Модні чоловічі парфуми 2018

  1. Модні чоловічі парфуми Paco Rabanne - Invictus Aqua 2018
  2. Свіжі статті про моду і стиль
  3. Модні чоловічі парфуми Dior Homme Eau for Men 2018
  4. Модні чоловічі парфуми The One 2018
  5. Модні чоловічі парфуми Allure Homme Sport Chanel 2018
  6. З чим носити?
  7. Модні чоловічі парфуми Givenchy pour Homme 2018
  8. Модні чоловічі парфуми Paco Rabanne - 1 Million 2018
  9. Модні чоловічі парфуми Boss Bottled Tonic 2018
  10. Модні чоловічі парфуми Lacoste Essential 2018
  11. Свіжі статті про моду і стиль
  12. Модні чоловічі парфуми Guess Seductive 2018

Загадкові, грайливі, свіжі, чарівні, ніжні, багатогранні - аромати здатні запаморочити голову з першого подиху, занурити в свій світ відчуттів, запахів і звуків. Палітра духів в 2018 році настільки багата, що кожен може вибрати свій аромат, який підкреслить його індивідуальність, передасть настрій і підкреслить образ. Від ніжного і ненав'язливого до принадно-томного - вибір за вами!

Модні чоловічі парфуми Paco Rabanne - Invictus Aqua 2018

На початку 2016 року Paco Rabanne випустив два своїх найбільш відомих парфумів в прохолодній, акватичні інтерпретації. Invictus Aqua - це продовження легенди про фізичну силу, що зачаровує мужності, але в більш свіжої, делікатною варіації. Деревне акватичні букет відкривається ігристим ореолом цитрусів. Цедра юзу і грейпфрута спокусливо припорошені дрібкою рожевого перцю, даруючи бадьорить прохолоду. У серці чарівного Invictus Aqua проступає соковита зелень фіалкового аркуша і виразні акорди морського бризу.

Свіжі статті про моду і стиль

Вони, немов прозорі хвилі, забирають втому і роздратування, налаштовуючи власника парфуму на перемогу. Композиція: цедра юзу, рожевий перець, цедра грейпфрута, лист фіалки, морські акорди, гваякове дерево, сіра амбра, амброве дерево.

Модні чоловічі парфуми Dior Homme Eau for Men 2018

Dior Homme Eau for Men - це нова, свіжа, але характерна і вишукана версія популярно аромату Dior Homme. «Видатний і вишуканий, магнетично привабливий і харизматичний, Dior Homme Eau for Men був створений для чоловіка, що проживає одне життя як 100 життів. Його девіз - знаменита цитата Джеймса Діна: 'Мрійте так, ніби ви будете жити вічно. Живіть так, ніби ви помрете сьогодні - прес-реліз будинку Dior. Верхні ноти Dior Homme Eau for Men пропонують вишукану комбінацію свіжості марокканського грейпфрута і калабрийского бергамота з пряно-ароматичних кримським коріандром. У серці композиції - елегантний і надзвичайно сексуальний абсолют тосканського ірису. Тепла база представлена ​​м'якої амброю і виразним віргінським кедром. Dior Homme Eau for Men одягнений у флакон тієї ж форми, що і його попередники по колекції Dior Homme.

Модні чоловічі парфуми The One 2018

The One for Men Eau de Parfum - харизматичний і спокусливий, елегантний і витончений деревно-пряний чоловічий парфум, випущений в 2015 році знаменитим модним брендом Dolce & Gabbana. Аромат являє собою Фланкер випущеного в 2008 році і став уже класикою парфуму «The One for Men», в новій редакції отримав більш яскраве і інтенсивне звучання. Аромат відкривається елегантними нотами бархатистого коріандру, пряного базиліка і прохолодного терпкувато-цитрусового рожевого грейпфрута. Серце обволікає чуттєвими акцентами імбиру, п'янкої терпкістю квітів апельсинового дерева і легкими пряними іскорками кардамону. База композиції розкривається інтенсивними димно-пряними нотами дорогого тютюну, витонченою, аристократичною амброю і хвойно-димним запахом могутнього кедра, формуючи ідеальний парфум для сучасного, рішучого і елегантного чоловіка. Будучи концентратом елегантності і чуттєвості, парфум має одночасно класичним і сучасним звучанням, ідеально підлаштовуючись під свого власника.

Модні чоловічі парфуми Allure Homme Sport Chanel 2018

Allure Homme Sport Chanel - це аромат для чоловіків від парфумера Jacques Polge. Духи були випущені в 2004 році фірмою Chanel, і належать до деревних пряним ароматам. Allure Homme Sport містить в собі композицію з верхніх нот альдегідів, соковитого апельсина, червоного мандарина і освіжаючих морських нот. У серці композиції закладені ноти пікантного чорного перцю неролі і благородного кедра, а в базі знаходяться ноти бобів Тонка, амбри, ванілі, ветівера і білого мускусу.

З чим носити?

Сині чоботи: з чим носити, фото? Сині чоботи: з чим носити, фото Руді чоботи: з чим носити, фото? З чим можна носити білі чоботи?

Allure Homme Sport Chanel виправдовує свою назву і відмінно підходить для спортивних прогулянок, надаючи Вам бадьорість і силу духу.

Allure Homme Sport Chanel виправдовує свою назву і відмінно підходить для спортивних прогулянок, надаючи Вам бадьорість і силу духу

Модні чоловічі парфуми Givenchy pour Homme 2018

Духи «Givenchy pour Homme» від компанії «Givenchy» з Франції для чоловіків. Відносяться до типу ароматів деревних пряних. Духи «Givenchy pour Homme» були випущені в 2002 році. Над створенням духів працювали парфумери: Іліас Ерменідіс і Альберто Моріллас.

Парфумерна композиція включає: грейпфрут, мандарин і коріандр.

Середні ноти: екстракт лаванди і ветивер.

Базова нота: кедр і лабданум. Аромат «Givenchy pour Homme» від «Givenchy» підходить елегантним, креативним, що володіє почуттям стилю чоловікам, яких можна назвати справжніми джентльменами. Це вибір людини, який звик отримувати задоволення щодня.

Це вибір людини, який звик отримувати задоволення щодня

Модні чоловічі парфуми Paco Rabanne - 1 Million 2018

Сексуальність, мужність, пристрасть і чуттєвість в ароматі One million від Paco Rabanne. Світом правлять гроші? Аромат на мільйон. Аромат для сміливих чоловіків, які легко досягають поставлених цілей і домагаються успіху в житті. Композиція втілює в собі розкіш і влада, багатство і силу золота, перед якою не може встояти жодна людина.

Модні чоловічі парфуми Boss Bottled Tonic 2018

Легкий освіжаючий аромат Boss Bottled Tonic, випущений в 2017 році модним Будинком Hugo Boss, ідеально впишеться в атмосферу «офісних» буднів. Парфуми адресується чоловікам, яким необхідно зберігати елегантний і свіжий вигляд протягом всього робочого дня. Приємний, який володіє вигляд в більшості випадків допомагає досягти успіху в справах, а хороший особистий аромат закріплює сприятливе враження. Свіжий посил ноток цитрусів і хрусткого яблука, майже невагомий, делікатно оточує шкіру м'яким сяйвом. Полум'яно чуттєві акценти імбиру не обпалює, а тихо тліють під пудровий вуаллю кориці. Сухе деревна підставу вирівнює баланс і надає елегантність композиції завдяки вишуканим ноток ветівера.

Модні чоловічі парфуми Lacoste Essential 2018

Lacoste Essential - це втілення духу свободи, радості і релаксації як тіла, так і духу. Романтичний, мужній, невимушений аромат, адресований молодому чоловікові, люблячому зміни і свободу, вічного мандрівникові, що шукає нових відчуттів і дивиться в майбутнє з оптимізмом. Незалежність духу - ось його головна цінність.

Свіжі статті про моду і стиль

Аромат свободи, динамічний і пульсуючий, що відкриває нові горизонти. Аромат складається з початкових нот листя томата, цитрусових, фруктових і водних відтінків. «Серце» складається з чорного перцю і квіткового акорду, зокрема, аромату троянди. Сандал і пачулі утворюють «базу» парфуму. У створенні Essential була використана технологія «Time-Release Technology», яка дозволяє аромату зберігати свіжість протягом цілого дня. Для того щоб знову відчути свіжі початкові ноти, треба всього лише трохи потерти шкіру в тому місці, куди був нанесений парфум. У дизайні флакона поєднується класика і сучасність. Матова алюмінієва кришечка додає благородства унікальному флакону. Прикрасами пляшечці служать вигравіруваний крокодил - логотип марки - і смарагдово-зелена рідина самого аромату всередині.

Модні чоловічі парфуми Guess Seductive 2018

9-е місце - Guess Seductive. Цей парфум неспроста має слово «спокусливий» у своїй назві. Якщо ви шукаєте кращі чоловічі парфуми з нестандартною пірамідою, стійким запахом і відчутним шлейфом, вам варто звернути на нього увагу. Але тільки якщо ви не боїтеся користуватися таким сексуальним і привабливим ароматом. Кардамон, цитрус і рожевий перець несподівано змінюються квітковими мотивами - листям фіалки і орхідеї, але стати занадто жіночними їм не дозволяє терпкий ветивер. А серце аромату - це класичне поєднання насичених спокусливих нот мускусу, пачулі, сандалу і амбри.

А серце аромату - це класичне поєднання насичених спокусливих нот мускусу, пачулі, сандалу і амбри

З чим носити?
Сині чоботи: з чим носити, фото?
Руді чоботи: з чим носити, фото?
З чим можна носити білі чоботи?
Світом правлять гроші?

Новости