Модне взуття осені-2013: головні тренди

У своєму блозі на viva.ua я вже розповідала вам, як правильно цієї осені вибрати пальто . Тепер прийшов час поговорити про таку важливу частину вашого образу, як взуття. На жаль, з настанням осені багато жінок в цьому плані віддають перевагу комфорту елегантності, але ж стильне взуття навіть в холодну пору року повинна підкреслювати вашу жіночність. Спробую дати вам кілька модних порад про те, яке ж взуття вибирати в цьому сезоні.

Отже, перш за все, рекомендую навіть восени не переходити на чоботи - якщо не дуже холодна погода дозволяє, краще вибирайте ботильйони. Все-таки вони виглядають більш жіночно і візуально роблять ногу тонше. А чобітки (якщо ви все ж вибрали їх), слід надягати до спідниці, а не під штани.

Цієї осені оголошуємо війну уггам! На мій погляд, це абсолютно антижіночності і неестетична взуття. Відмовтеся від подібної об'ємної взуття, яка збільшує ногу. Якщо ви віддаєте перевагу взуття без підборів, то краще вибирайте півчобітки на низькому ходу. А ось про "платформі" в цьому сезоні варто взагалі забути.

Восени-2013 вибирайте каблук заввишки 6-9 сантиметрів - це зручно і виглядає жіночно. В тренді класична форма каблука, сміливо вибирайте саме її.

Про непрактичною замші краще забудьте до весни, зараз вибирайте взуття з натуральної шкіри. Крім того, в моді зараз взуття з щільною твідової тканини. Не забувайте про декор - наприклад, стильно буде виглядати поєднання деяких елементів взуття і сумки. Це можуть бути, наприклад, вставки з каракулю, модні в цьому сезоні.

Будьте стильними та елегантними цієї осені!

Анастасія Іванова, дизайнер бренду Nai Lu-na .

Новости