Модні сумки 2011 року | Мода 2011 | Модні тенденції 2011 | Новий 2011 | на "Розі Вітрів"

  1. Взуття сезону осінь-зима 2010-2011.
  2. Модні чоботи
  3. Черевики і ботильйони
  4. платформа
  5. танкетка
  6. декор
  7. шнурівка

Огляд колекцій чоловічого та жіночого взуття на 2011 рік. Літні і зимові колекції взуття 2011 року.

Взуття сезону осінь-зима 2010-2011.

Яка взуття буде в моді взимку 2011 року? Що рекомендують носити в осінньо-зимовому сезоні провідні кутюр'є? Представляємо Вашій увазі огляд колекцій модного взуття, яка буде актуальна протягом осінньо-зимового періоду 2010-2011 року.

Модне взуття сезону осінь-зима 2011 багато в чому повторює модні тенденції 2009 і 2010 років. Так само цієї осені з нами ось уже який сезон поспіль висока платформа в парі з тонким каблуком, взуття на танкетці. Ці тенденції знайшли втілення не тільки в туфлях, а й в осінніх і зимових чоботях, черевиках і ботильйони.
Декор взуття для осені та зими 2011 року досить цікавий. Традиційно - хутро, трикотаж, колірне рішення, гра фактури матеріалу: шкіри рептилії, замші.
Одним з провідних модних трендів сезону осінь 2010-зима 2011 є шнурівка.
Багато взуття з відкритим миском, придуманим свого часу Salvatore Ferragamo, причому, як традиційних туфель, так і черевиків, і чобіт.
У колекціях осінь-зима 2011 рр. досить багато красивою цікавою взуття на низькому квадратному каблуці, що не може не порадувати любительок зручного практичного взуття.

Модні чоботи

Модні чобітки цієї осені - буквально на будь-який смак і колір! Дизайнери пропонують високі ботфорти, чоботи з класичним каблуком, на зручних низьких підборах, а так само чоботи «унти». Халяву так само на ваш вибір: гармошкою або пряме.

Черевики і ботильйони

Жіночі ніжки виглядають особливо витончено, будучи взутими в ботильйони або черевички. Восени 2010 року серед моделей ботильонов актуальні буквально будь-які підбори: класичний, шпилька, стійкий квадратний.

платформа

Платформа восени 2010 і взимку 2011 року не здає своїх позицій. Влітку платформа досягала буквально позамежних висот і благополучно перейшла в сезон осінь-зима 2011. На платформі в колекціях осінь-зима 2011 зустрічалася практично всі види взуття: туфлі, босоніжки, черевики, чоботи.

танкетка

Коли хочеться модне взуття, але шпилька виключена, ідеальним варіантом буде взуття на танкетці. Не перший сезон ця модель каблука крокує по подіумах. Дизайнери довели, що танкетка - не тільки зручна і практична, але і вельми красива. Сама підошва туфель на танкетці задоволена тонка, між тим, як каблук, якщо подивитися на взуття з боку п'яти, є плоским, що робить взуття на танкетці витонченими. (Binetti, Chloe)

декор

Декор взуття для осені та зими, в порівнянні з літнім взуттям, традиційно скромніше. Вставки з хутра та текстилю, гра кольору і фактури матеріалу взуття - ось, мабуть, найбільш практичні і популярні види декору чобіт, черевик і ботильйони. Однак і туфельки в осінньо-зимових колекціях 2010-2011 дивують своєю лаконічністю і строгістю обробки. Максимум - банти, шнурівка і імітація оной.

шнурівка

Шнурівка на взуття - наймодніший тренд цієї осені та взимку. Шнурівка вже була влітку 2010 на деяких моделях туфельок і, здебільшого, босоніжок. Однак саме восени і взимку 2010/2011 рр. шнурівка або її імітація задіяна вже практично у всіх видах взуття: на черевиках, ботильонах, на чоботях, на туфельках, на ботфортах.

У більшій своїй частині шнурівка, скоріше, декоративний елемент, ніж спосіб фіксації. Проте, шнурування взуття, як вид замку, має місце бути і робить взуття яскравим акцентом у всьому образі. Деякі моделі взуття зі шнурівкою нагадують декор військових мундирів XIX століття, деякі - старовинні дамські туфельки і сабо.

За відсутністю яскравого декору, деякі дизайнери для своїх осінніх колекцій взуття зробили акцент на каблуки. Наприклад, Marni пропонує каблук на стародавній манер. Приблизно така модель каблука була актуальна в XVII і XVIII століттях. А як вам танкетка від Kenzo?

Класична взуття завжди була, є і буде в моді. Звичайно, її практично затулили собою моделі взуття на платформі в минулі сезони. Але в колекціях осінь - зима 2011 класичних туфель вже на порядок більше.

Тут теж різні варіанти: взуття з більш потовщеним каблуком у п'яти, як у Costello Tagliapietra, класична шпилька, як у Moschino, Celine і Isaac Mizrahi.

На ряду зі звичайними і звичними для нас носінням взуття на босу ногу і на колготки, з весняно-літнього сезону 2010 року в осінньо-зимовий переходить манера одягати взуття на шкарпетки чи гольфи. Nima пропонує натягувати поверх, скажімо, черевик або туфель легінси, а Christian Dior - в'язані гетри. Гетри можна знімати в приміщенні і надягати при виході на вулицю.

Що рекомендують носити в осінньо-зимовому сезоні провідні кутюр'є?
А як вам танкетка від Kenzo?

Новости