Модні черевики весна 2015

  1. Модні черевики весна 2015 - ВИСОКІ БОТИНКИ
  2. БОТИНКИ В СТИЛІ РОК
  3. БОТИНКИ «Гладіатор»
  4. Модні черевики весна 2015 - БОТИНКИ без підборів
  5. томної ПІДОШВА
  6. СПОРТИВНИЙ СТИЛЬ
  7. Модні черевики весна 2015 - БОТИНКИ на високих підборах
  8. Модні черевики весна 2015 - МОДНЕ ГАМА
  9. Модні черевики весна 2015 - МОДНІ МАТЕРІАЛИ
  10. Модні черевики весна 2015 - ДЕКОРАТИВНІ ЕЛЕМЕНТИ

Тепло, комфортно і елегантно. Саме цим вимогам повинна відповідати престижна жіноча весняна взуття. Чи так це? - Запитаємо ми у дизайнерів, які вже представили на суд публіки найкращі моделі престижних дамських башмак сезону Весна-2015. Тепло, комфортно і елегантно Схожі цікаві статті

Розкішно, стильно, жіночно, елегантно - ось девіз сучасної молодої модниці. Взуття навесні 2015 варто вибирати особливо ретельно, адже мало того, що вона повинна відповідати всім заявленим вимогам, але бути зручною і теплою, підходити як на кожен день, так і для виходу в світ. Сьогодні ми пропонуємо огляд останніх тенденцій і відповідаємо на питання: які жіночі черевики будуть модними навесні 2015 році?

Модні черевики весна 2015 - ВИСОКІ БОТИНКИ

Почнемо з високих жіночих черевиків. Хоча б одна пара цієї зручної повсякденного взуття повинна бути в гардеробі міської красуні, головне, правильно вибрати модель.

БОТИНКИ ЧЕЛСІ БОТИНКИ ЧЕЛСІ   Багатьом полюбилася ця модель за її комфорт, практичність і універсальність Багатьом полюбилася ця модель за її комфорт, практичність і універсальність. Відсутність каблука, м'яка шкіра, - все це не може не підкуповувати. Ми навіть прощаємо моделі «челсі» деяку несуразніца і простакуватість. Зате вона підійде і до спідниць, і до платтячка, і до коханим шортів. А Marc Jacobs зробив особливі, гумові «челсі» прекрасного кольору пудри на важкої, «тракторної» підошві для весняної негоди.

БОТИНКИ В СТИЛІ РОК

У стилі «рок». На Англійській Тижні моди блогери і критики особливо виділили незвичайні черевики від Johnathan Saunders. Гучні, агресивні відгомони року, у вигляді незвичайного декору, були почуті модницями і достроково внесені в «списки бажань» на майбутній весняний сезон. Виконані з м'якої глянсової шкіри, вони прикрашені ремінцями і металевими деталями: заклепками, пряжками, кнопками.

БОТИНКИ «Гладіатор»

Високі черевики зі шнурівкою, зроблені на манер коханих древніми римлянами сандалій - черговий безперечний тренд майбутнього престижного сезону. Можете не сумніватися, що подібні черевики можна буде побачити на основних престижних весняних заходах.

Модні черевики весна 2015 - БОТИНКИ без підборів

Черевики без каблука підійдуть тим, хто живе в скаженому ритмі і не може жертвувати власним комфортом заради краси. В якості повсякденного дрес-коду відмінно підійдуть черевички на шнурівці, що нагадують чоловічі. «Оксфорди» в цьому сезоні можуть бути лаковими, замшевими, комбінованими, прикрашеними рюшами і перфорацією. До речі, величезна помилка вважати, що вони хороші лише з брюками!

томної ПІДОШВА

Важка підошва. Грубувата, рифлена підошва - відгомін луни престижних 90-х, коли культові Dr. Martens були основним об'єктом бажання. Дизайнери кажуть, що схожий прийом покликаний виділити жіночу крихкість і при цьому встановити деяку внутрішню силу і сміливість. Адже надіти схожу взуття - це типовий виклик звичайним модним канонам.

СПОРТИВНИЙ СТИЛЬ

Спорт і традиційний стиль продовжують міцно й безмежно дружити, взаємно проникаючи і змішуючись. В кінцевому підсумку з'являються цікаві, незвичайні моделі черевик, які зовсім необов'язково носити з джинсами і світшоти. Приміряйте таку модель до коханого платтячко або легкої, «дівочої» міні-спідниці.

Модні черевики весна 2015 - БОТИНКИ на високих підборах

Ставши на високий каблук, жінка може відчути себе жіночною та елегантною. Каблучок може бути будь-яким, від тонкої шпильки до досить високого і товстого. Окрема тема - каблучки - «стилети», саме їм віддають перевагу Miu Miu, Louis Vuitton, Paul Joe, Chloé, Lanvin, і Roland Mouret, завдяки витонченості і шику.

Модні черевики весна 2015 - МОДНЕ ГАМА

Класичні відтінки пішли на другий план. Сьогодні в моді чоботи і ботильйони яскравих відтінків. Саме таке взуття здатна будь-який самий нудний гардероб перетворити в екстамодний і індивідуальний. Сміливо можете в цьому сезоні прикупити собі пару червоних, зелених або синіх черевиків. Кольорове взуття ніколи не виглядає нудно. Класичні відтінки пішли на другий план

Модні черевики весна 2015 - МОДНІ МАТЕРІАЛИ

Що стосується матеріалу, то на зміну лакованої і полірованої, яка була актуальна в минулому сезоні прийшла замша і текстиль. Черевики з текстилю, або поєднують в собі кілька матеріалів вельми практичні і зручні. У них ти будеш відчувати себе комфортно аж до спекотних днів.

Модні черевики весна 2015 - ДЕКОРАТИВНІ ЕЛЕМЕНТИ

Як вже зазначалося вище в моді багатий декор, це можуть бути різні контрастні аплікації на твоїй весняної взуття, вишивка. Особливо актуальною стала шнурівка. Високі черевики на шнурівці, звичайно взуття кілька викликає. До неї варто підібрати плаття в класичному або романтичному стилі і лаконічне пальто довжиною до коліна. Таке поєднання буде цілком доречно навіть в робочі будні.

Чи так це?
Сьогодні ми пропонуємо огляд останніх тенденцій і відповідаємо на питання: які жіночі черевики будуть модними навесні 2015 році?

Новости