Модні джинси літо 2014

  1. Джинси-скінні літо 2014
  2. Джинси-кльош літо 2014
  3. Джинси-бойфренди літо 2014
  4. Потертості і дірки на джинсах
  5. Джинсові комбінезони літо 2014
  6. Кольорова гамма

Джинси - це не просто чергова річ у вашому гардеробі. Джинси - це база, на якій розумна жінка здатна створити цілу галерею модних образів. Як підібрати модні джинси для літа 2014? Які тенденції панують в цьому сезоні на подіумах?

Джинси-скінні літо 2014


Як і раніше дуже актуальні вузькі джинси, які успішно підкреслять красу довгих струнких жіночих ніг. Елегантні і сексуальні скинни можна носити з туфлями або босоніжками на шпильці або з легкими балетками, в залежності від того образу, який ви хочете створити: гламурний, недбалий, романтичний або спортивний.

Кому протипоказані джинси-скинни? На жаль - всім, чия фігура далека від ідеалу і чия талія могла б бути і тонше. Втім, такі дами можуть не засмучуватися: для них стилісти підготували інші, не менш модні варіанти, - наприклад, розкльошені моделі або джинси-бойфренди.

Джинси-кльош літо 2014

Якщо ви встигли скучити за улюбленою джинсам-кльош, таким модним кілька сезонів тому, у вас є привід для радості: вони повертаються! Тріумфальне повернення на подіум розкльошені джинсів підготували багато дизайнерів, які запропонували модницям досить стримані моделі без дірок, потертостей, страз і каменів. Тепер ці джинси виступають під девізом «елегантний шик».

Хороша новина: такі джинси без жодних докорів сумління може спокійно носити будь-яка жінка, а не тільки висока струнка модель. Не має значення ні ваша фігура, ні зростання: в помірно розкльошують брюках кожна дівчина виглядає привабливо, вони візуально звужують талію і роблять фігуру більш підтягнутою.

Якщо говорити про взуття, яка може стати гідним компаньйоном джинсів-кльош, то для цього літа рекомендується звернути увагу на прості плетені босоніжки або сандалі, можете вибрати і каблук, тільки тонкий і витончений. Відмовтеся від великовагової платформи: і без того громіздкий низ розкльошених брюк не потерпить такого сусідства!

Джинси-бойфренди літо 2014

З кожним сезоном все популярнішим стає одяг, ніби взята напрокат з чоловічого гардероба. Це відноситься і до джинсів. Спробуйте приміряти широкі мішкуваті джинси на два-три розміри більше: ви здивуєтеся, але навіть дама «в тілі» виглядає в таких штанах витонченої і тендітної, жіночної і навіть беззахисною.

Ви ще не купили собі джинси-бойфренди? Зараз - дуже вдалий час це зробити, тому що подібна модель дозволяє створити дуже цікавий образ. Крім того, це дуже модно!

Потертості і дірки на джинсах

Жоден образ в стилі кешуал, рок або гранж не може обійтися без цих епатажних джинсів. У цьому літньому сезоні, як ніколи, призабуті було потертості і відверті дірки на джинсах знову увірвалися в світ моди. Якщо ви хочете виглядати, як дівчина-байкер, нарядитеся в потерті джинси, прикрашені парочкою різномастих дірок, доповніть їх безрозмірною майкою і чорної шкіряною курткою. Вийде дуже стильно і брутально.

А ось для ділової леді приготований свій комплект: легкі потертості на блакитних або синіх джинсах здатні «оживити» строгий образ офісної леді. Потрібно тільки врівноважити деяку «хуліганський» стриманим верхом. Одягніть білу блузку і елегантний приталений жакет з рукавами три чверті, на ніжки - туфлі на високих підборах, і ось уже найсуворіший шеф не причепиться до вашого зовнішнього вигляду. Цей ансамбль варто доповнити декількома стильними аксесуарами: наприклад, витонченою сумочкою, шийним хусткою або шифоновим шарфиком.

Джинсові комбінезони літо 2014

Вирушаючи на заміську прогулянку або пікнік, на зустріч з друзями в паб або просто за покупками, можна надіти такий зручний і універсальний джинсовий комбінезон. Вони дуже актуальні цього літа. Ви можете вибрати свій варіант - вишукану приталенную модель, що підкреслює фігуру, або зухвалий варіант, недбало накинутий на одне плече.

Кольорова гамма

Не варто обмежуватися всім відомими синіми і блакитними джинсами. Літо 2014 дозволяє сміливо експериментувати з кольорами.

Дуже популярні білі джинси, прикрашені кількома блискавками або елегантним пасом. Дозволені також стрази або блискучі камені в обробці.

Приміряйте красиві і ніжні бірюзові або рожеві джинси: ці відтінки дуже підходять для літа.

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я
Як підібрати модні джинси для літа 2014?
Які тенденції панують в цьому сезоні на подіумах?
Кому протипоказані джинси-скинни?
Ви ще не купили собі джинси-бойфренди?

Новости