Модні кросівки літнього сезону 2016

  1. Модні тенденції в світі кросівок
  2. Кросівки для дівчат
  3. Кросівки для чоловіків

Кросівки вважаються предметом гардероба не тільки спортивних людей, але і стильних. Адже сучасні моделі кросівок давно перестали бути актуальними виключно в спортзалі, на біговій доріжці і на стадіоні, тепер це відмінний варіант взуття для щоденного носіння.

Спортивне взуття чудове доповнення для чоловічих образів, а також жіночих - в джинсових костюмах, шортиках і, як не дивно, в легких літніх сукнях. Ми розповімо про останні модні віяння, новітніх трендах, ключові новини в світі спортивного взуття.

Модні тенденції в світі кросівок

Всі також в тренді знаходяться моделі з округлим носком і з невеликим підставою. Білий колір є класичним, простим і не має химерності в стильному вигляді взуття. Але бажаючі можуть придбати зразки класичні, але яскраві: чорного, жовтого, рожевого і фіолетового кольорів. Модна спортивне взуття представлена ​​і в пастельних відтінках, також знаходиться на вершині моди 2016 року.

Модна спортивне взуття представлена ​​і в пастельних відтінках, також знаходиться на вершині моди 2016 року

Ті, хто не любить однотонні зразки, можуть вибрати для носіння що-небудь з нових колекцій - комбіновані зразки. Помітні забарвлення і відтінки, такі популярні в цьому році: рожевий, салатовий і фіолетовий.

Кросівки для дівчат

Взуття від фірми «Nike» виділяється зручністю і комфортом. В її асортименті яскраві, барвисті відтінки: салатовий, жовтий, фуксія і інші. Популярною моделлю залишається, як і раніше, «Nike Air Max». Дана лінійка є найуспішнішою на Протягом вже декількох сезон, і сьогодні, звернувшись в дисконт найк , Можна купити по-справжньому культові моделі за дуже привабливою ціною.

Дана лінійка є найуспішнішою на Протягом вже декількох сезон, і сьогодні, звернувшись в   дисконт найк   , Можна купити по-справжньому культові моделі за дуже привабливою ціною

«Adidas» також досить затребуваний на ринку взуття - гігант спортивного одягу випускає кожен сезон і красиві модні кросівки Зразки обувки універсальні: чудово підходять і для спортивних вправ, і для щоденного носіння. Багато еталони новітньої колекції зроблені з прикритою щиколоткою, у вигляді напівчобітків.

Кросівки для чоловіків

У цьому сезоні кросівки для сильної половини людства відрізняються оригінальністю, незвичайним зовнішнім виглядом, на відміну від минулих років. «Adidas» змінили моделі, додавши помітних забарвлень. Зразком стала «Yeezy boost 350» - одна з кращих нових моделей.

Зразком стала «Yeezy boost 350» - одна з кращих нових моделей

«Nike» також внесли зміну лише в різноманіття відтінків, але залишилася відданою строгому класичному стилю кросівок. Ці дві компанії представили в моделях взуття помітні кольори.

Різноманітність новітніх моделей кросівок брендів «Adidas» і «Nike» завжди в моді, саме тому необхідно їм приділити увагу при виборі спортивного взуття на нинішнє літо.

Новости