Модні аромати осінь-зима 2015-2016

  1. Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ
  2. Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ АРОМАТИ ВІД Dior
  3. Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ АРОМАТИ ВІД Thierry Mugler
  4. Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ АРОМАТИ ВІД Guerlain
  5. Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ АРОМАТИ ВІД Chanel
  6. Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ АРОМАТИ ВІД Marina de Burbon

Напевно багато хто чув історію про те, що знаменита Клавдія Шульженко, символ вишуканою жіночності радянської епохи, вирушаючи в бомбосховищі під час нальотів ворожої авіації, завжди вела за руку сина і несла невеликий несесер з улюбленими французькими парфумами. Напевно багато хто чув історію про те, що знаменита Клавдія Шульженко, символ вишуканою жіночності радянської епохи, вирушаючи в бомбосховищі під час нальотів ворожої авіації, завжди вела за руку сина і несла невеликий несесер з улюбленими французькими парфумами

Важко не погодитися з твердженням, що без однієї-двох крапель духів жіночий образ є незакінченим. Відповідний парфум - це і особливий настрій, і зброя зваблювання, і візитна картка. Не дивно, що кращі парфумери світу працюють не покладаючи рук, виробляючи все нові і нові шедеври. Духи і приємні аромати важливі, як одна зі складових образу, не тільки для жінок, але і для чоловіків. Духи для чоловіків в величезному асортименті представлені в магазині «Agent-Parfumer», тут модно знайти і цитрусові, і деревні аромати, аромати в східному стилі і багато іншого. Важко не погодитися з твердженням, що без однієї-двох крапель духів жіночий образ є незакінченим Схожі статті

Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ

На які ж модні аромати осені-зими 2015-2016 року варто звернути увагу? Перш за все запам'ятайте, що ноти мускусу, бергамоту і всілякі деревні відтінки будуть дуже доречними: вони не тільки дуже актуальні, але і ідеально відповідають холодної пори року.

Однак духи для того і існують, щоб не гребти всіх під одну гребінку, а підкреслити індивідуальність і неповторність кожної жінки, тому для кожної знайдеться той аромат, який стане невід'ємною частиною образу.

Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ АРОМАТИ ВІД Dior

Серед ароматів, які вже знайомі модницям, але при цьому зберігають свої позиції, варто відзначити творіння будинку Dior - "Dior Addict". Вони буквально стали класикою, яка підкорила багато сердець. Не меншою популярністю користується м'який квітковий аромат "Miss Dior" з його солодкуватими, але ненав'язливими нотами. Любительки іланг-ілангу, цитрусових нот і жасмину напевно будуть в захваті від «Dior Cuir Cannage».

Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ АРОМАТИ ВІД Thierry Mugler

Чи не втратять своїх прихильниць і «Womanity» від Thierry Mugler. Вони в прямому сенсі викликали фурор своєю витонченістю, завдяки незвичайному поєднанню запахів полуниці, осетрової ікри, інжиру, а також використання морської води.

Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ АРОМАТИ ВІД Guerlain

Ще один безпрограшний варіант - «La Petite Robe Noire ma Robe» від «Guerlain». Тут цитрусові аромати химерно переплетені з бергамотом, фрезією, трояндою, жасмином і мигдалем.

Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ АРОМАТИ ВІД Chanel

Тим, хто хоче підібрати собі абсолютно новий аромат, варто звернути увагу на шедевр з польським ім'ям "Misia" - п'ятнадцятий "Les Exclusifs de Chanel", творцем якого став Олів'є Польж - новий парфумер Будинку Chanel.

Модні аромати осінь-зима 2015-2016 - МОДНІ АРОМАТИ ВІД Marina de Burbon

Напевно приверне увагу і "Classique" від "Marina de Burbon", в квітково-фруктової хвилі якого змішалися персик, кавун, фіалка, малина, ірис.

В цілому, парфумерний ринок зможе вразити будь-яку, навіть саму вимогливу модницю. Головне пам'ятати, що у всьому добре почуття міри і хороший смак.

Новости