Модні аромати осінь-зима 2017-2018 новинки

  1. Модні аромати від Hermès осінь-зима 2017-2018
  2. Модний аромат від Salvatore Ferragamo осінь-зима 2017-2018
  3. Модний аромат від Christian Dior осінь-зима 2017-2018
  4. Модний аромат від Narciso Poudrée осінь-зима 2017-2018
  5. Модний аромат від Jimmy Choo осінь-зима 2017-2018
  6. Модний аромат від Missoni осінь-зима 2017-2018
  7. Модний аромат від Nina Ricci осінь-зима 2017-2018

Духи - це те, що ми не бачимо на людину, але почувши запах його улюбленого аромату, можна дізнатися його стиль, основні риси характеру, а також який у нього настрій. З запахом улюблених парфумів ми асоціюємо свій образ, індивідуальність і приємні спогади. Вибирати аромат вартий тільки той, який вам дійсно подобається і підходить, потім що в зворотному випадку, ви будете почувати себе «не в своїй тарілці». У цій статті представлені останні новинки модних ароматів осінь-зима 2017-2018, які просто не можуть залишити вас байдужими.

У цій статті представлені останні новинки модних ароматів осінь-зима 2017-2018, які просто не можуть залишити вас байдужими

[Box type = "note»] [/ box]

Зміст статті

Модні аромати від Hermès осінь-зима 2017-2018

Зовсім недавно головний парфумер іменитого модного будинку Hermès, Жан-Клод Еллена, представив громадськості свою наступницю Крістін Нажель. А вже зараз вона дебютувала з новим чудовим ароматом Eau de Rhubarbe Ecarlate. Цей запах вийшов особливим за рахунок незвичайного інгредієнта - ревеню. Спочатку ви почуєте свіжий аромат, який трохи пізніше відкриє свої слідкувати-пряні нотки.

Сам же Жан-Клод також не витрачав часу даремно, і порадував нас своїм новим ароматом Eau de Néroli Doré. У ньому він відтворив свої спогади про молодість. У новинці домінують ноти помаранчі, шафрану і апельсинового дерева. При цьому запах вийшов благородним і не солодким.

Модний аромат від Salvatore Ferragamo осінь-зима 2017-2018

Якщо ви втомилися від затяжної зими і вам хочеться хоч якимось чином відчути весняну свіжість і тепло сонечка, пропонуємо вам спробувати новий осінь-зима 2017-2018 Emozione Dolce Fiore. Цей прекрасний аромат підійде активним і цілеспрямованим дівчатам, які беруть від життя все. Вертикальний флакон і ніжно рожевий колір як би натякає нам про квітково-фруктовому ароматі. Перші нотки, які ви почуєте, це квіти персика, грейпфрут і бергамот. Потім вам відкриється дамаська троянда і ніжний півонія. Післясмак представлено білим ірисом і ваніллю. цей прекрасний аромат Salvatore Ferragamo, безсумнівно, пробудить вас від зимової депресії.

Модний аромат від Christian Dior осінь-зима 2017-2018

Почуття ностальгії взяло верх і у французького парфумера Франсуа Демаші. У зв'язку з цим, зустрічайте оновлений аромат модного будинку Christian Dior, який носитиме назву відоме всім - J'adore. Аромат, як і раніше, володіє квітковою композицією, але зараз став трохи свіже. Він символізує любов парфумера до рідного Грасс, в якому пройшло його дитинство. У верхніх нотах ви почуєте запах червоного апельсина, який перейде в аромат квітів магнолії з ледь відчутною кислинкою і солодкістю ванілі. Завершальною нотою стане сандалового дерева. Обличчям аромату, як завжди, стала неперевершена Шарліз Терон.

Модний аромат від Narciso Poudrée осінь-зима 2017-2018

Дівчата, які стежать за модою, прекрасно знають, що в тренді натуральність. Це стосується, як макіяжу, так і стрижок і зачісок. Але Narciso Poudrée пішов далі і створив аромат, в стилі nude. Він поєднує в собі безмірну жіночність і відверту сексуальність. Почувши його раз, ви не забудете його ніколи. Головним героєм аромату став пудровий мускус, посилений нотками білого жасмину і ледь помітним шлейфом білого і чорного кедра, а також ветівера. Цей прекрасний аромат накриє вас незримою вуаллю і подарує вам особливу чуттєвість.

Модний аромат від Jimmy Choo осінь-зима 2017-2018

Ще однією новинкою модних ароматів осінь-зима 2017-2018 став аромат Jimmy Choo Illicit Flower. Його створила парфумер британського Будинки - француженка Анн Фліп. У ньому вона переділу всю свою любов до фруктових садах, які полюбила з раннього дитинства. На вершині чутні ноти цитрусових та імбиру. Для того, щоб згладити кислинку, парфумер використовувала мед. Серцем композиції стало сандалове дерево, аромат якого перегукується з ароматом троянди і жасмину. Цей аромат підходить для зухвалих і активних дівчат, яким підвладний бунтівний дух.

Модний аромат від Missoni осінь-зима 2017-2018

Модні аромати осінь-зима 2017-2018 не перестають нас радувати і дивувати. Ще однією новинкою, яка може стати лідером в цьому сезоні, називають аромат Missoni by Missoni. Він був створений молодим, але вже дуже перспективним парфумером - Квентіном Бішу. У верхніх нотах він поєднав аромати бергамоту, лимона, цедрата і солодкуватої груші. Після цього цитрусово-фруктового запаху вступають квіткові ноти махоліі і жасмину. Флакон створений венеціанськими склодувами. Він чудово відображає суть цього аромату.

[Box type = "note»] [/ box]

Модний аромат від Nina Ricci осінь-зима 2017-2018

Парфумер Френсіс Фаброн, в середині минулого століття, за допомогою свого аромату Nina Ricci L'Air Du Temps, дав жінкам відчути себе красивими і вільними, як голуби, що вінчають флакон. Минуло чимало років, але цей аромат залишився таким же актуальним і бажаним. Склодувами було створено всього 74 флакона, в яких і був перевипущена аромат. Початкові нотки, які ви почуєте містять аромат гвоздики, рожевого перцю і орхідеї. Серце аромату - це квіткові запахи жасмину, фіалок і ірису. Фінальна ж нота представлена ​​білим кедром, бергамотом і амбра. Хоч час не стоїть на місці, але цей аромат все також можна назвати «духом часу».

Хоч час не стоїть на місці, але цей аромат все також можна назвати «духом часу»

Новости