Модні сукні 2011.

  1. Модні сукні 2011.
  2. Моделі і кольори
  3. Вечірні сукні 2011

Модні сукні 2011.

Ніхто не буде сперечатися, що плаття - сама жіночна одяг. одягнувши Сукня , Жінка виглядає привабливою і сексуальною в офісі і на прогулянці, на побачення і на вечірці.
Які ж сукні пропонують нам провідні модельєри в новому, 2011 році?

Моделі і кольори

Аналіз колекцій визнаних законодавців моди свідчить, що в сезоні 2011 модними залишаються: А-силует; силует «пісочний годинник»; грушовидний силует; довгий силует, що нагадує лінію.
Чорний колір не здає своїх позицій, проте йому доведеться потіснитися, звільняючи місце для сірого і всіх відтінків коричневого - шоколадного, кавового, пісочного і т.д.
У моді світлі акварельні відтінки - бежевий, відтінок пудри і чайної троянди, сіро-блакитний. Актуальними вкраплення яскравих кольорів - особливо жовтого, мандаринового, глибокого синього, червоного.

Що стосується матеріалів, то найпопулярніші матеріали для холодного сезону - це шерсть, мохер, кашемір, щільний атлас, шкіра. У теплу пору року в 2011 році як і раніше актуальними будуть сукні з шифону.

Вечірні сукні 2011

У сезоні 2011 колекції вечірніх суконь представлені моделями різної довжини - ультракоротке міні сусідить на подіумах з елегантним максі. Загальне у всіх моделей одне - облягаючі приталені силуети і вишуканий декор. Багато сукні виконані з тканини з металевим відливом; дизайнери активно експериментують з квітковими аплікаціями, виконаними в тон сукні, паєтками, стразами, пір'ям. Самі розкішні вечірні та коктейльні сукні можуть бути розшиті кристалами. В осінньо-зимовому сезоні актуальні шкіряні сукні.

За матеріалами: http://super-lady.ru/


Які ж сукні пропонують нам провідні модельєри в новому, 2011 році?

Новости