Модне жіноче взуття осінь-зима 2018-2019

  1. балетки
  2. ботфорти
  3. ботильйони
  4. замшеве взуття
  5. Взуття без каблука
  6. прямокутний каблук
  7. Взуття на шпильці
  8. Взуття з гострим носком
  9. Шнурівка на взуття
  10. Золота взуття

Стильне взуття недарма вважається основою актуального образу! Правильно підібрані чоботи, туфельки чи босоніжки можуть внести нотку шику навіть в найдемократичніший спосіб, що складається з недорогих речей категорії мас-маркет. Саме по взуттю оцінюють статус людини, адже одяг навіть у самій іменитої персони може бути комфортною і коштувати недорого, але от взуття обов'язково повинна бути якісною. І, навпаки, дешева, та ще й вийшла з моди взуття геть вб'є навіть найсучасніший і продуманий цибулю.

У 2018 році гуру фешн-індустрії подбали про те, щоб у модниць не бракувало найрізноманітнішої взуття. Даний сегмент став предметом пильної уваги з боку дизайнерів, які повернули до життя найкраще з моди минулих десятиліть. Явним трендом став практично повна відмова від надмірно вигадливих і футуристичних моделей, якими модельєри захоплювалися в минулому сезоні. Сьогодні на подіумах править бал гармонія, яка дозволила дотримати баланс між зручністю, комфортом та вишуканістю.

Сьогодні на подіумах править бал гармонія, яка дозволила дотримати баланс між зручністю, комфортом та вишуканістю

Хочете додати своєму образу нотку екстравагантності? Сміливо вибирайте взуття на платформі - так стверджують Versace і Elie Saab

В іншому модне взуття досить різноманітна - в тренді залишилися практично всі форми минулих років. На подіумах Мілана і Парижа можна побачити повсякденні і вечірні ботильйони, зручні балетки, туфельки на запаморочливої ​​висоти шпильці і провокаційні чоботи-панчохи. Все так само актуальні моделі без каблука і каблучок класичної прямокутної форми. Але не варто думати, що світ моди з головою поринув у практичність - шкіряні моделі потіснила взуття з абсолютно непрактичною, але такою гарною замші.

Кольорові рішення можна назвати спокійними - традиційним вибором дизайнерів залишається чорний, трохи розбавлений взуттям коричневого, синього, зеленого, нюдового і винного квітів. Стильною інновацією 2018 року можна назвати взуття в кольорі металік, який втілився в м'якому тоні сяючого золота. Давайте поговоримо про найбільш знакових взуттєвих тренди 2018-2019 роки трохи докладніше, щоб ви точно знали, якими парами туфельок, ботильонов або чобіт неодмінно повинен поповнитися ваш стильний арсенал.

балетки

Момент, коли балетки стали невід'ємним елементом гардеробу сучасної дівчини, можна вважати своєрідним проявом революційного настрою в жіночій моді. Кілька десятків років тому дизайнери навіть подумати не могли про те, щоб відмовитися від туфельок на запаморочливих підборах. Але, спостерігаючи за зростаючою динамікою життя сучасних дівчат, вони вирішили, що настав час запропонувати їм більш комфортне взуття.

Відсутність каблучка було тут же компенсовано наявністю декоративних елементів, так що актуальні балетки пропонується носити не тільки на прогулянку або в офіс, а й сміливо вдягати в комплекті з нарядами для урочистого виходу в світ. Різноманіття модних балеток 2018-2019 роки вражає уяву: туфельки з перфорацією, з гострим і округленим миском, з декором у вигляді шнурків і пряжок, закриті моделі і балетки з вирізаним носиком.

Лаконічні балетки з екокожі в колекціях Rosetta Getty і Red Valentino

З фактур дизайнерам найбільше припали до душі замша, лакова і матова шкіра. Прінтована безумство минулих років потіснили спокійні тони синього, смарагдового, винного і класична чорна взуття. Мабуть, наймоднішою новинкою року можна назвати балетки, які практично повністю повторюють форму класичної взуття балерин і танцівниць.

Так, в колекції Red Valentino можна помітити балетки, декоровані перфорованими перемичками, а Rosetta Getty пропонує носити шнурований варіант балеток з квадратним носком, в яких ви без зусиль зможете продемонструвати при нагоді кілька танцювальних па.

ботфорти

Високі моделі чобіт переможно увірвалися на модний Олімп, зайнявши нішу одного з пікових трендів 2018-2019 роки. При цьому дизайнери показали такий неймовірний політ фантазії і креативу, що модницям буде зовсім непросто вибрати одну пару ботфортів з пропонованого різноманіття. Ретро-варіанти чобіт, які колись були запозичені жіночої фешн-індустрією з традиційного обмундирування офіцерського складу французької армії 17 століття, сьогодні зазнали масу значних змін.

Класичні чоботи з грубого матеріалу змінилися дуже жіночними варіаціями з лакової шкіри, замші або нубука. Причому якщо в минулому модному сезоні ботфорти пропонувалося носити з короткими спідницями або вузькими скинни і легінсами, то сьогодні це взуття потрібно поєднувати виключно з жіночними сукнями та спідницями, роблячи ставку на різницю фактур і малюнків. Найактуальніша модель ботфортів зразка сезону 2018 року - чоботи-панчохи.

Фіолетовий шик: ботфорти від світових брендів Protagonist і Altuzarra

У деяких модних будинків вони вийшли настільки високими, що цілком можна порівняти зі справжніми панчохами, щільно охоплюють жіночу ніжку. Серед найяскравіших представників тренда можна назвати бренд Altuzarra, який прикрасив ботфорти на невисокому каблучку цілим розсипом польових квітів, віддаючи належне остромодной флористики.

Бренд Protagonist виконав свою модель з дивовижною фактурної замші елегантного синього кольору, Roberto Cavalli надихнувся модою початку 2000-х і забезпечив лаконічні ботфорти круглим миском і платформою, а Sachin & Babi посилили провокаційну елегантність даної моделі помітною лакової шкірою.

ботильйони

Ботильйони, які вже давно завоювали серця модниць, не збираються поступатися своїми позиціями іншим видам взуття. Безумовно, ботильйони вже давно зараховані до вічної класики, адже вони настільки універсальні, що з легкістю поєднуються з розкльошені і рівними брюками, спідницями-олівцями і повітряними шифоновими сукнями. Це пояснює той факт, що нові дизайнерські колекції рясніють ботильйони найрізноманітніших моделей.

Це пояснює той факт, що нові дизайнерські колекції рясніють ботильйони найрізноманітніших моделей

Експерименти з декором і фактурою від дизайнерів Elie Saab і Fendi

У нових колекціях можна побачити варіанти на високій шпильці і з гострим носком, агресію яких стилісти усмиряють лаконічними нарядами або дуже жіночними шифоновими сукнями. Для повсякденного носіння модельєри пропонують широку лінійку взуття без каблука і на стійких квадратних підборах, які дозволять вам невтомно переміщатися між офісом, спортзалом і кафе для вечірніх посиденьок з друзями.

Roberto Cavalli представив ботильйони, які можна охарактеризувати лише одним словом - «поза часом», оттенив чорну замшу золотою фурнітурою і каблуком. Fendi наполягають, що ботильйони з контрастною тканинної вставкою - це модно і дуже мило. Elie Saab вирішив повернути нас в часи Мулен Руж, продемонструвавши високі черевички з рясним декором. Модною інновацією 2018 року стало відродження тренду на відкритий носок в осіннього взуття, що додає родзинки навіть самим лаконічним моделям.

Модною інновацією 2018 року стало відродження тренду на відкритий носок в осіннього взуття, що додає родзинки навіть самим лаконічним моделям

Sonia Rykiel і Josie Natori роблять ставку на ультрамодний відкритий носок

Яскравий представник тенденції - Josie Natori, в колекції якого представлені замшеві ботильйони з відкритим миском і п'ятою, які тримаються на нозі за допомогою майже непомітною для ока зав'язки. Відкритий мисок ботильонов припав до душі і Sally LaPointe, а модельєри з Sonia Rykiel представили саму розкішну модель, віддаючи данину тренду на кольоровий оксамит - поєднання приглушено-червоних фактурних ботильонов з колготками в горошок миттєво робить образ привабливим і нескінченно жіночним.

замшеве взуття

Замшеве взуття скільки завгодно можна називати непрактичною і примхливої, але ця фактура знову стала предметом пильної уваги з боку гуру моди. Подіуми наповнені колекціями замшевих чобіт, ботильонов і ботфортів. Особливо полюбилася дизайнерам кольорова замша. Наприклад, Alice + Olivia вирішили, що ця трендова фактура найкраще грає в ніжному нюдовом тоні, представивши розслаблений бохо-образ з бежевими ботильйони.

Наприклад, Alice + Olivia вирішили, що ця трендова фактура найкраще грає в ніжному нюдовом тоні, представивши розслаблений бохо-образ з бежевими ботильйони

Елітні замшеві фактури в колекції Roberto Cavalli осінь-зима 2018-2019

Chanel продемонстрували вишукані чоботи настільки актуального кольору «кардинал», декоровані геометричним принтом. Roberto Cavalli одягнув свою модель в витончені чоботи-панчохи, пофарбовані в глибокий синьо-зелений тон - цю розкішну модель буде непросто вписати в звичні образи, але в умілих руках таке взуття стане родзинкою гардероба. Дизайнери See by Chloé вирішили зіграти на контрастах, скомбінувавши брутальні чоботи класичного коричневого тону з надзвичайно жіночним мереживним сукнею.

Взуття без каблука

Активна життєва позиція сучасної жінки змусила гуру модної індустрії забезпечити їй належний комфорт при ходьбі. Дизайнери вже який рік поспіль милостиво розбавляють звичну взуття на підборах лінійками, в яких черевики, чоботи, ботильйони і туфлі мають абсолютно плоский хід. До речі, це зовсім не означає, що дана взуття повинна бути вписана тільки в образи в чоловічому стилі або купуватися для ділових луків.

До речі, це зовсім не означає, що дана взуття повинна бути вписана тільки в образи в чоловічому стилі або купуватися для ділових луків

Nicole Miller, Red Valentino і їх ультракомфортная взуття без каблука

Фантазія і креативність дозволили модельєрам застосувати цю взуття в різноманітних луках. Наприклад, Nicole Miller надихалася гранджевим стилем 80-х. Її варіант з міні-сукнею і помітними лого, байкерської курткою і лаконічними чобітками на плоскому ходу, безумовно, припаде до смаку дівчатам, які не бояться заявити про себе. J. Mendel гармонійно вписав челсі чоловічого фасону в нескінченно жіночний цибулю з об'ємною шубкою кольору фрезії.

Дизайнери Red Valentino вирішили, що найкращим варіантом привернути увагу до лаконічним гостроносим черевичкам буде декор з великих пряжок. Агресія, яка присутня в такому стильному рішенні, була тут же приглушена - модель одягнули в вишукане пальто гостромодні відтінку «кардинал», простота крою якого зменшила загострення пристрастей.

прямокутний каблук

У 2018 році дизайнерам особливо припала до душі взуття на стійкому каблуці. Улюбленою формою став прямокутник, настільки популярний в кінці 90-х, який потіснив все, крім шпильки. Фантазійні каблуки, щедро прикрашені ліпленням та стразами, тепер практично не зустрічаються, як і прозорі варіації, яких було досить багато ще пару років назад.

Фантазійні каблуки, щедро прикрашені ліпленням та стразами, тепер практично не зустрічаються, як і прозорі варіації, яких було досить багато ще пару років назад

Взуття від Sonia Rykiel і Kate Spade на практичному прямокутному підборах

Новинкою модного року стало те, що зараз колір і фактура каблука повністю повторюють матеріали і тони, в яких виконана взуття. Звичайно, оксамитовий каблук складно назвати практичним, але ефект від такого підходу складно заперечувати. Яскравими представниками тренда можна назвати Elie Saab, Kate Spade і Sonia Rykiel. На перший погляд, подані ними моделі взуття можуть здатися досить невигадливими - невеликий мисок, товстий грубий каблук та кілька шлеек, що притримують босоніжки на щиколотці.

Однак все це уявне враження, адже варто придивитися до гри фактур і квітів, щоб зрозуміти, наскільки витонченою може бути лаконічна взуття. Для замшевих моделей на цей раз був обраний традиційний чорний колір, оксамитові фактури оттенили червоним з малиновим відливом, а шкіра виключно вдало заграла у відтінку благородного золота.

Взуття на шпильці

Туфельки і чобітки на шпильці повинні увійти в арсенал кожної поважаючої себе модниці! З року в рік гуру фешн-індустрії не перестають доводити нам, що взуття на такому каблуці є найвишуканішої і елегантною, а дівчина, яка вміє ходити на шпильці, ніколи не залишиться без пильної уваги з боку сильної половини людства.

З року в рік гуру фешн-індустрії не перестають доводити нам, що взуття на такому каблуці є найвишуканішої і елегантною, а дівчина, яка вміє ходити на шпильці, ніколи не залишиться без пильної уваги з боку сильної половини людства

Бездоганно жіночна шпилька від Roberto Cavalli і Victoria Beckham

Наприклад, Roberto Cavalli пропонує носити замшеві чоботи-панчохи на запаморочливій шпильці, а щоб дівчатам було легше утримати рівновагу, милостиво додає їм невелику приховану платформу. Victoria Beckham загорнула своїх моделей в нюдовие ретро-ботильйони на ультратонкой шпильці.

До речі, сама Вікторія останнім часом носить виключно таку модель взуття, на своєму прикладі доводячи, наскільки універсально вона вписується в міські, ділові і навіть вечірні луки. У 2018 році шпильку вибирає і Elie Saab, справедливо вважає, що жіночні сукні найкраще виглядають в поєднанні з класичними туфлями-човниками.

Взуття з гострим носком

У новому осінньо-зимовому сезоні 2018-2019 років дизайнери вирішили згадати, що туфельки з гострими миска роблять жіночу ніжку витонченіше, а образ з таким взуттям відразу стає на порядок елегантніше і витонченішими. Велика частина модельєрів вирішила не мудрувати і вибрати класичне поєднання шпильки і гострого миска. Дівчата можуть вибирати лаконічні замшеві туфельки від Elie Saab або віддати перевагу човник з червоними підборами від Kimora Lee Simmons.

Дівчата можуть вибирати лаконічні замшеві туфельки від Elie Saab або віддати перевагу човник з червоними підборами від Kimora Lee Simmons

Туфлі з гострим носком від брендів Monique Lhuillier і Kimora Lee Simmons

Вечірній образ не можна буде назвати повним, якщо в вашому гардеробі не знайдеться пари човників від Monique Lhuillier, декорованих перловими розсипами. Дівчата, які на таких каблуках відчувають себе недостатньо впевнено, можуть доглянути туфельки від Tome з витонченими ремінцями навколо щиколоток - така модель дозволяє нозі відчувати себе комфортно.

Альтернативний варіант - вибирати гостроносу взування на невисокому тонкому каблуці, як у Jonathan Simkhai. Така вишукана взуття вимагає відповідних матеріалів для її отшивам. Вибір дизайнерів в сезоні 2018-2019 р - замшеві і оксамитові фактури, а також матова і лакована шкіра тонкої вичинки.

Шнурівка на взуття

У 2018 року практично всі модні будинки вирішили використовувати в якості декору різноманітну шнурівку. Даний елемент безпосередньо відсилає нас до класичної вікторіанської стилістиці, яка вже котрий рік має суттєвий вплив на подих модних вітрів. Яскравими представниками даного тренду стали Sally LaPointe і Versace, гармонійно поєднали в своєму взутті відразу кілька остромодних трендів 2018-2019 роки - шнурівка на ботильонах, представлених дизайнерами цих будинків, піднімається до самого верху халяви.

Яскравими представниками даного тренду стали Sally LaPointe і Versace, гармонійно поєднали в своєму взутті відразу кілька остромодних трендів 2018-2019 роки - шнурівка на ботильонах, представлених дизайнерами цих будинків, піднімається до самого верху халяви

Versace і Sally LaPointe в 2018 році сміливо експериментують зі шнурівкою

Тим не менш, вона закінчується за кілька сантиметрів до кінця пальчиків, щоб створити ефект модного відкритого миска. Деякі дизайнери віддали перевагу прикрасити свої туфельки іншим варіантом шнурівки - Dennis Basso, наприклад, просто обплутує тоненькими шнурочками щиколотки моделі, зробивши основний акцент на стрункості жіночої ніжки.

Золота взуття

Мабуть, саме топове колористичне рішення 2018 року - виблискує золото. Таке враження, що фешн-індустрія була охоплена золотою лихоманкою, настільки часто дизайнери застосовують золотий колір при відшиваючи суконь, сумок, спідниць і жакетів. Швидше за все, дизайнерам просто набридли м'які і пріпиленний тони, які правили бал в минулих сезонах. 2019 рік був оголошений часом розкоші, сяйва і божевільного настрою в стилі «диско».

2019 рік був оголошений часом розкоші, сяйва і божевільного настрою в стилі «диско»

Вишукана золота взуття від кращих дизайнерів Fendi і Chanel

Тотальне захоплення цим яскравим тоном не оминуло і взуттєвої сегмент. Даний тренд можна простежити на показах від будинку Chanel, дизайнери якого одягнули модель на сяюче плаття з люрексу в м'якому відтінку старого золота і доповнили образ черевичками з золотистої шкіри. Fendi більше тяжіють до тонам, що нагадує про зухвалі 80-х. Дизайнери цього бренду запропонували модницям носити ретро-ботильйони в кидком поєднанні золотого і чорного.

Якщо Вам цікаво які модні тренди жіночого взуття будуть навесні і влітку майбутнього 2019 року, то не пропустіть цю статтю: Модне жіноче взуття сезону весна-літо

Не пропустіть цікаві новини в фотографіях:

Хочете додати своєму образу нотку екстравагантності?

Новости