Модні чоловічі аромати осінь-зима 2019-2020

  1. Рейтинг чоловічих парфумів в 2019-2020 році: топ 10 кращих парфумів для чоловіків
  2. Paco Rabanne Invictus Aqua - свіжа хвиля перемоги!
  3. Hugo Extreme від Hugo Boss - нова класика
  4. Енергійний і зухвалий Kenzo Homme Sport Extreme
  5. Eau de Lacoste L 12 12 Energized Edition - заряд бадьорості лімітованою випуску!
  6. Концентрований і привабливий Armani Code Profumo
  7. Бездоганна класика в новому виконанні Dior Homme Parfum
  8. Givenchy Gentlemen Only Parisian Break - паризький шик
  9. L eau Kenzo Electric Wave Pour Homme -лімітірованная версія 2019-2020 роки
  10. Темпераментний аромат від Antonio Banderas Radiant Seduction Blue
  11. AZZARO WANTED
  12. Як вибрати парфуми правильно
  13. Види чоловічих ароматів
  14. Діловий стиль
  15. мачо
  16. Творча особистість
  17. Спортивний стиль
  18. Запах чоловіка для жінки

Духи є візитною карткою кожного успішного чоловіка. Адже композиція ароматів може підкреслити стиль, харизму, а також його особисті якості. За багато років існування косметичної продукції саме туалетна вода давно стала одним з найбільш затребуваних подарунків.

У 2019-2020 році дизайнери в пошуках натхнення продовжують звертатися до минулого десятиліттях, упевнитися в цьому можна, прочитавши ці статті:

Однак для того щоб правильно вибрати парфуми, необхідно зрозуміти яка група ароматів підійде конкретному чоловікові. З цією метою ми проаналізували всі новинки, що минає, розібралися, в чому їх переваги і недоліки, а також склали список найкращих парфумів, включаючи мас-маркет і продукцію елітних всесвітньо відомих брендів, щоб кожна любляча жінка змогла зробити правильний вибір при покупці подарунка для свого чоловіки.

Рейтинг чоловічих парфумів в 2019-2020 році: топ 10 кращих парфумів для чоловіків

Зміст статті

Нинішній рік став по-справжньому плідним для більшості дизайнерів і парфумерів
Нинішній рік став по-справжньому плідним для більшості дизайнерів і парфумерів. Однак широкої уваги заслуговують не тільки колекції і косметичні засоби, призначені для жінок, але і для чоловіків. Найбільш популярними стали такі групи ароматів:

При цьому їх тенденція продовжиться до 2018-2019 року. Тому щоб не відставати від моди, варто придивитися до найбільш популярним і розкішним ароматів. Серед них варто виділити:

  • Absolute Pour Homme від Gucci Guilty (включає ноти шкіри, кипариса, ветівера і деревні відтінки; традиційно виробництво Франції).
  • Vanille Vanille від M. Micallef (відносяться до категорії унісекс; одурманюють поєднанням ванілі, кокоса, анісу і іланг-ілангу).
  • Delox від Tiziana Terenzi (шедевр твори італійських парфумерів також відноситься до категорії унісекс; підійде для чоловіків, які люблять поєднання кави, меду, ванілі, білого кедра, а також мускусу).
  • Gentleman від Givenchy (включає композицію ароматів груші, ананаса, шкіри, лаванди і чорної ванілі).
  • Sauvage Very Cool від Christian Dior (поєднує запах грейпфрута, перцю, бергамоту, амброксана і лаванди).
  • Luna Rossa Carbon від Prada (кращі парфумери Апеннін відтворили традиційний аромат сонячної Італії, використовуючи ноти бергамота, лаванди, землі, асфальту, а також амброксана).
  • Pelargonium від Aedes de Venustas (поєднання нот мускусу, квітів і деревини, дозволяє використовувати даний аромат, як для чоловіків, так і для жінок, а проте через що входять до складу кардамону, бергамоту і моху, рекомендуємо його застосування для сміливих і незалежних представників сильної половини людства).
  • The Secret Temptation від Antonio Banderas (знаменитий актор не перестає радувати своїх шанувальників новинками в лінійці ароматів; даний парфум включає ноти рожевого перцю, бергамоту, ванілі, мускусу і деревних відтінків).
  • Stronger With You від Giorgio Armani (поєднує аромати каштана, кардамону, бурштину, деревини, ананаса, дині і м'яти).

Stronger With You від Giorgio Armani (поєднує аромати каштана, кардамону, бурштину, деревини, ананаса, дині і м'яти)

Як швидко і зі смаком вибрати сорочку, читай тут.

Трояндова в цьому сезоні чоловічі штани ось тут.

Як правильно вибрати костюм дивись в цій статті.

Paco Rabanne Invictus Aqua - свіжа хвиля перемоги!

Paco Rabanne Invictus Aqua - свіжа хвиля перемоги

Один з лідерів топ-10 ароматів цієї весни, що підтримує тренд свіжих акватичні композицій! На думку жінок, саме водяний акорд нот моря в серці цього аромату створює його неповторну чарівність юності і зухвалості! А розкішний флакон, що нагадує кубок переможця, і незвичайні компоненти (дерево Гуаяк і юзу) надають йому особливий шарм. Парфуми обов'язково сподобається тим, хто не зміг пропустити новинку цього року - Invictus.

Hugo Extreme від Hugo Boss - нова класика

Hugo Extreme від Hugo Boss - нова класика

Hugo Extreme - це оновлена ​​більш концентрована варіація класичного аромату Hugo Man 1995 року. Жодна жінка не встоїть, почувши звучання цього насиченого і свіжого парфуму! Композиція стартує інтенсивної свіжістю зеленого яблука, розкриваючись більш потужними і солодкуватими, ніж в оригінальній версії, фужерні нотами лаванди, герані і шавлії. У базових нотах відчувається кедр і смола ялиці. Версія однозначно заслуговує бути в рейтингу кращих новинок усього світу!

Енергійний і зухвалий Kenzo Homme Sport Extreme

Енергійний і зухвалий Kenzo Homme Sport Extreme

Модний будинок Кензо випустив відмінну новинку для весни і теплого літа - Kenzo Homme Sport Extreme. Зводячи з розуму жінок, він буквально наповнений свіжістю і вологим ароматом тропіків. У нашому рейтингу топ-10 - це вибір молодих впевнених в собі чоловіків, любителів пляжного волейболу і теплого моря! Цитрусові нотки лайма переходять в морські акорди, а в підсумку несподівано розкриваються благородним деревом.

Eau de Lacoste L 12 12 Energized Edition - заряд бадьорості лімітованою випуску!

Eau de Lacoste L 12 12 Energized Edition - заряд бадьорості лімітованою випуску

Білий флакон новинки прикрашений впізнаваним крокодильчиком марки Lacoste, але не традиційно однотонним, а переливаються кольорами десятків прапорів! Ніжні цитрусові ноти швидко переходять в інтригуючий пекучий імбир, який зарядить енергією будь-кого. В очах жінок, володарем подібного аромату може бути тільки по-справжньому сміливий чоловік, який не боїться йти на ризик. Пригоди і подорожі ваблять його з потроєною силою!

Концентрований і привабливий Armani Code Profumo

Концентрований і привабливий Armani Code Profumo

Модний італійський будинок Armani вперше пропонує східний парфум з «грубою чуттєвістю», яке тягне за собою жінок до його власникові з непереборною силою! У рейтингу найбільш сексуальних новинок 2019-2020 роки аромат гарантував би собі перше місце. Зелений мандарин і яблуко верхніх нот відкриває пряну композицію, переходячи в ніжний апельсиновий колір акордів центру. Теплоту воді надають боби Тонка, вироблена шкіра і амбра.

Бездоганна класика в новому виконанні Dior Homme Parfum

Бездоганна класика в новому виконанні Dior Homme Parfum

Новинка в великому сімействі парфумерії Dior Homme Parfum - чарівна і дуже насичена версія знайомих більшості чоловіків і жінок ароматів модного будинку Dior. Композиція парфумерної води зовсім не повсякденна, підходяща скоріше для вечірніх виходів. Її можна порівняти з ідеально зшиті на замовлення смокінгом, цей парфум - для особливих випадків. Складаючи рейтинг «нової класики» цієї весни, жоден модний блогер не забув би додати в нього цю чудову новинку! Ноти шкіри пудровий ірису Тоскани і сандал не залишать байдужим нікого.

Ноти шкіри пудровий ірису Тоскани і сандал не залишать байдужим нікого

Черевики в цьому сезоні заслуговують вашої уваги, більше ніж інші види взуття, чому читайте в цій статті.

Трояндова в цьому сезоні пальто в 2019-2020 ось тут.

Як виглядати взимку модно і відчувати себе комфортно читай в цьому огляді.

Givenchy Gentlemen Only Parisian Break - паризький шик

Givenchy Gentlemen Only Parisian Break - паризький шик

На думку жінок всього світу, Париж - центр парфумерної індустрії. І саме тут з'явилася ще одна новинка 2019-2020 роки - Gentlemen Only Parisian Break - свіжа і сяюча версія класичного аромату Givenchy. Ідеальний вибір на весну, що дозволяє зберегти індивідуальність і шик в повсякденній суєті міста. Він відмінно піднімає настрій і налаштовує на позитив, завдяки легкої цитрусової композиції і прозорого флакону блакитного скла. Краща непальська м'ята і лимон, приправлені чуттєвим шавлією і ветивером, легко закрутять голову прекрасним жінкам, що чекають свого лицаря! Адже цей аромат - тільки для справжніх джентльменів!

L eau Kenzo Electric Wave Pour Homme -лімітірованная версія 2019-2020 роки

Самий кристально чистий водний аромат L eau Kenzo Electric Wave обов'язково увійде в усі рейтинги кращих новинок цієї весни і літа! Вибуховою і запальний, він відмінно підійде молодій людині, готовому зустріти теплий сезон у всеозброєнні. Змушуючи забути втому і неприємності, він полонить своєю свіжістю і зухвалістю. Фруктові ноти юзу і грейпфрута забирають свого володаря на теплі пляжі, не залишаючи ні секунди на переживання. М'ята і зелене яблуко в іскристому серце не залишать байдужими жінок, закоханих в справжніх оптимістів! А який чоловік не полюбить це поєднання.

Темпераментний аромат від Antonio Banderas Radiant Seduction Blue

Темпераментний аромат від Antonio Banderas Radiant Seduction Blue

Ще одна лімітована версія аромату в рейтингу кращих - Radiant Seduction Blue від Antonio Banderas. Туалетна вода для веселих літніх вечірок у моря, іскрометного щастя і насолоди відпочинком! Чуттєвість і свіжість змішані в жовто-синьому флаконі в рівних пропорціях, завдяки незвичайному поєднанню компонентів. Яскраві впізнавані запахи кавуна, нот моря і озону переходять в пристрасні ноти амбри і мускусу. Спекотна Іспанія - батьківщина цього аромату, і він ідеально підходить для подорожі по цій країні.

AZZARO WANTED

Ще одна новинка завершує наш рейтинг топ-10 кращих парфумерних композицій для чоловіків. Аромат AZZARO WANTED - відмінний спосіб почати весну з спортивних досягнень, привести тіло в тонус після зимової сплячки і розбудити в улюбленому чоловікові азарт! Туалетна вода має пряний, деревно-цитрусовий аромат, а так само поєднує в собі лимон і імбир. Однак саму суть аромату розкривають поєднання кардомоном і можжевельніка.Создателем парфуму є Фабріс Пеллегріні.

Як вибрати парфуми правильно

Багато чоловіків можуть не оцінити по достоїнству зовнішній вигляд флакона або упаковки парфумів, для них набагато важливіше суть аромату, то, як він розкривається, і чи підходить до його образу. У жінок же все навпаки. Ну що поробиш, така тваринна сутність чоловічої статі. Навіть запах вони сприймають зовсім по-іншому, тому аромати для чоловіків набагато концентрування, ніж жіночі аналоги. Багато чоловіків можуть не оцінити по достоїнству зовнішній вигляд флакона або упаковки парфумів, для них набагато важливіше суть аромату, то, як він розкривається, і чи підходить до його образу

Важливо врахувати, що чоловіки також поділяються на різні типи. Тому всіх під одну гребінку підібрати не вийде, доведеться повозитися, щоб задовольнити всі чоловічі запити. Але не впадайте у відчай, є невеликі хитрощі, які можна з легкістю використовувати.

Види чоловічих ароматів

Спостерігаючи за чоловіком, можна визначити стиль, спосіб життя і особливості характеру. Це все зіграє вам тільки на руку. Для повного комплекту можна поцікавитися, які з ваших духів йому найбільше подобаються. З цим багажем знань можна сміливо відправлятися в ароматне подорож.

Діловий стиль

У сучасному світі діловий чоловік є одиним з найпоширеніших типажів. Його головними якостями зазвичай є витримка, амбітність, сконцентрованість і цілеспрямованість. Таким чоловікам до пари відмінно підійдуть трав'яні і деревні відтінки з нотками кедра, сандалового дерева і кедра.

мачо

мачо

До типажу мачо відносяться сексуальні чоловіки, які мають норовливий характер і завжди чарівні. У той же час вони в міру суворі і готові на подвиги. В їх венах тече справжня горюча суміш, а тіло складено, без перебільшення, ідеально. Для цього типу характерні парфуми в яких використовуються ефірні масла, амбра і пачулі.

Творча особистість

Щирі, загадкові і непередбачувані. Творча натура можуть занурюватися в себе і при цьому не терятьособий шарм. Це філософи, художники, чуттєві музиканти, неповторні актори. Життя для них - це непросто низка подій, тут важлива кожна дрібниця і деталь. Для таких чоловіків характерні теплі запахи з непередбачуваними відтінками. Якщо хочете здивувати таких хлопців, то підходьте до цього питання дуже делікатно і з щирими почуттями.

Спортивний стиль

Парфуми такого типу повинна бути одночасно енергійної і стриманою. Спортивні аромати створені для активних представників людства. Спортивні чоловіки хочуть бути на вершині і відчувати адреналін в крові. Будь-екстрим їм під силу, вони легкі на підрив. Спортивний парфум має тонкий і свіжий цитрусовий або ж морський аромат і випускається тільки в форматі парфюмированной або туалетної води.

Запах чоловіка для жінки

Погодьтеся, що аромат на чоловікові грає важливу роль і в житті його супутниці, адже перебувати поруч з ним доведеться саме вам. Правильний запах створює сприятливі і комфортні настрою в стосунках пари. Тому, вибираючи парфуми, намагайтеся спиратися на свій чуйний носик або ж робити ароматні покупки разом зі своєю другою половинкою. Це допоможе в подальшому чоловікові правильно підбирати парфуми і для вас!

Новости