Модні джинси. Вибираємо правильно!

  1. Модні тенденції джинс 2015
  2. види джинс
  3. Вибираємо джинси в залежності від типу фігури

Модні Купальники 2019! Купіть в інтернет-магазині!

Давненько не було такого, щоб всі модні дизайнери жіночого одягу були згодні один з одним. Ура, товариші :-) в наступаючому весняно-літньому сезоні, з їхньої легкої руки, денім знову в моді! Джинсові сукні, шорти, комбінезони та, звичайно ж, улюбленці багатьох - не порівняння джінси.Невозможно уявити, що у кого-то немає жодної пари джинс!

Джинси практично не замінні в нашому житті. Вони чудово поєднуються з будь-якими елементами одягу, відмінно виглядають в повсякденних, епатажних і класичних, і в тому числі і в вечірніх образах, якщо правильно підібрати джинси, вони не змусять вас червоніти.


Історія джинс своїм корінням сягає ще в минуле століття. Спочатку вони були зручною уніформою для американських робітників. На жаль, знайти фото цих чудових джинс на просторах інтернету не вдалося і не дивно, адже минуло вже більше 200 років.

Завойовницьких хід джинс від простої уніформи до модного тренду зайняло не так багато років і ось, джинси - це знову модний тренд, який не поступається іншим елементам в гардеробі. Саме джинси практичні, універсальні, зручні в носінні і виглядають, в залежності від фасону, стильно, сексуально і красиво.

Модні тенденції джинс 2015

Основне завдання жіночих джинс наступаючого сезону - це привернути максимум уваги і підкреслити достоїнства ніг. Завдання це не так проста, але вона спрощується наявністю величезної кількості фасонів і кольорів, а також декоративних елементів, які прикрашають багато моделей модних джинсів.

На піку моди - джинси яскравих кольорів: жовтий, червоний, зелений. Серед класичних кольорів - це індиго і блакитний. Поповнився асортимент такими квітами, як - бежевий, рожевий.

Багато дизайнерів віддають перевагу джинсам з принтами - це може бути клітина, квіти, геометрія, абстракція. Чи не втрачають своєї актуальності - потертості, порізи, аплікація, а також різнофактурні заплатки, клини і комбінування деніму з іншими тканинами.

Хітом прикрас для джинс, по праву, вважаються - клепки і шипи, які "оживляють" багато моделей, роблячи їх більш сексуальними і привабливими. На тлі чого, бісер і вишивка стають не настільки популярними.

Серед фасонів модних джинсів можна відзначити, що з'явилися ще в минулому сезоні джинси скинни, які до сих пір не втратили своєї актуальності. Такі завужені джинси дуже полюбилися знаменитостям і не дарма. Вузькі джинси - ідеальний варіант для тих, хто хоче продемонструвати свої довгі, витончені ніжки, пружну попку. Поєднуються вони практично з будь-якими елементами: туніки, кофтинки, укорочені топи, кардигани, шкіряні куртки. Давайте подивимося з чим носять джинси скинни знаменитості.

Але, якщо ваші ноги не ідеальні, будьте обережні при виборі вузьких джинс, вони можуть посилити небажаний ефект!

Трохи складніше, але і не менш привабливо виглядають так звані джинси "бойфренд". Хтось може подумати, що ви зняли ці джинси зі свого молодого чоловіка, але це не так. У таких джинсах від чоловічого залишилася тільки занижена пахова зона, щільна посадка на стегнах і талії, нормальна ширина штанин, частенько вони завужені знизу. Джинси "бойфренди" зазвичай підвертають, але це не недбалість, а демонстрація красивою щиколотки і правильно підібраного взуття.

Джинси наступаючого сезону задають "гру" - це ключовий елемент, який потрібно правильно обігравати. При цьому не потрібно підбирати верхню частину одягу і взуття в тон до джинсів.

Можна перефразувати відому фразу і сказати, що "Джинс багато не буває". Головне - вміння їх правильно підбирати відповідно до вашого типу фігури і зростанням.

види джинс

bootcut - це прямі джинси, які злегка расклешаются від коліна до низу

flared - це розкльошені джинси від стегна

skinny - про ці джинсах ми розповідали трохи раніше. Це вузькі джинси. Підкреслюють як гідності, так і недоліки фігури.

stright leg - це прямі джинси. Найпопулярніша модель джинс

wide leg - це широкі джинси. Такі джинси більше підходять дівчатам з високим зростом

boyfriend - про ці джинсах ми також розповідали трохи раніше. Ця модель з'явилася не так давно і нагадує собою чоловічі джинси

Це основні види джинс. Джинси також розрізняються по посадці:

Зниження. Це коли лінія талії нижче, ніж розташовується сама талія. Зазвичай такі джинси йдуть фактично по лінії стегна

Звичайна. Тобто класична посадка, лінія талії збігається з реальним розташуванням талії

Завищена. Джинси із завищеною талією з'явилися давно, але в моду вони повернулися в минулому сезоні. Завищена лінія талії може бути як під груди, так і нижче від талії. Джинси із завищеною талією чудово приховують недоліки в області талії, вони, немов, корсет тягнуть зайві сантиметри, але дивіться не перестарайтеся!

Прийшов час вибирати джинси по фігурі. Давайте дізнаємося кому і які моделі джинс підійдуть на прикладі зірок

Вибираємо джинси в залежності від типу фігури

Прямі джинси - це найбільш популярна модель джинсів, яка "сідає" практично на будь-яку фігуру. Прямий крій підходить як худим, так і стрункі жінкам, високим і не високим. Але, з прямими джинсами потрібно бути акуратним тим у кого ноги не ідеальної форми, ці джинси привертають багато уваги і вам може бути не комфортно. Поєднувати прямі джинси можна практично з будь-яким взуттям від плоскої підошви до високих шпильок.

Вузькі джинси скинни. Вузький фасон ідеальний тільки для тих жінок, у кого бездоганна фігура, у інших дам такі джинси привернуть увагу і підкреслять всі погрішності в фігурі, що не є добре.

Якщо ваша фігура тимчасово не ідеальна, а вузькі джинси надіти хочеться, то поєднуйте такі моделі з вільним верхом, який візуально допоможе приховати недоліки. Джинси скинни чудово виглядають як з платформою, так і з високим каблуком. Вони чудово поєднуються і з високими чобітьми, які також увійшли в моду.

Розкльошені моделі джинс однаково добре виглядають, як на струнких, так і на схильних до повноти дівчат.

Єдине але - розкльошені моделі джинс більше підходять дівчатам з високим зростом, дівчат з низьким ростом такі моделі роблять не пропорційними, а якщо у цих дівчат ще й широкі плечі, то розкльошені джинси перетворюють їх фігуру в квадрат і візуально роблять зріст дівчини ще нижче.

Приклад неправильно підібраною моделі джинс на Кемерон Діаз

А, це правильно підібрані по фігурі моделі розкльошених джинс

Ми не могли залишити без уваги такі популярні жіночі джинси, як джинси "бойфредом". Відразу відзначимо, що такі моделі джинс підійдуть не всім дівчатам, наприклад, якщо у вас похилі стегна або плоска попа. Не так давно було проведено дослідження, в якому чоловіків просили назвати, що їм подобається в жіночому одязі і, що немає. Так, ось джинси бойфренди зайняли там не останнє місце серед того, що чоловікам абсолютно не подобається. Але, вибір залишається за вами тим більше, якщо ви хочете експериментів. Ця модель джинс також, як і розкльошені не підходять невисоким дівчатам, вони роблять фігуру більш брутальної. Давайте подивимося як носять джинси бойфренди знаменитості і з чим вони їх поєднують.

І на завершення, давайте розберемося які джинси і для якого типу фігури підходять в залежності від посадки

Занижена посадка. Такі моделі джинс користуються великою популярністю. Це стильні і сексуальні моделі одночасно. Варіант джинс з заниженою посадкою підходить дівчатам з хорошою фігурою, чиє тіло коротше, ніж ноги. Коли ви одягаєте занижені по посадці джинси, ваша талія візуально переміщується нижче, ніж повинна бути і, якщо ваше тіло довге, то воно візуально витягнеться і ноги стануть короткими. Положення не врятують навіть туфлі на високих підборах.

Джинси з низькою посадкою мають ще один мінус. Ви, напевно, часто бачите дівчат у яких при нахилі або спробі сісти джинси сповзають і виявляються видно трусики. Так, це витівки джинс з заниженою посадкою!


Звичайна посадка. Це звична всім посадка на талії. Такі моделі джинс підходять усім, навіть дівчатам схильним до повноти. Джинси із середньою посадкою - це класика можна сказати універсальний варіант і ще не скоро вийде з моди.
Завищена посадка. Такі моделі джинс візуально роблять ноги довшими, а тіло коротше. Багато моделей джинс з завищеною талією виконані з щільного деніму, нагадує корсаж, який може приховати недоліки в області талії, але є моделі з легких тканин. Такі джинси з високою талією підійдуть тільки дівчатам з плоским животиком. У нашому інтернет-магазині ви знайдете широкий асортимент вузьких джинс, джинс з потертостями, з декором з шипів, розкльошені джинс, а також модних кольорових джинс. На багато моделей діє ВЕЛИКА знижка. Заходьте подивитися!

Новости