Модні чоботи зими-2010

  1. Найголовніші тенденції у взутті зими-2010
  2. Модні кольори чобіт зими-2010
  3. Супермодні чоботи зими-2010 - це ботфорти!
  4. Варіант 1. Класичні чоботи-ботфорти
  5. Варіант 2. Ботфорти в рокерском стилі
  6. Варіант 3. Ботфорти в стилі «Кіберпанк»
  7. Варіант 4. Незвичайні ботфорти
  8. Чоботи до коліна
  9. Чоботи до щиколоток
  10. Ковбойські чоботи зими-2010

На носі зима, і потрібно зустріти його хоча б однієї добротної, і бажано модною парою взуття На носі зима, і потрібно зустріти його хоча б однієї добротної, і бажано модною парою взуття. Саме про чоботи і півчобітки - як про модного взуття зими-2010 - сьогодні піде мова на жіночому сайті www.sympaty.net .

Поки не настали холоди, саме час пробігтися по магазинах і доглянути собі стильну пару модних чобіт на зиму-2010 . У більшості випадків без пари хороших теплих чобітків, напівчобітків або черевичок ну ніяк не обійтися. А ми вам розповімо, що в сезоні зими-2010 модне, а що - супермодні. І все для того, щоб ви зробили правильний вибір 😉

Найголовніші тенденції у взутті зими-2010

Зима-2010 є наступницею основних осінніх тенденцій: якість, простота і зручність. Ніяких дивних форм в чоботях зими-2010 ви не побачите! ... ну, майже не побачите ...

Модні кольори чобіт зими-2010

Модними кольорами чобіт-2010 як і раніше залишаються досить темні кольори: чорний, червоний, темно-синій, сірий, темно-зелений і темно-фіолетовий. Нейтральні тони теж актуальні, вони покликані розбавити глибші і, чого вже приховувати, похмурі кольори.

Супермодні чоботи зими-2010 - це ботфорти!

У новому сезоні дизайнери все як один усередині просувають моду на чоботи-ботфорти. При цьому абсолютно неважливо, яка буде величина каблука. Головне - висота чобота. Ви можете вибрати ботфорти абсолютно будь-якого стилю, і в цьому сайт www.sympaty.net вам допоможе!

Варіант 1. Класичні чоботи-ботфорти

Найкраще, якщо такі чоботи зими-2010 будуть зроблені із замші, а ніс буде тупий або закруглений. При цьому чоботи не повинні бути дуже високими - всього на пару сантиметрів вище, ніж колінної чашечки.

Варіант 2. Ботфорти в рокерском стилі

Ботфорти, зроблені зі шкіри - то, що треба. Форма досить груба, але при цьому такі чоботи виглядають дуже сексуально.

Форма досить груба, але при цьому такі чоботи виглядають дуже сексуально

Варіант 3. Ботфорти в стилі «Кіберпанк»

Деякі дизайнери пішли ще далі і додали трохи футуризму в чоботи зими-2010. Характерні відмінності - дивна форма і металеві деталі.

Варіант 4. Незвичайні ботфорти

Хочете виділитися з натовпу? тоді на зиму-2010 вибирайте ботфорти, оброблені мереживом, атласом, хутром, з вилогами і ременями.

Чоботи до коліна

Далі в списку модного взуття зими-2010 йдуть чоботи до коліна. Такі чоботи можуть бути як класичної, так і більш вільної форми (відмінно виглядають з богемним стилем). Каблук також може бути будь-якої висоти і форми. Додайте до цього ремені, блискавки і заклепки - і вийде модне взуття на зиму! 🙂

Чоботи до щиколоток

Чоботи і черевики до або трохи вище щиколоток, вільні навколо ноги, також актуальні. І якщо чоботи до коліна можна носити з усім, що підійде по стилю, то укорочений варіант чобіт найкраще підійде для носіння під штани (так як вкорочує ноги ... Детальніше про те, як візуально подовжити ноги , Читайте тут: https://www.sympaty.net/20080529/udlinit-nogi/ ).

Ковбойські чоботи зими-2010

Хотілося б окремо згадати ще про одну тенденцію - це ковбойські чоботи. Вони, звичайно, не дуже теплі, але в поєднанні з картатою сорочкою і джинсами виглядають дуже стильно. Ковбойські чоботи зими-2010 - не тільки стандартної форми і класичних кольорів: дизайнери запропонували і більш креативні варіанти.

Ось такі теплі черевики та чоботи будуть в моді взимку-2010 . І незважаючи на заявлену дизайнерами практичність, вони залишили місце і для оригінальних моделей, щоб кожна жінка змогла знайти те, що їй до душі.

-
Автор - Sweety , сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Для копіювання цієї статті Вам не потрібно отримувати особливий дозвіл,
проте активна, не закритим від пошукачів посилання на наш сайт ОБОВ'ЯЗКОВИЙ!
Будь ласка, дотримуйтесь наші авторські права.

Новости