Модні чоловічі кросівки 2017: топ-10 трендів сезону

  1. Топ Найки кеди чоловічі зі знижкою: Кросівки стали настільки затребувані в побуті кожної людини,...
  2. Чоловічі кросівки Nike Сortez Shark
  3. Модні кросівки на платформі 2017 фото новинки
  4. Чоловічі кросівки Adidas Gazelle GTX London
  5. Колекція кросівок Адідас Originals 2017:
  6. Модні Puma Clyde Select Away 2017
  7. Clarks Torcourt Super
  8. Взуття спортивне Ronnie Fieg Asics Gel Militia
  9. J.Crew & New Balance Moonshot 997
  10. Хайповие кросівки Adidas Moskva City Series
  11. .
  12. Adidas Yeezy Boost 350 V2

Топ Найки кеди чоловічі зі знижкою:

Кросівки стали настільки затребувані в побуті кожної людини, що важко собі уявити сучасного чоловіка або жінку без пари спортивного взуття в своєму гардеробі. Вона перестала бути атрибутом виключно спортивного стилю, в зв'язку з чим, її можна часто зустріти в вечірньому вбранні стильної дівчини або в якості головного доповнення в образі для вечірок нинішніх хлопців-модників.

Читайте також: топ-7 чоловічих кросівок 2016 .

Сегменти спортивного взуття досить прості і діляться на основні п'ять категорій, від яких відштовхуються бренди при створенні своїх шедеврів:

  • для бігу;
  • для заняття в спортзалі;
  • для гри в баскетбол;
  • Футбол;
  • для повсякденного носіння;

Найбільш популярні бренди випускають самі хайповие кросівки, це Nike і Adidas, в той час, як Vans і Converse виробляють кеди в своєму неперевершеному олдскульний стилі, який став давним-давно для багатьох каноном чоловічих кед. Дизайнери з вище перерахованих лейблів постаралися більше за інших і внесли величезний внесок у формування сучасних тенденцій в взуттєвої спортивній моді нового сезону. З причини великого асортименту на ринку взуттєвої моди, виникає цілком слушне запитання: які кросівки 2017 зараз в моді? Якраз сьогодні ми і розглянемо самі трендові кросівки 2017 для чоловіків, а також сформуємо свій топ-10 наймодніших з них.

Якраз сьогодні ми і розглянемо самі трендові кросівки 2017 для чоловіків, а також сформуємо свій топ-10 наймодніших з них

Наочний приклад того, як кросівки використовуються при створенні різних чоловічих образів за стилем.

  1. Convers Chuck Taylor All Star

Нові кеди (хай-топи) є найбільш знаковими кедами в світі, визнаними за свій оригінальний силует і культурну автентичність. Народжені спортом, але визнані бунтарями, рокерами, реперами, поп-зірками і простими мрійниками, «Chuck Taylor All Star» продовжують святкувати особистий стиль і індивідуальне самовираження. Ця пара повністю виготовляється зі шкіри та має кілька кольорів (чорний, білий, сірий і жовто-коричневий), що дозволяє вибрати свій власний стиль преміум кросівок володіють власною субкультурою.

Ця пара повністю виготовляється зі шкіри та має кілька кольорів (чорний, білий, сірий і жовто-коричневий), що дозволяє вибрати свій власний стиль преміум кросівок володіють власною субкультурою

Відмітний знак Convers All Stars: кругла емблема із зіркою всередині.

Модель кед Convers на плоскій підошві і завищеною тканинної частиною (до щиколотки, на якій присутній зірка - символ, за яким можна відразу дізнатися цю модель), буде незамінним атрибутом для модників, які бажають залишатися в тренді в 2017 році . Вибираючи комбіновані забарвлення або ексклюзивні принти, можна домогтися унікального зовнішнього вигляду, в якому буде поєднуватися актуальний спортивний стиль і яскрава індивідуальність.

Топові чоловічі конверси купити недорого:

  1. Чоловічі кросівки Nike Сortez Shark

За десятиліття існування чоловічих кросівок Nike, класична бігова модель Сortez придбала неймовірну популярність і стала популярна не тільки серед спортсменів, але в колі далеких від спорту особистостей. Ця пара відмінно підходить для занять спортом і повсякденного носіння, що робить їх свого роду універсальними і дає перевагу перед рештою спортивним взуттям. Залишаючись кедами номер 1 в світі, Nike Cortez є найбільш топовими кросівками в 2017 році.

Основним матеріалом з якого виготовляється ця модель, є шкіра, проте зараз досить поширені нейлон і замша, завдяки чому дизайнери змогли досягти гнучкості і унікальності в роботі над дизайном. Незважаючи на яскраво виражений спортивний стиль, вони легко вписуються в будь-який кежуал образ і відмінно виглядають з джинсами , Брюками чінос в парі з оксфордського сорочкою або толстовкою.

Незважаючи на яскраво виражений спортивний стиль, вони легко вписуються в будь-який кежуал образ і відмінно виглядають з   джинсами   , Брюками чінос в парі з оксфордського сорочкою або толстовкою

фото: nike.com

Головні переваги:

  1. верх з тканини ріпстоп (плетіння з зміцненої армованої ниткою);
  2. підошва має три шари піни для кращої амортизації;
  3. область п'яти має найкращу підтримки;
  4. підошва у вигляді ялинки забезпечує хороше зчеплення;
  5. язичок з сітки і перфорація гарантують гарну повітропроникність.

Класичні «Найк Кортес» мають низьку гумову підошву з протекцією у вигляді ялинки або акулячих зубів (кому як завгодно), що є їх візитною карткою, і еластичний верх з неопрена для комфортної підтримки стопи. Шкіряний носок і устілка з филона створюють комфорт не підвладний будь-який інший спортивного взуття, а поєднання неопренового язичка і перфорації по периметру для кращої вентиляції повітря, не дозволить ногам спітніти навіть у найспекотніші літні дні. Акулячий дизайн кросівок Nike Cortez робить їх найпопулярнішими і крутими кросівками серед всієї лінійки Найк'ов в 2017.

Акулячий дизайн кросівок Nike Cortez робить їх найпопулярнішими і крутими кросівками серед всієї лінійки Найк'ов в 2017

Nike Сortez Shark з тканини ріпстоп.

  1. Модні кросівки на платформі 2017 фото новинки

«Дихаюча сила» - саме так Nike охарактеризували свою нову колекцію кросівок з масивної підошвою. Поєднавши класичний дизайн і сучасні тенденції, популярний бренд представив нову лінію взуття «Air Force 1 UltraForce Mid». Ультрамодні, легкі, дихаючі, що відображають всі актуальні тренди, вони покликані внести комфорт і свіжість в гардероб кожного чоловіка в 2017 році.

Дихаюча устілка є серцевиною в ключових областях для неймовірно легким та комфортним ходьби. Легка, але неймовірно міцна підошва значно знижує загальну вагу кросівок. Данина класичному зовнішньому вигляду кросівок AF1 віддають шкіряні накладки по обидва боки пари.

Читайте також: наймодніші чоловічі парки на зиму 2017 топ-10 .

Відмінні нововведення Air Force:

  • світловідбиваючі деталі, які покращують видимість в умовах низької освітленості;
  • петельки на язичку і на п'яті, щоб було зручно взуватися і роззуватися;
  • середньої висоти область гомілковостопного суглоба для відчуття акуратною і комфортною підтримки;
  • гумовий носок і п'ятка для кращого зчеплення і довговічності.

світловідбиваючі деталі, які покращують видимість в умовах низької освітленості;   петельки на язичку і на п'яті, щоб було зручно взуватися і роззуватися;   середньої висоти область гомілковостопного суглоба для відчуття акуратною і комфортною підтримки;   гумовий носок і п'ятка для кращого зчеплення і довговічності

Вперше розроблена в 1982 р, ця пара кросівок отримала своє ім'я на честь президентського борту США Air Force One. Це були перші баскетбольні кросівки в лінійці «Nike Air», які вплинули на кар'єру таких баскетболістів, як Мелоун Мозес і Чарльз Барклі. На сьогоднішній день «1 Air Force» залишається вірним своєму корінню з м'якою, пружною амортизацією і масивної підошвою, але технологія Nike Air йде на задній план по відношенню статусу кросівок, які стали культовими в своєму сегменті.

Air Force 1 UltraForce Mid / фото: nike.com.

  1. Чоловічі кросівки Adidas Gazelle GTX London

Розроблений в лаконічних кольорах - червоний і чорний, в честь британської столиці, «Gazelle London», на щастя, розроблені в кращих традиціях сучасних взуттєвих технологій, що робить їх одночасно водонепроникними, модними і сучасними. Виготовлені частково із замші та шкіри, Adidas Gazelle відрізняються своєю практичністю і легкою конструкцією низкопрофильной взуття, забезпечуючи хорошу підтримку ноги і увібравши в себе тим самим, кращі якості з усіх різновидів кросівок для спорту.

Колекція кросівок Адідас Originals 2017:

Adidas Gazelle GTX London.

  1. Модні Puma Clyde Select Away 2017

Конструкція, яка практично не змінилася з тих пір вона прикрасила ноги легенди NBA Уолта Фрейзера в 1973 році, в парі з невеликою кількістю золота у вигляді підпису бренду. Ось і все, що було необхідно, щоб зробити ці темно-сині кросівки хітом минулого і трендом сьогодення року.

Ось і все, що було необхідно, щоб зробити ці темно-сині кросівки хітом минулого і трендом сьогодення року

Puma Clyde Select Away 2017.

  1. Clarks Torcourt Super

Оригінальні Clarks є справжнім Граалем для однойменного бренду. Кілька модифікуючи класичний дизайн, ці замшеві кеди на креповой підошві не покидають топові позиції серед зручною і легкому взутті, чудово підходить як для міських прогулянок, так і для активного відпочинку. Однак ми не радимо одягати їх в дощову і вологу погоду, оскільки замша Вам цього не пробачить!

Однак ми не радимо одягати їх в дощову і вологу погоду, оскільки замша Вам цього не пробачить

Clarks.

  1. Взуття спортивне Ronnie Fieg Asics Gel Militia

Нью-йоркський розробник взуття Ронні Файг продовжує свою переможну ходу по взуттєвому ринку, в першу чергу завдяки лінійці KITH вийшла в 2016, повернувши класичні відтінки в взуттєвої шафка всіх любителів спорту. Так, Asics Gel Militia це взуття, яка ідеально підходить для відвідування спортзалу, легких пробіжок і заняття йогою. Їх легка конструкція з замшевого верху і гнучкою підошви на високотехнологічної піні, просто мрія будь-якого спортсмена, яка стала ще ближче, адже нова колекція кросівок від Ronnie Fieg вже надійшла в продаж на початку 2017 року.

Вас також зацікавить: топ-5 чоловічих образів на зиму 2017 .

Вас також зацікавить:   топ-5 чоловічих образів на зиму 2017

  1. J.Crew & New Balance Moonshot 997

Коли J.Crew і New Balance вперше об'єднали зусилля, вони не припускали, що їх партнерство призведе до гігантського стрибка в індустрії спортивного взуття. Сконструйовані в честь висадився на Місяць космічного корабля «Аполлон 11» в 1969 році, Moonshot 997 нагадують краплю складаються з матеріалів якості люкс. Крім того, бренд креативно підійшов до упаковки, упакувавши кожну пару в срібну упаковку, як харчування для астронавтів, тільки набагато смачніше.

  1. Хайповие кросівки Adidas Moskva City Series

Для Adidas байдуже, яку зовнішню політику веде Росія, це ніяк не заважає культовому бренду надихатися російською столицею для створення своєї нової серії модних кросівок Адідас Москва Сіті 2017 Газель. Повністю білі, з крупнозернистою шкіри, кросівки прикрашають лише три смужки відтінку Кремлівської стіни. Тим часом, назва і червоний колір не єдині асоціації з Москвою - створені за технологією Gore-Tex робить їх стійкими до холодів, що свідчить про придатність носіння кросівок в осінньо-зимовий період.

.

Adidas Moskva City.

  1. Adidas Yeezy Boost 350 V2

Так, вони трохи дивно виглядають, некрасиво навіть, але все-ж, за цим незграбним дизайном заховані старі, добрі Адідас. Тому, список найпопулярніших кросівок 2017 просто не може обійтися без них, і в деякій мірі, це жахливо, проте навіть ця модель користується чималою популярністю серед модників, активно практикуючих неординарний вуличний стиль. А як Ви вважаєте, ця пара гідна того, щоб увійти в топ-10 кращих чоловічих кросівок 2017? Дайте нам знати в коментарях нижче!

Дайте нам знати в коментарях нижче

Незвичайні Adidas Yeezy Boost 350 V2.

Стильні чоловічі луки 2017 року з кросівками (фото fashionbeans.com):

З причини великого асортименту на ринку взуттєвої моди, виникає цілком слушне запитання: які кросівки 2017 зараз в моді?

Новости