Модні жіночі майки футболки топи 2018 фасони 84 фото

  1. Стильні жіночі футболки з принтами 2018 фото новинки
  2. Модні короткі топи 2018 фото з чим носити образи
  3. Об'ємні футболки для жінок 2018 фото стильні луки
  4. Стильні майки для жінок весна-літо 2018 фото новинки
  5. Стильні образи з білими майками футболками 2018 фото
  6. Актуальні забарвлення майок футболок 2018 фото тенденції
  7. Мереживні футболки майки топи 2018 фото стильні фасони
  8. Модні яскраві футболки весна-літо 2018 фото фасони новинки
  9. Шовкові майки на бретелях 2018 фото з чим носити приклади

Топи, маєчки, футболки виявляються найбільш популярними саме в теплу пору року. Весняно-літній сезон просто створений для того, щоб носити подібні предмети гардероба, підставляючи теплим променям сонця і ніжному бризу свої плечі, руки, шию і, можливо, навіть живіт.

Стильні жіночі футболки з принтами 2018 фото новинки

Поряд з однотонними майками та футболками, 2018 рік диктує моду на моделі, що поєднують кілька кольорів. Трендовими є однотонні майки, білі або чорні, лицьову сторону яких займає велике зображення. До речі, якщо вже мова зайшла про зображення, слід згадати про принтах, які не втрачають свою популярність і повсюдно присутніх у такій деталі гардеробу, як футболка.

Найрізноманітніші написи, які є ідеальним рішенням для однотонних моделей. Квітковими зображеннями неймовірно багаті сучасні колекції іменитих дизайнерів. Це - дуже вдалий варіант для створення ділового, повсякденного способу. Популярні фото героїв улюблених фільмів, серіалів, ток-шоу. Неймовірно модні футболки для молоді із зображенням героїв мультфільмів, аніме. Так що, якщо ви є прихильницею якого-небудь аніме - сміливо купуйте майку з принтами улюблених героїв. Досить модне рішення, яке осучаснить будь-яку майку, навіть самого простого покрою. Однак захоплюватися не варто. Принт повинен займати окремий елемент одягу, наприклад, плечі, рукава або низ.

Ті модниці, які не можуть знайти влаштовує їх варіант в бутіку, або хочуть проявити індивідуальність, можуть замовити нанесення зображень. Досить купити однотонне виріб, звернутися в сервіс, який займається друком зображень - оригінальна і ексклюзивна футболка готова. Що важливо, ви така - одна. Принти з тропічними малюнками, райськими птахами і навіть державними прапорами здатні стати не просто елементом гардеробу, але справжнім арт-об'єктом.

Модні короткі топи 2018 фото з чим носити образи

Жіночі короткі літні топи на якийсь час покинули гардероби модниць, залишаючись лише на обкладинках глянцю. Але зараз ці компактні речі знову актуальні - дизайнери зайнялися розробкою моделей в стилі кежуал, діловому стилі і навіть для урочистих випадків. Перед тим, як вирушати за покупками, варто врахувати ще один момент - кроп-топи припускають ідеальний стан преса і хоча б мінімальний загар. Приховати зайві кілограми в нижній частині живота можна, надівши відповідну спідницю або брюки, а ось те, що вище пупка, має бути неодмінно підтягнутим. Ділянка білосніжною напівпрозорої шкіри між двома елементами лука буде виглядати, м'яко кажучи, недостатньо гармонійно, особливо на контрасті з більш засмаглими руками і обличчям. Переконавшись в тому, що вам можна надягати короткий топ, можете заздалегідь продумати, з чим ви будете комбінувати цю стильну річ.

Якщо у вас гарний животик, але ви злегка комплексуете з приводу неакуратних стегон, надягайте з коротким топом спідницю із завищеною талією. Такий фасон залишить на увазі лише невелику ділянку тіла - так ви і від моди не відстанете, і зайвого на показ не виставили. Дуже красиво виглядає спідниця з широким поясом, який може бути розшитий стразами, прикрашений аплікацією або вишивкою. Пояс може збігатися за кольором з спідницею або контрастувати з нею. Пам'ятайте, що спідниця ні в якому разі не повинна бути короткою - короткий топ з короткою спідницею з завищеною талією виглядає вкрай вульгарно. Сміливо вибирайте довжину міді - завищена талія не дозволить ногам здаватися коротше, адже саме цим міді-спідниця відлякує модниць.

Якщо хочете ідеальної поєднання, то знайте, що не менше шикарно виглядає спідниця максі і короткий топ - фото демонструє дивно гармонійні поєднання Якщо хочете ідеальної поєднання, то знайте, що не менше шикарно виглядає спідниця максі і короткий топ - фото демонструє дивно гармонійні поєднання. Яскрава вільна спідниця, кроп-топ спортивного крою і сандалі на плоскій підошві - відмінний наряд для прогулянки по місту. Довга спідниця з органзи і укорочений ажурний топ виглядають дуже романтично, особливо в світлих пастельних тонах. Чорна максі-спідниця і чорний кроп-топ з паєтками - цілком класичне поєднання, при цьому ошатне і не вульгарне, незважаючи на відкритий животик.

Об'ємні футболки для жінок 2018 фото стильні луки

Жіночі футболки «оверсайз» з часу їх появи на світло пройшли важкий шлях від домашнього білизни до модних показів. І природно, що на початку цього шляху ніхто і не міг подумати, що вони стануть настільки популярними. І тим більше дивно, що зараз практично неможливо знайти таку представницю прекрасної статі, яка б у своєму гардеробі не мала жодної обьемной футболки.

Природно, що в першу чергу потрібно правильно підібрати розмір жіночої футболки Природно, що в першу чергу потрібно правильно підібрати розмір жіночої футболки. В процесі примірки потрібно бути уважним, щоб плечові шви перебували на своїх місцях, щоб футболка не сковував рух. Якщо ж ви в відповідності з останніми тенденціями вирішили придбати виріб через інтернет, то при знятті мірки не варто вже так сильно себе затягувати - і тоді покупка обов'язково буде успішною.

Трендом жіночих футболок 2018 - подовжені і вільно сидять моделі Трендом жіночих футболок 2018 - подовжені і вільно сидять моделі. Футболки такого крою без додаткових прикрас в стриманій гамі давно вже ставляться до речей базового гардероба, що дозволяє їх поєднувати з найяскравішими і химерними речами низу, виразними аксесуарами і іншими цікавими доповненнями.

Стильні майки для жінок весна-літо 2018 фото новинки

Класичний і незмінний фасон, точно облягає фігуру - справжній хіт цього сезону. Він найбільш точно відображає дизайнерську установку на прості, жіночні і дуже сексуальні рішення. Округлий виріз і оброблена Бейко пройма чудово підкреслюють зону декольте і плечі.

У моді сьогодні - відразу три довжини, і вибір якоїсь конкретної залежить тільки від особливостей вашої фігури. В тренди, завдяки віянням раннього ретро, ​​повернулися короткі - ледь прикривають лінію талії - моделі. Це ідеальний спосіб продемонструвати красиву підтягнуту фігуру. Альтернативою коротким стали довгі і розкльошені моделі, що нагадують міні-сукні.

Особливо стильно виглядають м'яко розкльошені від лінії грудей з асиметричним подолом майки. Дизайнери рекомендують поєднувати їх з ультра короткими шортами і спідницями або обтягують лосинами. Класична довжина моделі - трохи нижче талії - сьогодні представлена ​​строго в поєднанні з облягаючим силуетом. Поєднання, яке відмінно виглядає на фігурах з яскраво вираженими жіночними пропорціями.

Стильні образи з білими майками футболками 2018 фото

Модні стилісти рік за роком твердять нам про базові речі. Це ті речі, які поєднуються з більшою частиною гардеробу. Їх можна доповнювати, прикрашати, і вони набудуть нових рис. Базових речей не дуже багато - в середньому не більше 20. Біла - лідер в складі основного гардеробу. Будь-який варіант верхнього одягу, низу, прикрас - і ось перед вами знову і знову свіжий образ. Цей елемент одягу може дозволити собі будь-яка, він абсолютно доступний кожному. Як в плані ціни, так і різноманітності в магазинах.

Класссіческая білосніжна футболка Класссіческая білосніжна футболка. Дана деталь буде корисна в будь-якому образі, в самих різних ідеях. Матеріал, який підійде до всього - бавовна, модель приталена, але не обтягує. Таку футболку найлегше комбінувати. Вона підійде під сотні образів, замінивши багато наряди.Она може бути як в квіточку, так і на прикладі тільняшки. Футболка-тільняшка, звичайно, так само добре підійде майже до будь-якого вбрання, як і виріб без усього.

З круглим або V-подібним вирізом - дуже добре підкреслює об'єм грудей, навіть якщо вона не дуже велика, і зона декольте не відкрита З круглим або V-подібним вирізом - дуже добре підкреслює об'єм грудей, навіть якщо вона не дуже велика, і зона декольте не відкрита. Візуально зменшує плечі, робить фігуру стрункішою. Виглядає цікавіше, на відміну від першого. Круглий виріз вважається універсальним. З ним легше надіти якийсь аксесуар, наприклад - ожерелье.Проще підібрати верх, особливо класичний одяг. І, як правило, цей виріз йде більшій кількості дівчат.

Актуальні забарвлення майок футболок 2018 фото тенденції

Головний модний тренд 2018 року - це полоска.Она присутній практично в кожній колекції жіночого одягу, яка була представлена ​​на минулій недавно Тижні моди в Мілані 2018. Майки, брюки, сукні, блузки, костюми, сумки, туфлі. Все розлініяний в різнокольорову смужку, рясніє яскравими фарбами і привертає до себе увагу. Тому якщо ви хочете купити по-справжньому модну річ, то купуйте що завгодно, лише б цей предмет гардероба був в смужку.

Поряд з смужками і хвилями, які будуть популярними цієї весни і влітку, ультрамодним трендом в одязі можна назвати - геометричний принт. Ромби, квадрати, кола, трикутники і все візерунки, які тільки можна з них скласти використані при створенні модного одягу 2018. Новий тренд в одязі сезону весна - літо 2018 - використання металізованої тканини при створенні модних топів. Тільки уявіть як ефектно буде виглядати майка з такої тканини, коли на нього будуть падати літні сонячні промені.

Якщо говорити про декор, то серед безлічі модних трендів 2018 можна виділити вишивку ручної роботи. Топи, майки, сукні в модних колекціях прикрашена вишивкою з природними орнаментами, квітами і золотими узорами. Вільний крій - тренд припаде до смаку як високим і струнким дівчатам, так і особам з пишними формами. Одяг вільного крою підходить абсолютно всім. Головне правильно підібрати комплекти.

Мереживні футболки майки топи 2018 фото стильні фасони

Ну що може бути жіночні, ніж річ з найтоншого, прозорого, невагомого мережива? У 2018 році як і раніше залишаються в моді напівпрозорі мереживні майки і топи з великою кількістю рюш, воланів і оборок. Лямки і бретельки на топах і майках з кружевом- звична справа. Вони можуть бути самої різної довжини, забарвлення, форми і ширини. У новому теплому сезоні безсумнівними лідерами стали тонкі лямки в тон основного вироби.

Новий теплий сезон ознаменований справжньою епопеєю відвертості і оголеності. Проявлятися це може не тільки в максимально короткій довжині, але і у використанні прозорих матерій. Відтепер модним маскарадом правлять сітка, мереживо, шифон, газ, фатин і багато інших тканин, які не здатні приховати від поглядів оточуючих всю красу жіночої фігури.

Модні яскраві футболки весна-літо 2018 фото фасони новинки

Що стосується кольору, так в поточному теплом сезоні немає місця для кричущих кислотних тонів. Практично всі дизайнери зійшлися на думці, що топи і майки повинні бути різноманітними в плані вибору колірної гами, але стриманими. Наприклад в модних колекціях можна знайти блакитні і приглушено-жовті футболки, віддається перевага цегляно-рудим відтінкам, величного і благородному блиску дорогоцінних металів. Трендом сезону також запропоновано носити сині і блакитні майки з топами, зустрічаються рожеві і бордові вироби.

Основні елементи оздоблення, актуальні в 2018 році - активний, яскравий малюнок і написи, філософські або з почуттям гумору. Принти з тропічними пейзажами, райськими птахами і навіть державними прапорами перетворюють моделі в справжні арт-об'єкти.

Шовкові майки на бретелях 2018 фото з чим носити приклади

Найбільш затребуваними в жарку пору будуть фасони з максимально відкритими плечима. «Білизни стиль» - самий трендовий в цьому році. У колекціях Dolce & Gabbana модні майки на тонких бретелях красиві і навіть трохи безсоромно. Але це - нескромність на межі, коли, не показуючи нічого, жінка дозволяє собі прогулюватися по людних вулицях голою.

Жіночі літні майки цього сезону не зобов'язані бути трикотажними. Дизайнери запропонували безліч ідей на бретелях, зшитих з найтоншого шифону, батисту або дамаська. Звичні види жіночих майок теж зазнали реінкарнацію. Так, традиційні кроп-топи, ідеальне рішення для літа, стали ще краще - більше свободи, більше тіла, більше зацікавлених поглядів!

Новости