стиль вашого наряду.

Часто дівчата з вечірнім вбранням вважають за краще надягти туфлі на платформі . Таке взуття дуже зручна і дівчині буде легко пересуватися. Якщо взуття зручна, то це величезний плюс. Туфлі на платформі добре поєднуватимуться з обтягуючим сукнею. Яскраві і модні босоніжки завжди користувалися успіхом. Вони чудово виглядають з вечірніми нарядами. Такі туфлі надають ході граціозність і легкість. Часто дівчата з вечірнім вбранням вважають за краще надягти   туфлі на платформі

Ботильйони бежевого кольору на високих підборах, з відкритим носом в поєднанні з вечірньою сукнею блакитного відтінку, з проймою на одне плече, розкльошені вільного силуету, довжиною максі, з високим розрізом, прикрашеним поясом у вигляді рожевої стрічки з колекції BCBG Max Azria.

Ботильйони бежевого кольору на високих підборах, з відкритим носом в поєднанні з вечірньою сукнею блакитного відтінку, з проймою на одне плече, розкльошені вільного силуету, довжиною максі, з високим розрізом, прикрашеним поясом у вигляді рожевої стрічки з колекції BCBG Max Azria

Туфлі бежевого кольору, на високих підборах з вузьким носом доповнюють вечірнє плаття чорного відтінку, з верхом бюст'є, приталеного крою, з низом, довжиною нижче колін з нової колекції CHAPURIN.

Туфлі бежевого кольору, на високих підборах з вузьким носом доповнюють вечірнє плаття чорного відтінку, з верхом бюст'є, приталеного крою, з низом, довжиною нижче колін з нової колекції CHAPURIN

Босоніжки синього кольору на плоскій підошві гармоніюють з вечірньою сукнею насиченого блакитного відтінку, без рукавів, приталеного фасону, з расклешенной спідницею, довжиною в підлогу, з високими розрізами з колекції нового сезону від Elie Saab.

Босоніжки синього кольору на плоскій підошві гармоніюють з вечірньою сукнею насиченого блакитного відтінку, без рукавів, приталеного фасону, з расклешенной спідницею, довжиною в підлогу, з високими розрізами з колекції нового сезону від Elie Saab

Туфлі чорного кольору на високих підборах поєднуються з вечірньою сукнею з колекції модного будинку Lena Hoschek, чорного тону з білим візерунком, без рукавів, приталені силуети, з расклешенной спідницею довжиною до колін.

Туфлі чорного кольору на високих підборах поєднуються з вечірньою сукнею з колекції модного будинку Lena Hoschek, чорного тону з білим візерунком, без рукавів, приталені силуети, з расклешенной спідницею довжиною до колін

Відкриті босоніжки коричневого забарвлення на високих підборах доповнюють вечірнє плаття бронзового відтінку з колекції Ralph Lauren, з проймою на одне плече, приталеного крою, з низом, довжиною в підлогу.

Відкриті босоніжки коричневого забарвлення на високих підборах доповнюють вечірнє плаття бронзового відтінку з колекції Ralph Lauren, з проймою на одне плече, приталеного крою, з низом, довжиною в підлогу

Відкриті босоніжки сріблястою забарвлення на високих підборах гармоніюють з напівпрозорим вечірньою сукнею бежевого відтінку з нової колекції Reem Acra, що облягає фасону, довжиною максі.

Якщо дівчина вибрала леопардове вечірню сукню , То взуття на платформі - це ідеальний варіант. В даному випадку важливо не переборщити з аксесуарами, так як сама сукня досить помітне.

Взуття до сукні в офіс

Існує «золоте» правило ділової моди: «Добре одягнений той, хто не виділяється».
Діловий стиль одягу досить консервативний. Але, незважаючи на суворий dress-code, сучасні дівчата хочуть виглядати стильно, жіночно і елегантно. В основному бізнес-леді вибирають класичні чорні човники на невеликому каблуці. Найкраще, якщо вони зроблені з натуральної шкіри. Це буде виглядати дорого і зі смаком.

Добре підібрані човники будуть відмінним варіантом для офісного стилю. У них ніколи не втомляться ноги, вони прекрасно сидять на будь-якій дівчині і виглядають чудово. Головне в зовнішньому вигляді кожної бізнес леді - доглянутість, елегантність і строгість. Добре підібраний діловий гардероб зробить приємне враження на людей, з якими вам доведеться працювати, а також підкреслить ваші професійні та особисті якості.

Туфлі сірого кольору з бежевим декоративним елементом, на високих підборах добре виглядають з офісним платтям чорного кольору, з об'ємними рукавами в три чверті з принтом, приталеного крою, довжиною до колін.

Туфлі сірого кольору з бежевим декоративним елементом, на високих підборах добре виглядають з офісним платтям чорного кольору, з об'ємними рукавами в три чверті з принтом, приталеного крою, довжиною до колін

Лакові туфлі чорного кольору, з вузьким носом, на високих підборах будуть відмінно виглядати з діловим сукнею з картатим принтом, короткими рукавами, прямого фасону, з заниженою талією, довжиною до колін.

Лакові туфлі чорного кольору, з вузьким носом, на високих підборах будуть відмінно виглядати з діловим сукнею з картатим принтом, короткими рукавами, прямого фасону, з заниженою талією, довжиною до колін

Бежеві туфлі, на високих підборах, з вузьким носом до офісного сукні, виготовленому з щільного трикотажу чорного кольору, з візерунком по низу, облягає силуету, довжиною нижче колін, з довгими рукавами.

Бежеві туфлі, на високих підборах, з вузьким носом до офісного сукні, виготовленому з щільного трикотажу чорного кольору, з візерунком по низу, облягає силуету, довжиною нижче колін, з довгими рукавами

Туфлі бордового відтінку на середньому каблуці в поєднанні з діловим сукнею білого кольору з малюнком, з колекції нового сезону від Carolina Herrera, прямого крою, довжиною вище колін, з короткими рукавами.

Туфлі бордового відтінку на середньому каблуці в поєднанні з діловим сукнею білого кольору з малюнком, з колекції нового сезону від Carolina Herrera, прямого крою, довжиною вище колін, з короткими рукавами

Туфлі сіро-оливкового відтінку, з відкритим носом, на середньому каблуці доповнюють офісне плаття білого тону з принтом з колекції модного будинку Carolina Herrera, приталеного фасону, на широких лямках, довжиною вище колін.

Туфлі сіро-оливкового відтінку, з відкритим носом, на середньому каблуці доповнюють офісне плаття білого тону з принтом з колекції модного будинку Carolina Herrera, приталеного фасону, на широких лямках, довжиною вище колін

Черевики чорного кольору на середньому каблуці гармоніюють з офісним платтям світло-оливкового відтінку з колекції Marcel Ostertag приталеного силуету, без рукавів, довжиною вище колін.

Зверніть увагу, що яскраві босоніжки з відкритим носком або кросівки ні в якому разі не підійдуть для ділового образу. Взуття має бути закритою і, бажано, темного кольору.

Взуття до спортивного сукні

Чи можна поєднувати спортивне взуття з сукнею, як це видно в тенденціях останніх сезонів? А чому б і ні. Зараз модно комбінувати кросівки і стильні снікерси з різними елементами гардероба.
Ще не так давно поєднувати таке взуття з одягом за межами спортзалу вважалося поганим смаком, але мода не стоїть на місці. Виходячи з останніх спостережень, можна помітити, що зараз стало модно одягати сукню з кросівками.

Чи є позитивні моменти в цьому новому підході? Звичайно ж да! Кросівки є досить зручним взуттям, і це їх головна перевага. І те, що сьогодні можна надіти кросівки не тільки з модними джинсами , Але і з сукнею - ковток свіжого повітря в сучасній моді. Чи є позитивні моменти в цьому новому підході

Кеди білого кольору, на товстій підошві чудово гармонують зі спортивним одягом чорного кольору з написами, прямого силуету, довжиною вище колін, з широкими короткими рукавами.

Кеди білого кольору, на товстій підошві чудово гармонують зі спортивним одягом чорного кольору з написами, прямого силуету, довжиною вище колін, з широкими короткими рукавами

Лакові черевики чорного відтінку, на товстій підошві і низькому широкому каблуці добре виглядають з сукнею в спортивному стилі жовтого кольору з малюнком, прямого крою, довжиною вище колін, з довгими рукавами.

Лакові черевики чорного відтінку, на товстій підошві і низькому широкому каблуці добре виглядають з сукнею в спортивному стилі жовтого кольору з малюнком, прямого крою, довжиною вище колін, з довгими рукавами

Мокасини з принтом в сірих і білих тонах, на товстій підошві будуть відмінно виглядати зі спортивним одягом світло-бірюзового відтінку, що облягає фасону, довжиною вище колін, з короткими широкими рукавами.

Мокасини з принтом в сірих і білих тонах, на товстій підошві будуть відмінно виглядати зі спортивним одягом світло-бірюзового відтінку, що облягає фасону, довжиною вище колін, з короткими широкими рукавами

Туфлі сірого відтінку з ефектом металік, на високих підборах з вузьким носом в поєднанні зі спортивним одягом з малюнком з колекції Moschino, прямого силуету, довжиною вище колін, з короткими широкими рукавами.

Туфлі сірого відтінку з ефектом металік, на високих підборах з вузьким носом в поєднанні зі спортивним одягом з малюнком з колекції Moschino, прямого силуету, довжиною вище колін, з короткими широкими рукавами

Босоніжки білого відтінку на платформі доповнять плаття в спортивному стилі білого забарвлення з бронзовою окантовкою з нової колекції Philipp Plein, прямого крою, на манжетах, довжиною вище колін, з рукавами в три чверті.

Босоніжки білого відтінку на платформі доповнять плаття в спортивному стилі білого забарвлення з бронзовою окантовкою з нової колекції Philipp Plein, прямого крою, на манжетах, довжиною вище колін, з рукавами в три чверті

Туфлі білого кольору на низькому ходу гармоніюють з смугастим спортивним одягом в коричневих і білих тонах з колекції нового сезону від Victoria Beckham прямого фасону, довжиною вище колін, з довгими рукавами.

На жаль, не всі сукні будуть мати гарний вигляд з таким взуттям. Існує кілька правил:

  • Чи не нужно надягатися шкарпетки. Много стілісті радян такоже ховати шнурки.
  • Если до сукні довжина МІДІ надіті взуття в тон кожи, то ноги будут здаватіся довшою.
  • Плаття до підлоги такоже можна поєднуваті з кедами. Тут нужно правильно підібрати образ. Например, если поверх довгої сукні надіті джинсову куртку , То образ вийде молодіжним, і кеди НЕ будуть псувати образ.

Взуття до романтичних суконь

Жіночні і романтичні сукні найкраще доповнити взуттям, яка не виглядає занадто громіздкою. Так, важкі чоботи і грубі черевики тут абсолютно не до місця. До романтичного образу рекомендовано підбирати білосніжні босоніжки, акуратні балетки або туфлі на невеликому каблуці.

До романтичного образу рекомендовано підбирати білосніжні босоніжки, акуратні балетки або туфлі на невеликому каблуці

Відкриті босоніжки бежевого кольору на високих підборах добре виглядають з сукнею в романтичному стилі блакитного відтінку в білий горох, приталеного крою, без рукавів, довжиною вище колін.

Відкриті босоніжки бежевого кольору на високих підборах добре виглядають з сукнею в романтичному стилі блакитного відтінку в білий горох, приталеного крою, без рукавів, довжиною вище колін

Лакові туфлі чорного кольору на плоскій підошві будуть відмінно виглядати з романтичним платтям білого кольору з квітковим принтом, вільного фасону, з ременем, з спідницею в складку довжиною до колін і широкими рукава в три чверті.

Лакові туфлі чорного кольору на плоскій підошві будуть відмінно виглядати з романтичним платтям білого кольору з квітковим принтом, вільного фасону, з ременем, з спідницею в складку довжиною до колін і широкими рукава в три чверті

Закриті босоніжки коричневого відтінку, з відкритою п'ятою, на високих підборах підходять до романтичного сукні білого кольору, із завищеною талією і расклешенной спідницею довжиною вище колін.

Закриті босоніжки коричневого відтінку, з відкритою п'ятою, на високих підборах підходять до романтичного сукні білого кольору, із завищеною талією і расклешенной спідницею довжиною вище колін

Босоніжки бронзового відтінку на плоскій підошві в поєднанні з мереживним сукнею в романтичному стилі білого кольору, з колекції Blumarine, приталені силуети, довжиною вище колін, з широкими рукавами до ліктів.

Босоніжки бронзового відтінку на плоскій підошві в поєднанні з мереживним сукнею в романтичному стилі білого кольору, з колекції Blumarine, приталені силуети, довжиною вище колін, з широкими рукавами до ліктів

Оригінальні високі босоніжки чорного кольору, на шнурівці і плоскій підошві доповнюють романтичну сукню з принтом в синіх і зелених тонах з нової колекції Erdem прямого крою, довжиною вище колін, без рукавів.

Оригінальні високі босоніжки чорного кольору, на шнурівці і плоскій підошві доповнюють романтичну сукню з принтом в синіх і зелених тонах з нової колекції Erdem прямого крою, довжиною вище колін, без рукавів

Туфлі сріблястою забарвлення на високих підборах і платформі гармоніюють з романтичним платтям рожевого відтінку з колекції нового сезону від Tony Ward з корсетним верхом і пишною спідницею, довжиною нижче колін.

Коктейльне плаття

з ботильйони або закритими туфельками на підборах - відмінний варіант для романтичного стилю. Образ стає ніжним, жіночним і елегантним. Чоловіки будуть озиратися, якщо побачать дівчину в такому вбранні. з ботильйони або закритими туфельками на підборах - відмінний варіант для романтичного стилю

Босоніжки світло-сірого відтінку, на високих підборах підходять до романтичного сукні бірюзового кольору, без рукавів, напівприталена силуету, довжиною вище колін. Завершать ансамбль піджак і маленька сумка бежевого тону.

Лакові туфлі кремового відтінку, на високих підборах, з відкритим носом добре поєднуються з сукнею в романтичному стилі світло коричневого кольору з принтом, приталеного крою, довжиною вище колін, з короткими рукавами.

Лакові туфлі кремового відтінку, на високих підборах, з відкритим носом добре поєднуються з сукнею в романтичному стилі світло коричневого кольору з принтом, приталеного крою, довжиною вище колін, з короткими рукавами

Босоніжки жовтого кольору на платформі відмінно доповнять романтичний плаття жовтого відтінку, приталеного фасону, з расклешенной спідницею, довжиною до колін, без рукавів. Завершать образ светр рожевого кольору і клатч.

Завершать образ светр рожевого кольору і клатч

Туфлі білого відтінку, прикрашені стразами, на високих підборах, з вузьким носом чудово гармонують з романтичним платтям синього кольору з орнаментом, приталені силуети, довжиною вище колін, з короткими рукавами.

Взуття до випускного плаття

Кожна дівчинка з нетерпінням чекає випускний, і не для того, щоб отримати атестат або диплом, а для того, щоб показати своє шикарне випускна сукня . Тут важливо продумати весь образ до дрібниць: зачіска, манікюр, педикюр і так далі.

если плаття в стилі «стиляги» , То тут підійдуть як босоніжки, так і звичайні балетки. Якщо це коктейльне плаття довжиною міді, то тут буде доречний високий каблук, щоб ще більше подовжити ноги. Взуття для довгої сукні повинна бути жіночною та елегантною. Це можуть бути босоніжки, туфлі на платформі або на високих підборах. Все залежить від комплекції випускниці, її переваг і смаків.

Відкриті босоніжки бузкового відтінку, на високих підборах добре поєднуються з сукнею для випускного червоного кольору, що облягає силуету, з корсетним верхом, довжиною до колін.

Відкриті босоніжки бузкового відтінку, на високих підборах добре поєднуються з сукнею для випускного червоного кольору, що облягає силуету, з корсетним верхом, довжиною до колін

Босоніжки зеленого відтінку на високих підборах відмінно доповнять випускну сукню, виконане з мережива блакитного кольору, без рукавів, прямого крою, довжиною вище колін. Завершить образ клатч коралового тону.

Завершить образ клатч коралового тону

Лакові туфлі чорного кольору, з вузьким носом на високому каблуці чудово гармонують з випускним платтям білого кольору з квітковим принтом, з короткими рукавами, приталеного фасону, довжиною до колін.

Лакові туфлі чорного кольору, з вузьким носом на високому каблуці чудово гармонують з випускним платтям білого кольору з квітковим принтом, з короткими рукавами, приталеного фасону, довжиною до колін

Відкриті босоніжки сірого відтінку, прикрашені стразами, на високих підборах в поєднанні з сукнею для випускного світло-сірого тону з колекції нового сезону від Badgley Mischka, з корсетним верхом і низом, довжиною до колін.

Відкриті босоніжки сірого відтінку, прикрашені стразами, на високих підборах в поєднанні з сукнею для випускного світло-сірого тону з колекції нового сезону від Badgley Mischka, з корсетним верхом і низом, довжиною до колін

Туфлі жовтого кольору з візерунком, на високих підборах доповнюють випускну сукню з принтом в червоних і жовтих тонах, з короткими рукавами, приталені силуети, довжиною до колін з колекції модного будинку Lena Hoschek.

Туфлі жовтого кольору з візерунком, на високих підборах доповнюють випускну сукню з принтом в червоних і жовтих тонах, з короткими рукавами, приталені силуети, довжиною до колін з колекції модного будинку Lena Hoschek

Туфлі білого кольору, з відкритим носом, на середньому каблуці гармоніюють з випускним платтям з колекції Philipp Plein білого тону, з корсетним верхом і пишною спідницею довжиною до колін.

Не варто забувати, що випускний триває дуже довго і слід подумати про запасний взуття на низькому ходу. Це можуть бути балетки або туфельки на невисокому каблуці.

Взуття до весільної сукні

Кожна наречена з дитинства мріє про шикарну і пишне весілля, про прекрасній білій сукні і красивою зачісці. Підбираючи взуття до весільного вбрання, найкраще зупинитися на легких босоніжках або білих човниках. Весільне взуття не повинна бути на високому каблуці. По-перше, це не дуже зручно, а по-друге, досить важко. Коли всі гості оцінили красу образу нареченої, вона спокійно може змінити взуття на більш зручну. Це можуть бути як балетки, так і Сліпер.

Це можуть бути як балетки, так і Сліпер

Босоніжки світло-сірого відтінку, на високих підборах добре поєднуються з весільним платтям білого тону, декорованим камінням, з корсетним верхом і пишною спідницею довжиною в підлогу.

Босоніжки світло-сірого відтінку, на високих підборах добре поєднуються з весільним платтям білого тону, декорованим камінням, з корсетним верхом і пишною спідницею довжиною в підлогу

Туфлі білого кольору на високих підборах відмінно доповнять оригінальне весільне плаття білого тону з колекції модного будинку J Mendel, прямого фасону, з верхом бюст'є, з драпіруванням, довжиною в підлогу, з високим розрізом.

Туфлі білого кольору на високих підборах відмінно доповнять оригінальне весільне плаття білого тону з колекції модного будинку J Mendel, прямого фасону, з верхом бюст'є, з драпіруванням, довжиною в підлогу, з високим розрізом

Туфлі світло-сірого відтінку, на високих підборах, з вузьким носом, прикрашені мереживом, в поєднанні з мереживним весільним платтям білого кольору з колекції Marchesa облягає силуету, довжиною до колін, з короткими прозорими рукавами.

Туфлі світло-сірого відтінку, на високих підборах, з вузьким носом, прикрашені мереживом, в поєднанні з мереживним весільним платтям білого кольору з колекції Marchesa облягає силуету, довжиною до колін, з короткими прозорими рукавами

Туфлі світло-сірого відтінку, з вузьким носом на високому каблуці доповнять весільну сукню, виконане з мережива білого кольору, з нової колекції Marchesa, прямого крою, довжиною вище колін, з рукавами в три чверті.

Туфлі світло-сірого відтінку, з вузьким носом на високому каблуці доповнять весільну сукню, виконане з мережива білого кольору, з нової колекції Marchesa, прямого крою, довжиною вище колін, з рукавами в три чверті

Туфлі білого відтінку на високих підборах гармоніюють з весільним платтям білого кольору з колекції нового сезону від Marchesa з мереживним приталеним верхом, з відкритими плечима і рукавами до ліктів, а також з облягає спідницею, довжиною до колін.

Туфлі білого відтінку на високих підборах гармоніюють з весільним платтям білого кольору з колекції нового сезону від Marchesa з мереживним приталеним верхом, з відкритими плечима і рукавами до ліктів, а також з облягає спідницею, довжиною до колін

Босоніжки світло-сірого відтінку на високих підборах поєднуються з весільним платтям білого кольору з колекції модного будинку Monique Lhuillier, приталеного фасону, з мереживними довгими рукавами і расклешенной спідницею довжиною в підлогу.

На сьогоднішній день молодята хочуть зробити своє весілля в різних стилях. Наприклад, ретро, ​​стиляги або взагалі піратська вечірка. У таких випадках взуття потрібно підбирати, виходячи з тематики вечора. Якщо це ретро або стиляги, то підійдуть босоніжки, Сліпер або балетки. Якщо це, наприклад, піратська вечірка, то тут відмінним поєднанням стане плаття з Високих Чобіт .

Взуття до літніх суконь

До яскравих річним суконь підійде практично будь-яка відкрита взуття. Босоніжки на високих підборах зроблять ваш наряд більш барвистим. Туфлі з відкритим носком підійдуть для літнього походу в театр або кіно. Таке поєднання зробить образ дуже милим і в той же час яскравим.

Таке поєднання зробить образ дуже милим і в той же час яскравим

Відкриті босоніжки сріблястою забарвлення на плоскій підошві в поєднанні з річним сукнею з квітковим принтом в рожевих тонах з нової колекції Blumarine, приталеного крою, довжиною вище колін, з широкими рукавами до ліктів.

Відкриті босоніжки сріблястою забарвлення на плоскій підошві в поєднанні з річним сукнею з квітковим принтом в рожевих тонах з нової колекції Blumarine, приталеного крою, довжиною вище колін, з широкими рукавами до ліктів

Босоніжки білого відтінку, на високих підборах, зі шнурівкою доповнюють літнє плаття гірчичною забарвлення з колекції нового сезону від Chloe з завищеною талією, на тонких бретелях, широкого фасону, довжиною вище колін.

Босоніжки білого відтінку, на високих підборах, зі шнурівкою доповнюють літнє плаття гірчичною забарвлення з колекції нового сезону від Chloe з завищеною талією, на тонких бретелях, широкого фасону, довжиною вище колін

Босоніжки бежевого забарвлення на високій платформі гармоніюють з річним сукнею з рослинним орнаментом з колекції модного будинку Desiqual, на тонких бретелях, приталені силуети, довжиною вище колін.

Босоніжки бежевого забарвлення на високій платформі гармоніюють з річним сукнею з рослинним орнаментом з колекції модного будинку Desiqual, на тонких бретелях, приталені силуети, довжиною вище колін

Відкриті босоніжки з картатим принтом чорного і білого кольору, на високих підборах до літньої сукні з малюнком в зелених тонах з колекції Diane von Furstenberg, на лямках, приталеного крою, довжиною вище колін.

Відкриті босоніжки з картатим принтом чорного і білого кольору, на високих підборах до літньої сукні з малюнком в зелених тонах з колекції Diane von Furstenberg, на лямках, приталеного крою, довжиною вище колін

Туфлі жовтого кольору, на високих підборах, з вузьким носом поєднуються з річним сукнею з різнобарвним візерунком з нової колекції Moschino, на лямках, приталеного фасону, довжиною вище колін.

Туфлі жовтого кольору, на високих підборах, з вузьким носом поєднуються з річним сукнею з різнобарвним візерунком з нової колекції Moschino, на лямках, приталеного фасону, довжиною вище колін

Босоніжки-гладіатори чорного кольору, на низькому ходу доповнюють літнє плаття болотного відтінку з принтом з колекції нового сезону від Valentino без рукавів, розкльошені силуету, довжиною нижче колін.

З річним сукнею можна надіти кросівки або кеди. Зараз це дуже модно і стильно. Балетки також підійдуть як довгим літнім платтям, так і коротким. А для нічної прогулянки можна вибрати туфлі на танкетці. Це відмінна вечірнє взуття. Вони дуже зручні і ноги в них практично не втомлюються.

Якщо дівчина зібралася на пляж, то туфлі на високих підборах їй абсолютно не потрібні. Тут практичним варіантом стануть літні сланці і босоніжки на плоскій підошві. Вони легко знімаються, і будуть поєднуватися будь-якими нарядами. Також на пляж можна надіти балетки або Сліпер.

Також на пляж можна надіти балетки або Сліпер

Босоніжки кремового відтінку на високій платформі добре виглядають з річним сукнею бірюзового кольору, на лямках, приталеного крою, довжиною вище колін. Завершить образ невелика сумка сірого тону.

Завершить образ невелика сумка сірого тону

Закриті босоніжки сірого забарвлення з ефектом металік, з відкритою п'ятою, на високих підборах будуть відмінно виглядати з річним сукнею білого відтінку, вільного фасону, довжиною вище колін, з короткими широкими рукавами.

Закриті босоніжки сірого забарвлення з ефектом металік, з відкритою п'ятою, на високих підборах будуть відмінно виглядати з річним сукнею білого відтінку, вільного фасону, довжиною вище колін, з короткими широкими рукавами

Босоніжки сіро-бежевого забарвлення, на середньому каблуці до літньої сукні білого кольору з квітковим принтом, облягає силуету, довжиною до колін, з короткими рукавами. Доповнить ансамбль джинсова куртка синього кольору.

Доповнить ансамбль джинсова куртка синього кольору

Снікерси сірого забарвлення підійдуть до літньої сукні з квітковим принтом на білому тлі, без рукавів, з завищеною талією і расклешенной спідницею, довжиною максі. Завершать образ коротка жилетка світло-блакитного відтінку і маленька сумка коричневого тону.

Взуття до сукні в осінньо-зимовий період

В даному випадку не обов'язково підбирати колір туфель до плаття, так як його закриє тепле пальто або шубка. Взуття в осінньо-зимовий період повинна бути теплою. Це можуть бути високі чоботи, як на високому, так і на низьких підборах. При цьому слід подумати про безпеку, так як взимку є можливість посковзнутися і отримати травму.

При цьому слід подумати про безпеку, так як взимку є можливість посковзнутися і отримати травму

Чоботи темно-коричневого кольору на середньому каблуці добре поєднуються з осіннім сукнею з анімалістичні принтом в світло-коричневих тонах, вільного крою, довжиною вище колін, з довгими рукавами.

Чоботи темно-коричневого кольору на середньому каблуці добре поєднуються з осіннім сукнею з анімалістичні принтом в світло-коричневих тонах, вільного крою, довжиною вище колін, з довгими рукавами

Замшеві високі чоботи чорного відтінку на підборах відмінно доповнюють осіннє плаття сірого кольору, прямого фасону, довжиною вище колін. Завершать образ подовжений піджак з анімалістичні принтом в сірих тонах і невелика сумка.

Завершать образ подовжений піджак з анімалістичні принтом в сірих тонах і невелика сумка

Ботильйони бірюзового відтінку на шнурівці і високих підборах чудово гармонують з осіннім сукнею темно-синього кольору з орнаментом, приталені силуети, довжиною максі, з об'ємними напівпрозорими рукавами.

Ботильйони бірюзового відтінку на шнурівці і високих підборах чудово гармонують з осіннім сукнею темно-синього кольору з орнаментом, приталені силуети, довжиною максі, з об'ємними напівпрозорими рукавами

Оригінальні черевики гірчичного відтінку на низькому ходу в поєднанні з осіннім сукнею з етнічним орнаментом, розкльошені крою, довжиною вище колін, з об'ємними рукавами в три чверті, з колекції модного будинку Anna Sui.

Оригінальні черевики гірчичного відтінку на низькому ходу в поєднанні з осіннім сукнею з етнічним орнаментом, розкльошені крою, довжиною вище колін, з об'ємними рукавами в три чверті, з колекції модного будинку Anna Sui

Ботильйони гірчичного відтінку, на шнурівці, високих підборах, з відкритим носом доповнять осіннє плаття з різнобарвним принтом з колекції Balmain облягає фасону, довжиною вище колін, з довгими рукавами.

Ботильйони гірчичного відтінку, на шнурівці, високих підборах, з відкритим носом доповнять осіннє плаття з різнобарвним принтом з колекції Balmain облягає фасону, довжиною вище колін, з довгими рукавами

Високі чоботи сірого кольору на підборах гармоніюють з осіннім сукнею сіро-блакитного відтінку з нової колекції Christian Dior приталеного силуету, довжиною вище колін, з V-подібним вирізом горловини і довгими рукавами.

Останнім часом в моду увійшли уггі. Якщо правильно підібрати образ, то вони будуть мати гарний вигляд з сукнею. Восени підходящим варіантом буде невисока взуття. Маленькі акуратні чобітки, які будуть елегантно і жіночно виглядати на жіночій ніжці, доповнять будь-осіннє плаття.

No votes yet.

Please wait ...

Як же зробити свій образ бездоганним, і при цьому не допустити масу помилок?
Отже, яка ж взуття підійде під довга сукня?
Чи є позитивні моменти в цьому новому підході?

Новости