Модні туфлі осінь-зима 2015-2016 (фото новинок)

  1. Туфлі на низькому тонкому каблуці - kitten heels
  2. Туфлі на низькому масивному каблуці
  3. Туфлі на високому товстому каблуці
  4. Туфлі з хутром
  5. Туфлі на платформі
  6. Туфлі з тонкими ремінцями-перемичками
  7. Туфлі на «небезпечному» підборах
  8. Туфлі з гострим мисом
  9. Туфлі з ремінцем на щиколотці
  10. Туфлі зі зміїним принтом
  11. Туфлі на тракторній підошві
  12. Туфлі з пряжками
  13. Туфлі з 3D-декором
  14. Туфлі з металевою фурнітурою і декором
  15. Туфлі з контрастною підошвою

Мода на туфлі в осінньо-зимовому сезоні разюче відрізняється від моди весни і літа, і в цьому немає нічого дивного. І, тим не менш, жіночі туфлі осінь-зима 2015-2016 не страждають від малого різноманітності цікавих моделей в асортименті колекцій. Серед них ви можете знайти як туфлі на шпильці або на товстому стійкому каблуці, так і моделі з відкритою п'ятою і мисом, туфлі соковитих відтінків, які не дозволять вам нудьгувати в холодний сезон. Класичні деталі і риси поступово переробляються, і дизайнери раді представити нам нове бачення модних жіночих туфель, які ми зможемо носити ранньою весною і взимку на численні вечірки.

Класичні деталі і риси поступово переробляються, і дизайнери раді представити нам нове бачення модних жіночих туфель, які ми зможемо носити ранньою весною і взимку на численні вечірки

Туфлі на низькому тонкому каблуці - kitten heels

У моду повернулися так звані kitten heels - невеликі гострі каблучки або підбори середньої нормальної товщини. Багато жінок без сумніву відкинутий цей тренд, віддаючи перевагу над ними класичні шпильки, інші ж зрадіють. Туфлі на низькому каблуці стійкі, поєднуються з основному з таким же екстремально гострим мисом або з квадратним носком.

Туфлі на низькому масивному каблуці

Схожа історія на попередню, але все ж якісно відрізняється. Якщо тонкий каблучок може здаватися багатьом прихильницям шпильок застарілим, то товстий стійкий, а іноді і надмірно масивний низький каблук - це зручно, і такі туфлі завжди нарозхват у жінок, змушених проводити багато часу на ногах. Щоб подібні туфлі не виглядали нудними калошами або старими бабусиними черевиками, виробники взуття постаралися надати їм чарівність сучасного дизайну, включаючи в них різні типи декору і використовуючи неоднорідну колірну гамму.

Туфлі на високому товстому каблуці

Туфлі на масивному високому каблуці виберуть жінки, які хочуть твердо стояти на землі в будь-якому сенсі цього слова. Якщо ви повненькі або у вас великий розмір ноги, вам, ймовірно, не підійдуть тонкі шпильки, а kitten heels або товстий низький каблук не підлестять фігурі. Тоді ваш вибір - туфлі на хорошому стійкому каблуці, який в цьому році може перетворюватися на справжній витвір мистецтва, змінюючи звичну форму, обростаючи заклепками або великими кольоровими кристалами.

Туфлі з хутром

Хутро створений для зимового сезону - в одязі щось точно, але як бути з взуттям? Кілька років тому Міучча Прада ввела в моду хутряні туфлі, які багатьом здалися трендом спірним і сумнівним. Проте, тренд живий і здоровий, і, по всій видимості, хутро буде прикрашати жіночі туфельки як ледь помітно і ненав'язливо, так і рясно.

Туфлі на платформі

Платформа у туфель в цьому році яка завгодно, тільки не звичайна. Минув час, коли туфлі на платформі сприймалися як усталена модна категорія, тепер прийшов час задавати питання - а яка платформа у ваших туфель? Хмарно і прихована або контрастна, небезпечна або зручна, гладка або тракторна? Всі ці варіанти ви знайдете в колекціях.

Туфлі з тонкими ремінцями-перемичками

Мілітарі-стиль, як і образи римських сандалій в туфельках здають позиції, але залишає після себе ремінці в великих кількостях. Вони несуть більше декоративну функцію, ніж служать звичайними застібками.

Туфлі на «небезпечному» підборах

Модель здається небезпечною, але в цьому і вся принадність. В реальності ж туфлі на товстому каблуці, який утворює дугу, підгинаючи всередину, теж далеко не новинка - досить згадати легендарні блискучі босоніжки Miu Miu. Крім звичного товстого вигнутого всередину каблука, можна побачити й інші оригінальні «небезпечні» моделі туфель.

Туфлі з гострим мисом

Туфлі з дуже гострими миска, які наводять на думки з гострими клинками, ножами або іншим іншою холодною зброєю, поступово повернулися в моду, як і інша взуття цього сезону. Є миски з плавним вістрям, майже округлі, є екстремально гострі моделі, які для більшого ефекту забезпечені контрастними металевими «насадками».

Туфлі з ремінцем на щиколотці

Модель добре відома, зручна, витончена і жіночна, але відповідна тільки для жінок з красивими ногами і тонкими щиколотками. Тут можна угледіти вплив теми ретро або ж відгомони римського стилю з його сандалями з численними ремінцями, в тому числі і на щиколотці.

Туфлі зі зміїним принтом

Крокодил в туфлях не надто популярний, чого не можна сказати про пітона. Зміїний принт в жіночих туфельках постає в різних іпостасях і, як годиться цієї рептилії, продовжує спокушати нас своїм дизайном і кольорами.

Туфлі на тракторній підошві

Відносне нововведення, по крайней мере, в жіночих туфлях ми бачили грубу ребристу фактурну "тракторну» підошву не так часто, як в чоловічих черевиках і байкерських чоботях. Якщо ви подивіться кілька колекцій, ви переконаєтеся, що ця деталь цілком гармонійно вписується в образ дамського взуття, яка розрахована на відвідування модних заходів, а зовсім не на походи з байдарками.

Туфлі з пряжками

Пряжки - вони всюди. Важко знайти взуття з ремінцями, на якій би не було маленьких, ледь помітних металевих пряжок. Деякі дизайнери пішли далі, і включили в свої колекції туфлі з нарочито великими пряжками, які привертають до себе увагу і стають центральним акцентів у взутті.

Туфлі з 3D-декором

Під 3D-декором може матися на увазі абсолютно все - і стрічки-банти, і шипи-заклепки, і об'ємна вишивка. У цьому сезоні на туфлях популярна металева обробка, інкрустація великими кристалами і дрібними гвоздиками, прикраси зі стразів і намистин, які схожі на дитячі вироби - прості і наївні, але неймовірно милі, і, до того ж, модні тепер.

Туфлі з металевою фурнітурою і декором

Особливо в демонстрації цього тренда досяг успіху будинок Saint Laurent, який прикрасив взуття «залізяками» - його туфлі, ботильйони і інше взуття дзвеніла від металевих ланцюгів, заклепок, цвяхів, викликаючи асоціації з агресією і підпорядкуванням.

Туфлі з контрастною підошвою

Контрастність підошви може проявлятися по-різному, але в будь-якому випадку дизайнери роблять все менше взуття з прихованою платформою, вважаючи за краще окремо її виділяти і робити на неї особливий акцент. Це може бути інший колір, інша форма, інша фактура.

Завантаження ...

Минув час, коли туфлі на платформі сприймалися як усталена модна категорія, тепер прийшов час задавати питання - а яка платформа у ваших туфель?
Хмарно і прихована або контрастна, небезпечна або зручна, гладка або тракторна?

Новости