Модне взуття: тренди літа 2017

  1. класика
  2. Сліпони
  3. еспадрільі
  4. Взуття на платформі
  5. плоска підошва
  6. Модні шльопанці
  7. Плетіння і велика кількість ремінців
  8. металік

Фото: © depositphotos
Фото: © depositphotos.com/ @ zzzdim

«Дайте дівчині правильні туфлі, і вона зможе завоювати весь світ», - говорила Мерилін Монро. Які туфлі правильні - визначає кожна дівчина. Хтось не уявляє своє життя без високої шпильки, хтось віддає перевагу взуттю без каблука або спортивному стилю, а хтось любить неординарні й оригінальні моделі. Цього літа в тренді і класика, і спорт-шик, і нейтральні відтінки, і помітні.

Про те, де купити взуття нижегородським модницям, ми розповімо в нашому огляді.

класика

Класичні туфлі-човники в цьому сезоні трохи поступилися своїми позиціями. Дизайнери спробували доповнити моделі оригінальними елементами і оновили їх вигляд, додавши металевий блиск, ремінці або оригінальний каблук. Втім, це не означає, що класики не місце влітку: елегантність і стриманість все ще в моді.

Сліпони

Кеди на товстій підошві полюбилися модницям ще з минулого року. Їх творець - Пол ван Дорен, засновник компанії VANS - придумав таку модель в 1977 році. Правда, в той час вони призначалися в основному для серфінгістів. Сьогодні вони перетворилися в універсальну взуття: їх носять з шортами, з спідницями, джинсами; вони можуть бути в смужку, з великим принтом, з мереживом або перфорацією.

еспадрільі

Легкі і зручні тапочки на мотузяній підошві прийшли до нас з Іспанії і полюбилися не тільки за комфорт і м'якість, а й за те, що поєднуються з будь-яким одягом і будь-яким стилем. Вони, як і сліпони, стали універсальними. До них підійде і мереживне плаття, і рвані джинси.

Взуття на платформі

Висока платформа цього літа присутня у всіх варіаціях: танкетка, широка і плоска, або в поєднанні з каблуком. Висота платформи великого значення не має. Трьох сантиметрів буде цілком достатньо, щоб виглядати стильно. Але для любителів екстремальної взуття деякі дизайнери пропонують і всі 20 см.

плоска підошва

Як протиставлення попередньому тренду - плоска підошва. У справжню спеку (а ми віримо, що така буде) без цього взуття не обійтися. Сандалі на пласкій підошві зручні і модні. Стилісти радять обов'язково придбати пару в'єтнамок з ремінцем навколо щиколотки.

Модні шльопанці

Літо не може обійтися без шльопанців. До того ж сьогодні - це головний тренд сезону. Їх можна носити не тільки на пляж, але і в офіс. Вишивка, аплікації, стрази, камені та інші незвичайні штрихи допоможуть знайти підходяще поєднання для будь-якого випадку.

Плетіння і велика кількість ремінців

Один із трендів теплого сезону - велика кількість ремінцем і всілякі види плетіння. Вони можуть бути не тільки на в'єтнамках, а й бути присутніми в класичних човниках, роблячи їх більш сучасною, а також на босоніжках, літніх ботильонах і балетках.

металік

На піку популярності - ефект мерехтливого металу. Причому, це не тільки срібло або золото, а й голографічний ефект будь-якого відтінку. Це такий футуристичний прийом з 90-х років. Якщо в минулих сезонах «блиск» був присутній тільки на спортивному взутті, то сьогодні він вже і на ботильонах, Лофери, балетках і навіть човниках.

Матеріал підготовлений порталом Salenn.ru .

Новости