Модне взуття весни 2013

  1. Чоботи, черевики, ботильйони - для початку весни
  2. Туфлі для теплих днів
  3. Забарвлення і принти взуття весни 2013
  4. Увага на каблук
  5. Матеріали взуття весни 2013

Головна особливість весняної взуття 2013 року - це її барвистість і помітна сексуальність. Поряд з цим, нове взуття обіцяє бути досить універсальною: класичні човники і «давньогрецькі» сандалі зі складним переплетінням, зручні ботильйони і спокусливі чоботи-панчохи ... Кому що подобається!

Чоботи, черевики, ботильйони - для початку весни

Чим оригінальніше буде каблук на ваших весняних чобітках - тим краще! Дизайнери змагаються між собою в химерності форми каблука, роблячи основну ставку саме на нього. Незвичайна форма і у халяви, а ось носок може бути як гострим, так і заокругленим.

Поряд з сексуальними чобітьми-панчохами, чудово підкреслюють форму жіночої ніжки, актуальними будуть високі ботфорти, а також практичні, але в той же час елегантні демісезонні чобітки до коліна.


Високий каблук - зовсім не єдино можливий варіант. На кожен день, мабуть, більше підійдуть чобітки на танкетці або навіть на плоскій підошві.

Шкіряні шнуровані черевики - саме та взуття, яку можна носити з одягом в «чоловічому» стилі. Брутально виглядають і масивні грубуваті півчобітки. А якщо хочеться гламуру, але немає бажання надягати «шпильки», - зупиніться на блискучих кедах! Це може стати оригінальним і цікавим рішенням.

Туфлі для теплих днів

Традиційні туфлі-човники тепер виглядають інакше - вони забезпечені вирізаним носом, а значить, не натирають пальці, це дуже зручно. Не менш актуальні в цьому сезоні - туфельки без п'яти, а також туфлі-мули. Крім того, знову на піку актуальності - лоуфери і витончені туфельки з гострим носом. Що стосується несподіванок - то тут можна відзначити туфлі з металевим носом. А що, це дуже практично, такі туфлі, мабуть, нескоро зносяться!

Плетені туфлі відрізняються яскравими кольорами, найчастіше вони виготовлені з блискучого матеріалу, завдяки чому можуть вважатися ошатним варіантом.

Забарвлення і принти взуття весни 2013

Серед трендових кольорів весни 2013 можна відзначити, перш за все, класику: чорний, червоний, вишневий. Такі моделі підходять як до офісних комплектів одягу, так і до вечірнього вбрання, а значить, їх можна з повною підставою вважати предметом базового гардероба.

Непомітні, скромні коричневий, бежевий, сірий сусідять з яскравими відтінками синього і жовтого, смарагдовим і світло-зеленим кольором.

Якщо вам хочеться чогось вишуканого і незвичайного, взуття, що виділяє вас з натовпу, - можемо порекомендувати моделі, прикрашені квітковим або графічним принтом контрастних відтінків. Не бійтеся яскравості і різнобарв'я - все-таки весна прийшла!

Увага на каблук

Роздивляючись трендові моделі взуття для весни 2013 року, неважко розгубитися - таке розмаїття всіляких каблуків нам пропонують виробники. Тут і тоненька «шпилька», і стійкий широкий каблук, і фантазійні конфігурації у вигляді трикутника або багатогранної геометричної фігури. Вечірній варіант передбачає обробку каблука стразами і кристалами.

Дуже популярна платформа. Взуття на досить високій платформі можна сміливо вдягати з міні-спідницею, сарафаном, сукнею, шортами або вузькими джинсами.

Матеріали взуття весни 2013

Для пошиття модного взуття дизайнери використовували гладку блискучу шкіру, а також дуже популярну зараз шкіру рептилій. Не менш модні нубук і замша, які виглядають стильно і елегантно.

Для вечірньої взуття стилісти віддають перевагу блискучим фактурні тканини або текстиль з набивним малюнком.

Писк сезону - взуття, декорована хутром. Це виглядає ефектно і дуже стильно.

Найсміливіші модниці можуть взутися в прозорі туфлі з пластика, сіточки або перфорованої шкіри.

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости