Модні сукні 2016 року

Якщо ви хочете залишити власний гардероб виключно з актуальних речей, обов'язково включите в нього сукні. Це - «вічна класика» і постійний тренд. Імениті (і не дуже) кутюр'є постійно видозмінюють їх фасони і включають в свої колекції моделі певних кольорів. Але цей предмет гардероба, як і раніше «випромінює» жіночність і притягує погляди.

Але цей предмет гардероба, як і раніше «випромінює» жіночність і притягує погляди

Так як модні покази сезону 2016-2017 вже «відгриміли», то магазин суконь в Москві встиг оновити свої колекції. Моделі, які були на піку популярності в минулих роках, цілком можна придбати зі значними сідкі. Так як примхлива мода практично не змінилася, то така покупка буде дуже до речі. Що буде модним у 2016-2017 роках?

Плаття: трендові моделі

Сезон не сильно видозмінив фасони цієї підкреслено жіночною одягу, які були актуальні. Але модельєри і відомі торгові марки піднесли елегантним леді по-справжньому багато сюрпризів. На подіумах можна було побачити абсолютно протилежні за кроєм і зовнішнім виглядом сукні. Це і модний кілька років «оверсайз» - практично безрозмірні моделі, і підкреслено жіночні кілька «лялькові» фасони. Отже, кожна дама зможе вибрати сукню (або декілька), яке доведеться їй до душі.

Кольори? Палітра вельми різноманітна. У колекціях представлені моделі всієї колористичної гами. Але особливий акцент дизайнери зробили на класиці - білому і чорному, «розбавивши» подібні сукні геометричними принтами і вставками зі звичних актуальних в минулих сезонах синього, червоного і бірюзового відтінків. Як і раніше актуальні жовтий і індиго, сірий і всі відтінки коричневого. Але ось флористичні і тваринні принти «відходять в минуле».

Так як в нових колекціях представлені моделі різної довжини: міні, міді та максі, для вечірнього виходу ви цілком можете купити плаття в підлогу . Вони завжди виглядають дуже жіночно і актуально, але в 2016-2017 роках дизайнери використовують найлегші і хвилясті тканини.

Асиметрія знову в тренді, але в моді і дуже строгий лаконічний крій. Другий варіант - вибір тих леді, які вважають за краще «класику» в одязі та аксесуарах. Не менш популярними залишаються і кокетливі сукні-футляри.

Плаття сезону 2016-2017 - справжній «калейдоскоп» різноманітних кольорів і фасонів. Зробити вибір відповідної моделі неодмінно зможе кожна стильна дама.

Читати далі

Що буде модним у 2016-2017 роках?
Кольори?

Новости