Модні правила: як поєднувати плаття з черевиками

Для досвідчених модниць апріорі не існує ніяких заборон, ну а тим, хто звик дотримуватися в одязі певного стилю і не готовий ризикувати своїм іміджем, напевно, виявляться корисними роздуми на тему поєднання черевик і суконь різних фасонів.

Для досвідчених модниць апріорі не існує ніяких заборон, ну а тим, хто звик дотримуватися в одязі певного стилю і не готовий ризикувати своїм іміджем, напевно, виявляться корисними роздуми на тему поєднання черевик і суконь різних фасонів

  • Акуратні класичні черевики складуть ідеальну пару сукні будь-якого фасону. Зрозуміло, найбільш виграшним варіантом буде поєднання зі строгими і елегантними моделями. Можна вибрати черевички на невисокому каблучку або зовсім на плоскій підошві - це вже справа смаку. Стильні черевики і модне плаття футляр - в такому образі складно буде прикинутися офісної мишкою.
  • Хоча модні правила можна, і вірніше потрібно, із задоволенням порушувати, до деяких все ж варто прислухатися. Наприклад, строгі офісні сукні відмінно виглядатимуть з черевиками з вузьким халявою. Мрія стиліста - платтячко-футляр в парі з черевичками, які охоплюють щиколотку. З чим же тоді комбінувати черевики з широкими халявами? Підкреслювати якусь розхлябаність сукнею вільного фасону не варто, краще віддайте перевагу моделям простого прямого крою в стилі кежуал.
  • До речі, продовжуючи тему вільного «вуличного» стилю, відзначимо, що підібрати черевики для повсякденного сукні набагато простіше. Будь-яке джинсове коротке платтячко буде чудово виглядати і з акуратними, і з нарочито грубими черевиками. Плаття-поло можна комбінувати зі спортивними черевиками, а сукні-трапеції ніби створені для черевиків з широкими халявами.
  • Грубі черевики, до слова, чудово поєднуються не тільки зі спортивним верхом. Якщо ви не боїтеся експериментів, ансамбль з важких шкіряних черевиків і легкого шифонового сукні , Напевно, здасться вам цікавим і модним рішенням. Сукня може бути як міні, так і злегка подовженим - до середини щиколотки.

Трохи вникнувши в нюанси від черевиків моди, давайте, спробуємо поекспериментувати, розглянувши поєднання черевик і суконь в контексті вже сформувалися і усталених стилів.

Для створення образу нам знадобиться джинсове, шкіряне або бандажное плаття чорного кольору і, звичайно, грубі високі черевики. Доповнити всю цю красу можна декількома аксесуарами аля «глам-рок» та курткою-косухой, яка особливо виграшно виглядатиме в ансамблі з сукнею з деніму.

Доповнити всю цю красу можна декількома аксесуарами аля «глам-рок» та курткою-косухой, яка особливо виграшно виглядатиме в ансамблі з сукнею з деніму

Для цього способу вам знадобиться бавовняне плаття прямого крою на ґудзиках. Не обов'язково вибирати забарвлення камуфляжу - краще зупиніться на оливковій, сірому або плаття кольору хакі. Черевики, зрозуміло, вибираємо грубі «армійські», а аксесуари за настроєм - можна розбавити образ парочкою жіночних акцентів, а можна витримати стилістику до останнього, вбравшись в шкірянку і сонцезахисні окуляри.

Черевики, зрозуміло, вибираємо грубі «армійські», а аксесуари за настроєм - можна розбавити образ парочкою жіночних акцентів, а можна витримати стилістику до останнього, вбравшись в шкірянку і сонцезахисні окуляри

  • Хіпі і кантрі

«Діти квітів» були одними з перших, хто кинув виклик усталеним канонам моди. Що ж, не будемо відставати! Легке бавовняне плаття в поєднанні з черевиками на шнурівці - безпрограшний ансамбль в стилі хіпі для літньої прогулянки по місту у веселій компанії друзів. Стиль кантрі диктує нам трапецієподібні сукні до підлоги в поєднанні з нубуковой, замшевими або шкіряними черевиками. Цікаво виглядає, коли плаття, як і черевики зав'язується на шнурівку.

Хочете створити легкий невимушений образ? Тоді, все, що вам знадобиться - це плаття світлого відтінку прямого, приталеного або трапецієподібного фасону. біле або пісочне текстильне політиці ідеально виглядатиме з шкіряними черевиками і легким піджаком бежевого кольору.

Нехай вас не лякають модні канони - їх придумали люди! Ризикніть - можливо, у вас вийде куди цікавіше!

З чим же тоді комбінувати черевики з широкими халявами?
Хочете створити легкий невимушений образ?

Новости