Модні жіночі джинси зими 2018-2019

  1. Джинси прямого крою
  2. Широкі зимові джинси
  3. Тренд зимового сезону - варенки
  4. Бойфренди «по-новому»
  5. Модні банани зима 2018-2019
  6. Знову рвані джинси в моді
  7. Жіночі моделі на кокетці
  8. Мода на комбіновані джинси
  9. Новинка зимового сезону білі джинси

Головна тенденція модних джинсів зимового сезону - зміна обридлих фасонів (скинни, оверсайз, бойфренди, металік) на комфортні джинси прямого і широкого покрою. Звичайно, не обійтися без ретро-тематики - взимку 2018-2019 популярні кльоші, джинси на кокетці і варенки. Є й цікаві новинки - зверніть увагу на комбінований денім, а також на білі моделі. З минулих сезонів залишаються актуальними жіночі рвані джинси. Ми підготували для Вас найцікавішу добірку фото деніму, дивіться і вибирайте.

Джинси прямого крою


Мода зимового сезону 2018-2019 - це нічого викликає, просто, елегантно і гідно. Прямі жіночі джинси завоювали серця модниць на показах цього року. Для такої класичної моделі найкраще підходить денім темно-синього і чистого блакитного кольору. Особливо цікаво виглядають прямі джинси зі стрілкою, без всякого декору - він тільки заважає. Саме такі моделі представили Hellessy, Blumarine і A Détacher.

Такі брюки можуть бути не тільки звичайної довжини, але і укороченими або підвернутими. В цьому випадку рекомендується обійтися зовсім без аксесуарів - навіть без ременя.

Широкі зимові джинси


Надмірно вузькі скинни в цьому зимовому сезоні відійшли на другий план. Тепер в моді різноманітні широкі моделі - палаццо, труби і «парашути». Майте на увазі: це вам не безформні бовтаються бойфренди! Актуальні широкі джинси цієї зими ідеально сидять на стегнах і талії, підкреслюючи жіночу фігуру. Тут теж доведеться обійтися без декору - досить особливостей крою.

Ще один момент: широкі джинси обов'язково повинні бути довгими, закриваючи щиколотку.

Тренд зимового сезону - варенки

Хто постарше пам'ятають, що ця мода прийшла до нас з 80-х, коли молодь умудряються виварювати денім в хлорки, отримуючи ефектні розлучення. Варенки зими 2018-2019 виглядають оригінально і свіжо. До речі, вони і покриємо нагадують ті, легендарні, з 80-х: дизайнери збирають їх на широку гумку, роблячи максимально комфортними. А якщо ви надягнете об'ємну ретро-куртку з деніму - отримаєте актуальний джинсовий тотал-лук.


Бойфренди «по-новому»

Хоча інтерес до бойфрендам вже поступово йде, все ж деякі модні будинки не поспішають розлучитися з цією моделлю. Правда, в цьому зимовому сезоні 2018-2019 модні бойфренди істотно змінилися: вони стали помітно ширше і тепер їх довжина - здебільшого «в підлогу» або ж, навпаки, укорочена. Рекомендується поєднувати такі джинси з об'ємною курткою або светром.

Модні банани зима 2018-2019


Ще один «привіт» з 80-х нашого часу - це модні широкі на стегнах джинси з м'якими защипами - «банани». Посадка - класична, довжина - укорочена, так пропонують стилісти. Ніякого декору, як верху - класичний піджак і блуза, на виході - стильний діловий образ. Приміряйте моделі з колекцій Dion Lee і Ksenia Schnaider.

Знову рвані джинси в моді

Якщо вам подобається «хуліганський» образ - сміливо одягайте рвані джинси. Модні дизайнери деніму взимку 2018-2019 ні в якому разі не хочуть від них відмовлятися. Джинси з невеликими потертостями або великими дірками - це вже не ознака бунтарської натури, а повноцінні представники високої моди.


Жіночі моделі на кокетці

Miu Miu пропонує носити джинси на кокетці у вигляді гумки, а у Alberta Ferretti кокетка - окремо пришита деталь, оформлена декором.

Крім того, зверніть увагу на джинси, внизу яких є манжети на застібці або гумка: наприклад, як у Lacoste і Manish Arora.


Мода на комбіновані джинси

Поєднання в одязі різнопланових фактур - один з модних прийомів останніх сезонів. Взимку 2018-2019 нам пропонують модні комбіновані жіночі джинси. Найстильніший варіант - денім плюс клітина, іноді доповнений твідом і сукном. Ці тканини додають відчуття тепла, затишку і м'якості. Можна також поєднувати денім різного кольору.

Новинка зимового сезону білі джинси


Літо давно закінчилося? А дизайнерам все одно! Вони наполягають: модні білі джинси жінкам потрібно носити цієї зими 2018-2019. При цьому фасон може бути будь-яким - бойфренди, банани, дудочки ... білий денім відмінно комбінується з вставками інших відтінків.

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Теги: модні джинси зима 2018-2019

Новости