Модні жіночі блузки 2019

Блуза в жіночому гардеробі - дуже практична річ. Адже в ній можна здатися в офісі або прийти на зустріч. За допомогою неї можна створити безліч образів. Одягнена в блузу, представниця прекрасної статі буде виглядати стильно. Якщо ж ваша робота зобов'язує вас до певного дрес-коду, завжди є можливість пограти з незвичайним кроєм або оригінальними тканинами. Але, вирушаючи на шопінг, краще доглянути собі найбільш актуальну модель, щоб мати можливість радіти їй весь наступаючий 2019 рік. На що ж варто звернути увагу перш за все?
Те, що кидається в очі на модних подіумах і в колекціях багатьох кутюр'є, так це незвичайний крій рукава. Ця тенденція (робити такий нестандартний акцент) стартувала ще в 2018 році і торкнулася практично всі вироби, де такі рукава взагалі доречні. Блузи не стали винятком, тому в нашій модною добірці повно креативних ідей, які ви можете взяти собі на озброєння.
Багатошаровість не хоче залишати ні модні подіуми, ні наші серця. Так що і блузи вирішили підтримати цю тенденцію. Але, дизайнери на те і повні геніальних ідей, щоб навіть її величність багатошаровість передавати в кожному виробі по-своєму. І ось - на перший план, з якогось забуття, виходять блузки з басками. Вони додатково готові підкреслити вашу талію і внести в ваш образ шарм легкого дорогого ретро. На противагу - креативні рішення блуз, доповнених сітками.
Зручний сорочковий стиль актуальний, мабуть, завжди. Адже здається, що таке оверсайз виріб ще вранці було викрадено з гардероба коханого. А приємні натуральні тканини, з яких такі сорочки, як правило, шиються змушують дівчат залишатися надовго їх фанатками. Блуза в жіночому гардеробі - дуже практична річ

YCH YCH   Eudon Choi Eudon Choi

І ще цікава тенденція - блузка не повинна заважати дівчині демонструвати красу свого тіла. Тому, розхристаний верхні гудзики і оригінальні вирізи - тільки плюс для такого виробу. А що ж для сміливих? Дизайнери пропонують варіанти на кшталт казки про голого короля - начебто є блуза, а ніби й не зовсім. Звичайно, одягнути на себе абсолютно прозоре виріб зовсім без білизни наважиться не кожна леді. Та й не всі керівники зрозуміють таке проходження модним тенденціям. Проте, прозорі тканини неймовірно популярні. Вони створені для цілеспрямованих і упевнених в собі красунь, які знають ціну своїй привабливості. Для щоденної суєти, можна, врешті-решт, і ліфчик одягнути. За компанію і його вишуканість продемонструвати.

House of Dagmar House of Dagmar   Christian Dior   Jason Wu   Chloé Christian Dior Jason Wu Chloé

Ніжні варіанти з різними бантиками, виконані з легких, струмуючих тканин все ще на піку популярності. Навіть милий горошок або невеликий флористичний принт здатний перетворити виріб в оду жіночності. А весь ваш комплект зробити вишуканим і ніжним.

Rebecca Taylor Rebecca Taylor   Hellessy   Elisabetta Franchi   Mak Mari   Mak Mari   Josie Natori Hellessy Elisabetta Franchi Mak Mari Mak Mari Josie Natori

Що стосується колірних рішень, то, крім традиційних білих, сірих і чорних і пастельних відтінків, в зимовий період 2019 року можна сміливо придивитися до жовтим, блакитним і червоним виробам. А також вибрати собі блузу з оригінальним принтом. Незважаючи на те, що до нас поспішає рік Свині, тигрові-леопардові забарвлення все ще актуальні. Якщо хижі мотиви - це не ваше, можна доглянути блузу з орнаментом, схожим на сніжинки. І тоді вдала зима вам забезпечена, як справжнісінькою Снігову королеву.

Linder Linder   Toga   Lanvin   Giorgio Armani Toga Lanvin Giorgio Armani

Дуже довгі рукава, які повністю закривають наші пальчики сусідять з комплектами, де блузи відмінно поєднуються з рукавичками. Здається, що ми повернулися в ті часи, коли вишукані кавалери вже готові цілувати дамам ручки.

Lake Studio Lake Studio   Rejina Pyo   Roseville   Elisabetta Franchi   Situationist Rejina Pyo Roseville Elisabetta Franchi Situationist

Дизайнери пропонують в цьому сезоні так само блузи з цікавою горловиною, декоровані пір'ям і з об'ємних тканин, що створюють незвичайний ефект. І звичайно, куди ж без паєток, вишивок з етно-ноткою і металевим мерехтінням! Все це можна сміливо вибирати для сезону 2019.

HANEY HANEY   Ashish   Haus Alkire2000   Karen Walker   Marissa Webb   Belka   Belka   Badgley Mischka   Christian Dior   Cienne   Cienne   Derek Lam   Erdem Ashish Haus Alkire2000 Karen Walker Marissa Webb Belka Belka Badgley Mischka Christian Dior Cienne Cienne Derek Lam Erdem

Giorgio Armani

Giorgio Armani

На що ж варто звернути увагу перш за все?
А що ж для сміливих?

Новости